Anonimen -> RE: Nosečniška oblačila (11.3.2007 7:53:15)
|
Jaz bom prosila eno kolegico naj mi prinese svoje nosečniške hlače, da bom vsaj točno videla kako navadne kavbojke naredit v nosečniške. Ja cene so prezasoljene, sama bi šla v Avstrijo al pa na Madžarsko, Italija mi je predaleč, ampak kaj ko ne morem bit 100%, da bom tam kaj najdla, pol pa je tudi škoda bencina in časa, da se tako daleč vozim. Raje si kupim eno številko večje kavbojke za 13 evrov pa si gor zašijem oni pas pa je stvar rešena. Še dobro po eni strani, da bom čez poletje v največjih mesecih nosečnosti, da bom lahko nosila lahkotna in tudi cenejša oblačila. Sem pa polna idej kako kaj popravit, tako, da po moje ne bo problema, malo po omari pogledaš, vidiš kaj bi lahko iz česa nardil in je. Je pa fajn met kroj, da točno veš kako nardit. srček - za otročka pa, če si ne moreš dragih stvari privoščit pač kupiš kje ko je bolj poceni, saj ni treba najdražjih stvari kupovat. Drgač pa se lahko v babycenter tudi včlaniš prek spleta pa maš neke ugodnosti. Sama za otročka še nič ne nabavljam in še ne mislim, zdaj čakam na pregled, ki bo okoli 18 tedna pol pa bom počasi začela še na to mislit. Lepo nedeljo vsem! Janja
|
|
|
|