bazalna temperatura (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

pi -> bazalna temperatura (29.9.2004 15:26:16)

Si je katera od vas mogoče merila bazalno temperaturo. V eni knjigi sem brala, da če imaš več kot 20 dni bazalno temperaturo na višji ravni, da je to znak za nosečnost.
Jaz si merim že 10 dni pa mi vedno kaže 37,2, pa me zanima, če pred M pade bazalna temperatura ali pa je na višji ravni do M?

Lučka* -> bazalna temperatura (29.9.2004 19:52:48)

Pozdravljena,
sama si merim BT, pa včasih pade in šele nato dobim M, včasih pa ne. Glede dolžine povišane temperature je tako, da je ta meja 20 dni,ko naj bi bila nosečnost 100%, rumeno telesce pa "dela" od 12 do 16 dni.TAko, da je ta čas BT na višjem nivoju.

Lp Lučka

Pia73 -> bazalna temperatura (29.9.2004 22:32:11)

Draga pi! :rozica:

Jaz sem si BT merila par mesecev in sem po tej plati na tipični krivulji. To pomeni, da se pri meni BT obnaša po nekem vzorcu a na žalost so redke ženske, ki imajo tipično krivuljo BT. Skratka, če mi BT pade, dobim M, sicer sem noseča. Ko sem si merila BT sem si lahko do dneva natančno napovedala M. Res pa je, da si jo moraš meriti vsaj 3 mesece! Sicer pa vidim, da si bolj nova, zato si vzami malo časa in pobrskaj po starih debatah, kjer je bilo res že ogromno napisanega o BT in še o marsičem kar te bo morda zanimalo. Čeprav upam, da se prej preseliš v 9nebesa . Vso srečo ti želi!!!

LP Pia73

pi -> bazalna temperatura (30.9.2004 8:38:58)

Hvala :miska:

pi -> bazalna temperatura (30.9.2004 11:51:31)

M mi zamuja že 4 dni, BZ sem imela do seda 73,2 danes pa imam 38, mogoče katera ve kaj to pomeni.
Prosim pomagajte saj sem že čisto zmešana, ker nevem če sem noseča ali ne.

Pia73 -> bazalna temperatura (30.9.2004 11:54:04)

Draga pi!

Kolikor jaz vem, ni na forumu nobene jasnovidke, tako da boš morala po test! Ni druge rešitve!

Držim pesti, da ti je uspelo! :miska::miska::miska:

Lp Pia73

anadejka -> bazalna temperatura (30.9.2004 12:51:08)

Pi

Mislm da se prav spomnem in si ti že delala test,pa si dobila samo eno črtico.Seveda da je možno da si noseča.Naredi test še enkrat (če ga že nisi),ker sej veš lahko imaš pač samo premalo nosečniškega hormona.Ja Pia ima prav,smo lahko dobre prijateljice,ampak vedeževalke pa ne.
Pa prosim te ne bit živčna in nestrpna,ker če imaš pod srčkom malo pikico ,se ne bo glih dobr počutla.

Jest ti držim:miska: da :hudicek:ne bo in si9nebesa.

Ti pa poročaj pa lepo se imej in veliko se smej!!!

Lepe pozdravčke.......andrejka76:rozica:

pi -> bazalna temperatura (30.9.2004 14:08:18)

Najlepša hvala. Jutri bom naredila test, če ne bo prej M:hudicek:, in vam sporočila kakšen je rezultat.

Stran: [1]