Poravnava (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

Anonimen -> Poravnava (7.3.2007 9:03:55)

Moj dragi je imel v ponedeljek prometno nesrečo, zanima me ali naj pokličeva podjetje Poravnava ali na koga se naj obrneva? Zanimajo me vaše izkušnje z tem podjetjem.

*pepelka* -> RE: Poravnava (7.3.2007 9:07:59)

Mi smo se v podobnem primeru obrnili na odvetnico. Če rabiš več informacij, mi piši na zs

Anonimen -> RE: Poravnava (7.3.2007 9:40:28)

IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka*

Mi smo se v podobnem primeru obrnili na odvetnico. Če rabiš več informacij, mi piši na zs

enako

LUNA06 -> RE: Poravnava (13.3.2007 12:14:15)

Predlagam odvetnika!
Če si iz lj ali okolice, je v medvodah en, ki se ukvarja predvsem s prometnimi nesrečami.

Anonimen -> RE: Poravnava (13.3.2007 21:35:36)

Odvisno od nesreč, če ni hujšega ne rabite odvetnika, ,če z odškodnino ne boste zadovoljni vzameš odvetnika, ker si oni poleg stroškov,ki jih zavarovalnica njim že itak plača po tarifi ,poberejo še 10-15% tvoje odškodnine, ne pa vedno, to se morate zmenit že na začetku. Za hujše telesne poškodbe pa so razlike v odškodninah lahko takoj 2000-3000 EUR, pri majhnih odškodninah pa so odstopanja do 200-300 eur.

Najslabše pa so te PORAVNAVA ipd.

LUNA06 -> RE: Poravnava (14.3.2007 9:25:24)

Ja odvetnik se sigurno potrudi da iztrži čimveč, že zato da je tudi njegova provizija čimvečja.

Anonimen -> RE: Poravnava (18.3.2007 21:48:01)

Mi smo prvič,ko smo imeli prometno šli preko poravnave sicer je trajalo kar pet mesecev,da je bilo rešeno in sem bila kar zadovoljna z znskom.Dobila sem samo jaz,ker sem bila pri dr.Ko pa smo imeli drugič prometno je pa moj nesel vse papirje sam na zavarovalnico in v roku enega tedna dobil denar.Sice bi se lahko pritožil dvakrat in zahteval več ampak se potem nekaj časa vleče a smo rabili denar za drugi avto nujno.Če greš sam za zav.gre hitro dvakrat imaš možnost pritožbe zahteva tveč tretjič pa samo preko odvetnika ampak se mi zdi,če dela on potem tudi nekaj zasluži tebi pa ostane isto kot prej.Tako,da nevem.

Anonimen -> RE: Poravnava (18.3.2007 22:55:27)

Moja odvetnica je bila zakon. Zrihtala mnogo dnarčkov - pa še prav so pršli pri nakupu stanovanja.

Stran: [1]