Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Cicibanove ali kaj drugega 13.3.2007 13:21:45
|
|
|
|
mily
|
Mi smo glih včeri šli v nabavo za teniskami, pa mi povejte no, a je normalno da je med eno in drugo številko taka razlika? Hotla sem Nikece in 26 ji je glih za glih, 27 je pa tak čoln, da se ji hoče kr sezuvat Vmesnih pa ni. in zdej sploh ne vem kaj nej. Verjetno bom še počakala na Adidasovo kolekcijo, čeprav so mi Nike ljubše.
|
|
RE: Cicibanove ali kaj drugega 13.3.2007 14:53:44
|
|
|
|
zmajči25
|
Ery - jaz sem moji tamali glih dva dni nazaj kupila dvojne supergice in sicer Nike in Adidas. Pa ji v Nike supergicah nogica švica, čeprav v njih lepo hodi in so fajn mehke. Adidaske pa še nismo probali. Mily - a nima Nike tudi vmesnih številk? Mogoče so jih samo prodali in jih nimajo v tisti trgovini, obstajajo pa Si vprašala trgovko?
|
|
|
|
RE: Cicibanove ali kaj drugega 13.3.2007 18:25:43
|
|
|
|
Baucka
|
Ja nike ima vmesne številke, vsaj za odrasle vem da so.
|
|
RE: Cicibanove ali kaj drugega 13.3.2007 18:51:08
|
|
|
|
mily
|
Ja ponavadi ma res, ampak teh nima. Sem jo vprašala, pa tut na superga.si sem šla gledat in tudi tam ni vmesnih. Edin med 23 in 24 je vmesna, druga pa sploh ni, al sem pa jst same kontra šuhe gledala . Smotani so v glavnem. Bom še tko vidla, mal še počakam na Adidas, pol bo pa počas res že nujn kupt druge čevlje, ker je že tko topl zunaj.
|
|
RE: Cicibanove ali kaj drugega 14.3.2007 8:07:30
|
|
|
|
DrejcDrejc
|
Nisem vsega prebrala, ampak kolikor je meni znano, naj bi otrok imel prožno obuvalo, s katerim se nogica lahko normalno giba, če ima normalno razvita stopala in gibanje. V nasprotnem primeru marsikdaj priporočajo ortopedske, kot so Cicibanke. Mi imamo Cicibanke, pa se mi zdijo ful trde, težko se jih obuje, mali se kr spodbija na njih včasih. Definitvno bomo nabavili ene bolj mehke, udobnejše, športne, zadnjič sem videla v Rossi sportu fine Nike in Adidas športne copatke in te bo dobil od babice za prvi rojstni dan.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?