mami Lea -> Nakup v H&M (29.9.2004 23:33:11)
|
Mi smo bli pa danes vsi skupaj v H&M-ju v Celovcu. Imajo noro lepe stvari. Smo kupili pajaca za najmanjšega vel.80 za 24.90 EUR, kapico (noter flis zunaj pletena) 4.90 EUR, rokavičke 2.90 EUR, šal 3.90 EUR. Jaz sem dobila zelo ugodno žametno krilo do kolen za 9.90 EUR kar je noro poceni, v Ljubljani sem videla ista krila drugih proizvajalcev tudi po 10000,00 Sit. Še ena zvezdica našega nakupa je bila trenerka s kapuco za 19.90 EUR, ki si jo je kupil mož. No na koncu smo nabrali kar zajeten kup oblek in zapravili 260 EUR. Se je splačalo. Edina težava je bila v tem, da je moral nekdo non stop zabavati in držati najmlajšega, drugi pa miriti starejšega, ki je po pol ure pričel tečnariti, da ne zdrži več, se valjati po tleh, skakati čez stopnice in se skrivati za obešalniki.:(:zmeden: To mi je vsekakor pobralo en kup energije pa še naš najmlajši se je dvakrat pokakal in ga je bilo treba previti. Še sreča, da imajo previjalno mizo. Na njej je tudi veselo pojedel svojo papico in nato trdno zaspal. V trgovini smo bili 2 uri in če pogledam s tega konca kar razumem našega starejšega, ki ni mogel zdržati. No nato smo se vrnili domov in veselo pregledali nakupljene stvari.:bravo::) Edina stvar, ki nas je šokirala je bila cena parkirne hiše 3.40 eure na uro, kar je na koncu za tri ure parkiranja zneslo nekaj čez 13 euro.:(( Če se kaj spoznate na Celovec se vam vsekakor ne splača parkirati v parkirni hiši ampak na kakšnem nepokritem parkitnem mestu. Lp.
|
|
|
|