Pupica -> Pranje, likanje ,kuhanje itd. (29.9.2004 18:36:37)
|
:)- Hja, jaz se pa za enkrat še ne smem preveč prtožvat. Naša :miska::duda: cel dan spančka, samo kadar se dojiva, traja uro in pol, ker očitno bo pravi gurman(no ali pa zaspanec).Tako da uspem vse naredit. Najraje kuham, obešam perilo, za likanje in sesanje pa se morm mal prsilit.No s posodo ni problemov, nabašem stroj, pa gremo. huje je pa z takimi stvarmi, kot so prah, okna,...tist bo pa vse počakalo, trenutno mi je najbl pomembna :miska::duda:.Je pa res, da sem mogla mal značaj spremenit.Prej sem bila navajena, da je vse ob svojem času, sedaj pa če se ne lotim pravočasno kosila se moja :miska: zbudi, pol pa stokec jokec, mama vse spusti, tako da je včasih kosilo mal kasneje. Za perilo pa ostale svari pa itak ni panike.Nkamr ne uide, vse me počaka! Če bi si pa kdo drznil dreznit v osje gnezdo in rečt naj pospravim, bi mu pa hit pokazala, kje je metla, pa čistila, pa naj kar začne!!! He, he...zaenkrat še ni blo tko pogumnih ldi okol mene:)-:)-:)-:)- LP uživajte s svojimi :duda: pa ne obremenjujte se s prahci!!!! pupica+:miska:Tia
|
|
|
|