ZA Klariso! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

bambi -> ZA Klariso! (29.9.2004 13:18:50)

Nimam veliko časa brskat po RR ker imam gužvo, pa me zanima kako si kaj???
Kako je tvoja pikica??? Kdaj boš vedela kako je z njo?
Jaz vsak dan mislim nate in močno stiskam pesti za tvojo :duda: in tebe.

Bambi :rozica:

pika74 -> ZA Klariso! (29.9.2004 13:22:44)

Klarisa,
mi držimo pesti :miska::miska: za tvojo malo punčko :roza::duda::roza:al pa fantka :modri::duda::modri:.

Lp,
Pika74
:metulj:

anadejka -> ZA Klariso! (29.9.2004 13:24:25)

Ja al pa kr oboje,nej se čimveč prime in obdrži:miska::miska::angel::angel::miska::miska::angel::angel:

klarisa -> ZA Klariso! (29.9.2004 13:26:56)

Hvala za lepe želje...čeprav ravno preveč upanja nimam, pa ne da bi negativno gledala na to ampak glede na to , da je bil samo 1,pa še to slabše kvalitete sem nekako realna. Test imam za naredit šele naslednjo sredo, če seveda prej čez vikend ne pride M.

:angel: za vse!
pa pa

p.s Bambi a si dobila kaseto?:sloncek:

Erdbeere -> ZA Klariso! (29.9.2004 13:28:06)

sem šla mal gledat kaj je in obljubim da imam vse pozitivne misli usmerjene da se ti obdrži :duda:

bambi -> ZA Klariso! (29.9.2004 13:33:55)

Joj ja, Klarisa, čisto sem se ti pozabila zahvalit. Hvala in :rozica:.Sem jo dobila in tudi že poslušala. Se mi zdi vredu.
Tudi ti jo zdaj poslušaj....

BAmbi

Gea1 -> ZA Klariso! (29.9.2004 13:34:58)

Pestke še od mene!

TASI71 -> ZA Klariso! (29.9.2004 13:40:47)

Držim pesti, da bi bilo vse OK

LP Taši

Majči -> ZA Klariso! (29.9.2004 14:39:32)

Klarisa, tudi jaz sem s teboj in upam, da se ti končno posreči, tisto, kar bi se že zdavnaj moralo.

Močno mislim nate in upam, da bova kmalu obe doživela srečo......ti še toliko večjo, ker je in ker bo to tvoj prvi sonček.

Drži se....zate pa kup:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: in:angel::angel::angel::angel:

Pia73 -> ZA Klariso! (29.9.2004 14:58:46)

:rozica::rozica::rozica: Klarisa! :rozica::rozica::rozica:

Tudi jaz se pridružujem pri stiskanju pesti in upanju na najboljše!!!! :miska::miska::miska::miska::miska:

LP Pia73

tinkamiška -> ZA Klariso! (29.9.2004 15:17:53)

Pa še jaz stiskam pesti in pošiljam:angel::angel::angel:, da bi bilo vse vredu!!!

Tinka

klarisa -> ZA Klariso! (29.9.2004 18:45:58)

No, ve me pa res znate v jok spravt..Res mi je toplo pri srcu,ko vidim koliko vas misli name..
Vem,da je tole že oguljena fraza ampak prihaja iz srca:
:angel:HVALA VAM:love:.

pa pa

neni -> ZA Klariso! (29.9.2004 19:01:10)

Klarisa!:rozica:
Tudi jaz imam veliko upanja zate. Poglej, to je vse igra narave. Zadnjič so bile tri, pa se ni nobena prijela, ko bi se res morala. Zato nikjer ne piše, da se tvoja tokratna ne bi obdržala. Če je prava bojevnica se bo in kot sem ti že povedala, ji ne bo nikoli žal.:duda:
Tako, drži kot pribito, ti pa le pozitivne misli obdrži, da se ne prestraši!
Nisi tukaj zato da nekaj veš, pač pa zato, da sprejmeš kar ti je dano!

Lp Neni

koala -> ZA Klariso! (30.9.2004 10:32:29)

Klarisa!
Jaz pa sem vsem prejšnjim pikicam naročila, damorajo zdajšnjo spodbujati, da se prime! Sicer pa če je mamica takšna bojevnica ni :hudicek: da :duda: tudi ni!

En trop :angel: :angel: :angel: za vaju, vrjamem da vama bo uspelo!!

Koala

Stran: [1]