|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   November 2004
6.3.2007 17:19:47   
iva01
Mamice in očki, a čmo mi tud kakšno debato naredit o naših otrocih ki so bili rojeni novembra 2004.
LP   Iva
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: November 2004
8.3.2007 8:29:45   
romy
No, pa je še ena tukaj, ki je rodila novembra 2004. Verjetno imajo novemberke 04 že odprto kakšno temo, sem pa tudi jaz razmišljala o tem ja.
Kje pa si rodila? Jaz sem v NM in imam fantka, pa ti? Kako je hitro zrastel, včasih sploh ne morem verjeti. ravnokar je bil še dojenček, zdaj pa že odgovarja, preklinja, pa seveda tudi poje in itak čeblja kot raztrgan dohtar user posted image
Moj obiskuje vrtec že od 11 meseca, pa tvoj-a?

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.3.2007 21:11:38   
iva01
user posted image o lepo, jaz sem rodila 18.11, v Ljubljani ampak sem iz Bele krajine, tako da smo približno iz istega dala SLO.
Res so ta dva leta in trije meseci hitro minili, glihdanes smo se pogovarjali doma, namreč moija sestrična je rodila predkratkim in ko sem videla malega dojenčka sem rekla, ma sej ne morem verjet da je biv ta naš razbojnik kdaj tako velik.
jaz sem ga dala v vrtec z 18 meseci, kr dobro je vse skupaj sprejel, pa še srečo imamo da ni biv nič bolan ves ta čas, ok eno parkrat je biv smrkav pa kašljal je malo drugač pa nič.
Aja kar se pa tiče njegovega razvoja: poje govori skoraj vse, sam R ji ga malo zafrkavajo tako da je rek Riba Reže Raci Rep pri nas Jiba Jeze Jaci Jepuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2007 9:13:22   
romy
Ej, isto je pri nas. V nedeljo smo šli pogledat dojenčka (od bratranca žena je rodila) pa sem si glih tko misla: križana gora, kdaj je minil ta čas. In ko sem vidla dojenčka sem dobila željo, da bi imela zdaj še enega, ampak....trenutno pač ni možno, je samo želja. Pa tamal mi zdaj že cel teden govori: bo tut ati kupu tako punčko, boš vidla mami, čist mčkena bo user posted image user posted image user posted image  Pa ga vprašam, kako ji bo pa ime, pa reče: avto mercedes user posted image  ( pač en avtoček ima mercedezov in itak je zakon, ga je ati tako naučil user posted image )
user posted image user posted image user posted image  se mu moraš nasmejati, ni kej.

Srečno!

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2007 16:52:52   
iva01
a je sestrična od tvojga slučajn iz Otočca, kaj pa če mislima na istega dojenčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2007 11:58:53   
romy
Ne niso iz Otočca! So kar lepo moji sosedje, skoraj no user posted image

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2007 12:10:31   
romy
Ej, veš kaj me zanima. A ti kaj hodiš k zobarju z malim? Jaz sem 1x sicer bila, ko so me poklicali da moram pridet, ampak itak še ni imel zobkov user posted image .
Umivat jih noče in se prav bojim kaj lahko nastane iz tega. No ja umiva jih samo noče da mu pomagam, sam jih umiva in mi ne pusti blizu...si lahko predstavljaš kako so potem umiti, ne.

Tvoj ti pusti da mu jih umivaš? Jaz sem že čist obupala, sem pa že vse možne metode poskusila pa ne smem pomagat user posted image

Drugače pa si ga tut pri zobarju ne predstavljam, ker sam ko parkiram pred ZD se začne: bojno orožje ven, napad....vojna user posted image  bognedaj da ga pa še kakšna oseba v beli halji (beri: zdravnica, sestra) samo obgovori, pozdravi, kaj šele da se ga samo poskuša dotakniti..........uglavnem na tem področju sem že zdavnaj obupala. In verjameš ali ne k zdravniku z njim grem samo če je RES nujno in zato se rabim prej psihično in fizično pripraviti user posted image

upam da je pri tebi kaj več sreče in manj trme user posted image

Srečno!

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2007 21:29:24   
iva01
Oja, zobarca,prvič sem ga pelala ko je biv star malo manj kot dve leti, ker prej je vsekakor prerano, vsaj za moje pojme; no in sem bila cela ponosna ker ma nik lepe zobke ker si jih je takrat umival "že" skor vsak drug dan, odvisno kakšne volje je biv, no in jaz to povem zobozdravnici ona pa meni nazaj, vaš sin bi si mogel umivat zobe po vsaki jedi, oziroma vsaj 3x na dan, mislim sej prav, ampak to dopovedat še ne dve leti staremu otroku, sem si mislila, se vidi da nimaš svojga otroka ker drugač nebi s takimi vn prišla, no ampak smo vztrajali, nič ga nisem silila, uporabila sem vso svoje znanje iz srednje šole(zobotehnična) in mu probala umivanje zob predtavit na zabaven način, tako da je on meni zobe umival, pa nodiju smo jih umivali , tako da sedaj ni problemov in si jih zelo rad umiva, tud 3x na dan.(MOREM TRKAT).
Veš kaj jaz previm, sicer nevem če imam prav, ampak vseen se po tem ravnam, otrok more biti zrel za določene stvari, in ko opazim kakšne nove zadeve v njegovem razvoju se temu mal bolj posvetim pa kr gre nekak.
Tud pleničke ma še vedno, sicer gre občasno že na WC ampak mislim da je še prerano da bibiv brez plenic.
Edina res edina stvar ki pa me zelo moti je duda, sej čez dan je nima, ampak zvečer ko gre spat jo pa more imet obvezno sej potem ko zaspi je ok, ampak zaspat pa nemore brez nje.

od kod pa si ti, a tam proti Krškem al bolj tu na našo stran.
kerga pa si rodila, jaz sem 18.11.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.3.2007 21:32:53   
iva01
aja kar pa se tiče straha pred zdravniki pa nam gre še kr dobr, mamp srečo da je pediatrinja ful potrpežljiva in se med pregledi tud igra z otroki, pa vedno je tam kakšna igračka tako da se nekak zamoti in ni nekih problemov, sicer pa grem jaz tud v ZD z njim ko je to res nujno, ker je vseen potrebno ogromno psihičnih priprav da ga tam obvladam, ker ne more nikakor pri miru v čakalnici počakat, in ga pol po celem ZDu lovim.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.3.2007 9:02:41   
romy
user posted image user posted image user posted image  Sva dale otrokom isto ime.

Blagor se ti ej, ker nimaš problemov z zobarji in umivanjem. No saj za enkrat ma moj še lepe zobke, ampak me skrbi kakšni bojo ratal user posted image
Ah pa saj ne more bit vedno vse kot iz škatlice. Nekje bolj, nekje slabš. Je pa brez pleničke že več kot pol leta...no, včasih pa se tako zaigra da pozabi it lulat na kahlico ....pol so pa mokre hlače user posted image
Jaz sem rodila 24. novembra v NM in sem iz tega konca, nisem proti Krškim.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.3.2007 9:05:20   
romy
Vidim, da ti vedno pišeš zvečer- ko otroka in moža zrihtaš spat, pol maš pa čas zase, ne user posted image .
Jaz pa vedno dopoldne ko sem v službi in imam časa na pretek. Doma pa sploh ne grem za računalnik....ni časa.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.3.2007 17:45:22   
iva01
navadno sem res gor zvečer ko možje že spijo, oziroma mali mož spi veliki pa je na šihtu,al pa tako kot sedaj opoldan za par minut, ko mi zavre in rabim umik.
a je tvoj danes tud kaj siten, naš je za znoret, skus nek joka pa sitnari pa jest noče nič.
še par uric pa bo večer in bo zaspal, pol pa mam res mal fraj da se v miru stuširam ker ta teden moj dela popoldan in čez dan ni cajta user posted image user posted image za meneuser posted image user posted image
Hvala bogu da mam mamo bliz da lahk v tistih trenutkih ko več nevem kaj bi naredila ona mal vskoči če je le doma in ima cajt da se mal odklopim ker dans je pa res za znoret vse okoli mene sitno.....
nakladam   ane. Ma kaj je kaka polna luna al kaj, že na šihtu je blo vse sitno.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.3.2007 20:46:09   
iva01
¸tako naš že spi, romy kdaj si malga začela odvajat od pleničk, jst sem tud probala kake pol leta nazaj pa je biv mali še definitivni nezrel za to, ker mu sploh ni bilo nič jasno kaj hočem od njegauser posted image user posted image user posted image user posted image  sicer sedaj gre tribližno tri krat na dan lulat na WC ampak brez pleničk negre.
ej aveš da se je naš mulc včeri nauču z kolesom vozit, ne z trikolesnikom ampak z tistim navadnim na koleščke, že od krsta ga imamo doma sestavljena pa se je velikrat gor zvleku ampak ni mogel obrnit pedala, no včeri se gor vsede jaz ga za foro mal tiščim naprej pol pa je kr začel pedala vrtet in se še kakih 10 m pelal naprej, danes sma tud prej mal po garaži probala pa je šlo ker je poden gladek, in raven, v hrib pa še ne more it.user posted image user posted image

PS: sej jst tud berem RRna šihtu, ampak se nočem registrirat, ker mamo zelo firbčnega informatika ki rad preverja in čekira kdo kaj dela po internetu, pa mi ni glih do tega ker imamo internet samo za službeno uporabo.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.3.2007 8:40:10   
romy
Ojla!
Spet v službi...pa imam čas user posted image
Celih 8 ur sem na RR, no morda še kaj vmes skočim na net pogledat, če kaj rabim.
Od pleničk so ga odvadle v vrtcu. Že lani na morju je bil več ali manj brez plenice, pol septembra ko je šel po dopustu spet v vrtec pa so mi rekle, da želijo poskusit, če se strinjam. Najprej sem misla(ha,ha ve kar dajte ampak vam ne bo ratal). Nato pa je šlo za res, jaz sem šla mrzlično nakupovat gatke in še več hlač, ker moraš dat npr. 3x za problečt s sabo v vrtec in na začetku se je povprečno v hlače polulal  1x v vrtcu in recimo 1x doma. Pokakal mislim da se je v hlače do zdaj samo 2x. No na začetku mu je pač kdaj pa kdaj ušlo, zdaj pa smo iz tahudega ven user posted image . Zdaj že itak sam pove za kakat sploh vedno, za lulat pa včasih (mal pozabi) ampak ga sama spomnim, tako da mu res že dolgo ni ušlo. Aja, ponoči pa ima plenico. In čez vikend ko gre čez dan spat mu jo jaz dam, ampak je vedno suha, tako da jo uporabim za zvečer. V vrtcu pa tut ko gre čez dan spat mu jo ne dajo. Vrtec dela čudeže, jaz pravim user posted image
No zdaj je točno 7 mesecev brez nje.
Veš kaj jaz na tvojem mestu ne bi malega silila brez plenic. Ko bo na to pripravljen, bo šlo hitro, če pa ni pripravljen bo pa siljenje še slabše. Saj ima še čas. Mislim pa da je odvisno tudi od vzgojiteljic ki jih ima v vrtcu, koliko bi se one za to trudile in ga spodbujale. Ker praktično otrok preživi v vrtcu 8,9 ur.

Podobno je bilo z dudo. Imel jo je za spat (ko je šel popoldne in itak zvečer). Pol je šel pa z 11 meseci v vrtec in normalno dam zraven dudo, jim razložim, da mu jo pač dajo ko bo šel spat, da drugače ne bo nikoli zaspal. In veš kaj je blo. Čez kakšne 3 tedne mi jo da nazaj in reče, vaš otrok jo sploh ne rabi, zaspi tudi brez nje, zato če se strinjate bi jo kar domov odnesli ker je res ne potrebujemo. In res nekje od 1 leta spi brez dude čez dan. Za ponoči jo ima pa še vedno -doma. povedano po pravici, ga sploh še nisem probala odvadit, ker mi je super, ker takoj zaspi, parkrat "pocuzla" tisto dudo in že spi. Tako da meni je to čist kul.

Ej veš da je tudi naš Nik dobil za krst kolo. No zdaj ga imam še spravljenega, čeprav ko ga vidi vtrajno pleza gor, ampak je še mal prevelik za njega. Trenutno dirka vsako popoldne z enim manjšim.

Bravo za vašega malega ko se je naučil vozit s kolesom. user posted image user posted image user posted image

Ej včeraj je bilo pa najbrž res nekaj v zraku user posted image . No moj ni ravno bil siten popoldne, se je pa ponoči 2x zbudil in dvakrat kričal: Mamiiiiiii, mleka bom pil. O križana gora 2x sem šla mleko segrevat. Ker drugače ga ponoči že dolgo, dolgo ni pil. Pa proti jutru še enkrat slišim: Mamiiiiii, kje je moj kuži. Sem rekla: Ne vem kam si ga spet dal. Pol je pa nazaj zaspal. Uf.......
Ko sem segrevala mleko sem šla na koledar pogledat če je luna al kaj, pa na koledarju ni blo nič videt, bo pa v ponedeljek, in to polna.
Kar pripravimo se user posted image user posted image .

Lp

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.3.2007 19:06:52   
iva01
user posted image user posted image user posted image  a veš da smo mi tud danes ponoči meli probleme, najprej je  htev imet čaj, sem mu ga prinesla je bilo kake dve ure mir okol treh pa kr prižge luč v sobi in začne vlečt kojtre z naju dol in pravi" mami, ati, Niki bi knjigico čitav, sem mislila da me bo kap, takrat se je vstal user posted image  gaje ene 15 min nosu po sobi in je zaspal, hvala bogu.
sej men je tud boljš če me dudico za spat ker takrat zaspi takoj, sam vseen bi ga rada odvadla.
Si opazila da imata najina sina velik skupnega: ime, leto in mesec rojstva,kolo sta dobila za krst,...a je še kaj takega.
Gremo pogledat:
-Naš rad gleda: Mojstra Miha, Nodija, Krtka in Jagodke
- najrajši pije čaj in seveda kokakolo čeprav jo dobi redkokdaj
- rad ima vse vrste avtomobilčkov, bagerov, traktorov
- pa plišaste živalce ma tud ful rad, včasih si za spat nameče polno posteljo pliškotov da se potem komej zgužva v postelco
-je edinec za zdaj
-ima svetle laske ampak neblond
- je bolj drobne a mišičaste postave
-rad je vse vrste juh, pa banane so mu tud ful dobre
- ne mara mesa, mogoče kakšno piščančje pohano bedrce poje ali pa čist malo drugega mesa skor nič
- ful rad ima gumjaste škornice, še na morje jih moremo s seboj vzet, ej veš kulk mi je neroden ko v gumjastih škornicah po plaži paradira, hvala bogu da ni nikol velik ljudi na tej plaži kamor hodimo mi na kopanje,...

se mogoč še kaj spomnem

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.3.2007 19:09:18   
iva01
pa še to moram dopisat, sem ti kr favš ker lahk na šihtu po netu brskaš, jst mam skus neke stvari in neka dela da skor ni cajta za računalnikom se zabavat, mislim da sem danes na šihtu naredila vsaj 10 km tako da me noge res že v riti bolijo, mal pretiravam ampak  ne prevečuser posted image

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.3.2007 8:21:44   
romy
IZVIRNO SPOROČILO: iva01

Gremo pogledat:
-Naš rad gleda: Mojstra Miha, Nodija, Krtka in Jagodke
Moj tudi Nodija, Krtka pa Vesele avtobuske, aja pa zdaj po tanovem obožuje neko pujso Pepo user posted image  menda je na SLO1, skoraj bi pozabila: ne sme zamudit Našo malo kliniko in Vzemi ali pusti.
- najrajši pije čaj in seveda kokakolo čeprav jo dobi redkokdaj
Zelo rad ima mleko, tudi čaj, pa razne sokove, no pa tudi z navadno vodo je zadovoljen
- rad ima vse vrste avtomobilčkov, bagerov, traktorov
o tem rajši ne bi, sploh pa ne bom naštevala, ker doživljam živčni zlom, ker  zaradi teh vseh vrst vozil nikamor več ne morem stopit, ne not ne zunaj user posted image
- pa plišaste živalce ma tud ful rad, včasih si za spat nameče polno posteljo pliškotov da se potem komej zgužva v postelco
ja tudi pri nas je tako, za spat obvezno cel živalski vrt
-je edinec za zdaj
enako
-ima svetle laske ampak neblond
nima svetle niti nima temne laske, torej....ne vem kakšna barva bi to lahko bila
- je bolj drobne a mišičaste postave
Uh, naš pa je dost močan, za njegova leta tudi pretežak, saj ima 19 kg. Ampak ni debel, tak močan je pa velik. No sicer pa se je že rodil velik 56 cm in težak 4 kg.
-rad je vse vrste juh, pa banane so mu tud ful dobre
Ha, ha...juhice tudi pri nas prevladujejo. Jutri ko bo sobota in smo skupaj, ga bom zjutraj vprašala kaj bo jedel, pa mi bo rekel: juhico bom mami user posted image
Je čisto vse, najrajši pa seveda sladkarije, katere mu tudi omejujem. Tudi sadje in zelenjavo ima rad.
- ne mara mesa, mogoče kakšno piščančje pohano bedrce poje ali pa čist malo drugega mesa skor nič
Obožuje meso....kot ati user posted image
- ful rad ima gumjaste škornice
Hja, pri nas tut morajo bit, obvezno za po lužah skakat. Pri nas pa lani na morju ni hotu sezut nogavic pa supergov. Hja, to je blo tut hecno, ni bil nič oblečen - bil je nag pa nogavice si je potegnu skor do kolen pa superge je mel obute user posted image
Sem ga komaj prepričala da ne more v vodo v nogavicah in supergah.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.3.2007 11:31:53   
iva01
sem čist pozabla na avtobuske naš jih ma tud ful rad.
Praviš dama vaš 19 kg, naš jih ma 14,5, številko noge ima 23 (cicibanke) oblekce pa nosi večinoma št 2pa do 2,5 leta mislim da je to 98 ali 104.
je pa ful živ skus leta, skače poje pleza vsepovsod kam se da zato mu tud hrana vsa zgori v riti, drugač pa ni mahnjen na slado čokolado sam odvije  kinder jajščke odpre vzame ven igračko, edin tiste čokoladne bananice ma rad včasih tud po 2 na dan zmaže.
Evo tud mene dopoldan na RR sem šla prej domov,ker me je dans revma čist pokončala, zjutraj še svinčnika nisem mogla v rokah držat, da ne omenim tega da sem porabila 15 minut da sem si zaprla zadrgo in gumb na hlačah ker sploh nisem mela občutaka, ma nevem kaj je to, res si nisem mislila da se bom pri kmalu bom imela 24 let z revmo ukvarjala.
havla bogu da mam na vsaki roki 5 prstov tak da če imam 7 defektnih(bolečih) mi še vedno 3 ostanejo za tipkatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mal heca mopre bit ane?

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.3.2007 12:55:19   
romy
Hja...19 kg, čeprav jih ima najbrž že malo več, že dolgo ga nisem vagala.
Pa saj ne zgleda tolk težak, ampak ko ga treba pa nest je pa user posted image  težak.
Saj naš tut ful laufa, in s triciklom se fura in pleza po vseh možnih stvareh...ma sekunde ni pri miru, konstrukcijo telesa ima po ateku in vedno bo bolj močan, ja pa apetit ima tut ful.

Kaj hudiča pa ti počneš da te pri 24 letih revma matra? Aja, veš da sva približno isto stare. No, ti si mau starejša.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.3.2007 18:10:20   
iva01
ajd da vidimo, jst sem rojena 25.04.1983 moj pa 25.10.1982 kako pa je pri vas. Ma sej imamo kr nekaj skupnih točk, prav zanimivo, me ful firbec matra kaj bomo še zgruntale, nakonc bomo ugotovile da se poznamouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.3.2007 18:11:31   
iva01
IZVIRNO SPOROČILO: iva01

ajd da vidimo, jst sem rojena 25.04.1983 moj pa 25.10.1982 kako pa je pri vas. Ma sej imamo kr nekaj skupnih točk, prav zanimivo, me ful firbec matra kaj bomo še zgruntale, nakonc bomo ugotovile da se poznamouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ej res nimam pojma zakaj me revma matra, sicer sem pa jaz magnet za bolezniuser posted image user posted image user posted image  kaj češ tud taki mormo bit na svetu 

< Sporočilo je popravil iva01 -- 16.3.2007 18:18:12 >

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.3.2007 8:42:00   
romy
Jaz sem 28.8.1984, moj pa 17.2.1980. Ja morda se pa res poznamo, al smo pa kaj v žlahti user posted image
Iz kje pa ste, sam približno, ne rabiš napisat naslova user posted image

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.3.2007 19:01:10   
iva01
Mislim da nismo v žahti ker na ta datim ko vidva praznujeta nima noben iz naše žlahte rojstnega dne, vsaj mislim, smo velika družinauser posted image user posted image user posted image user posted image  drugač pa sem iz Črnomlja, no mal vn iz črnomlja v smeri Griblje (oz Adlešiči) no tist konc dol proti kolpi, verjetno pozanš kakšno kopališče.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.3.2007 19:03:03   
iva01
sicer pa ti lahk tud naslov napišem ampak rajš nebi javno ker ma naša vas ful hecno ime in bi se zihr norca z mene na ta račun delal....user posted image user posted image user posted image  kot vednouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

DUDA
nataly33

Ali ima vaš dojenček rad dudo?

DA (61%)

NE (39%)

Število vseh glasov: 109

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!