DANES SMO BILI NA PRVEM PREGLEDU. MALI JE DOBIL NISTATIN KAPLJICE IN DAKTARIN KREMO...DOBILI SMO TUDI RECEPT ZA DAKTARIN ORALNI GEL - PA NI NIKJER V LEKARNAH...
ZANIMA ME GKLEDE NISTATINA: 1. KOLIKO ČASA NAJ MU DAJEM KAPILJICE?DOKLER NE ZGINE, A NE?SAMO V KOLIKEM ČASU NAJ BI BILO BOLJE?DAN, TEDE, DVA? 2. GLEDE DOZIRANJA...NI NIČ REKLA...TOREJ VELJA 2 ML 4 NA DAN...JA, KDAJ PA? PO DOJENJU?
HVALA ZA ODGOVORE...
Anonimen -> RE: NISTATIN (6.3.2007 15:53:03)
Bi z veseljem pomagala pa omenjenih zdravil žal ne poznam. Upam pa da bodo izkušnejše hitro pomagale.
LP
neisha -> RE: NISTATIN (6.3.2007 18:35:29)
Tudi mi imamo nistantin kapljice, ker daktarin gela ni. Meni je pediatrinja rekla takole: 3-5x na dan 2ml. Stanje naj bi se izboljšalo v dveh do treh dneh. Vendar je treba kapljice dajati še dva dni po tem ko je OK. Po odprtju se lahko uporabljajo 7 dni. Daješ jih kakih dvajset minut po hranjenju, nikakor ne pred hranjenjem, ker potem ni učinka.
dix -> RE: NISTATIN (6.3.2007 19:24:48)
Našega je nistatin tako zaprl da je bil joj. Pomagalo pa itak ni. Borili smo se 2 tedna z nistatinom, medtem ko je daktarin oralni gel pomagal v 2 dneh
Anonimen -> RE: NISTATIN (6.3.2007 19:27:15)
Nam je zmeraj daktarin pomagal. A katera ve zakaj ga nikjer ni za dobit. zadnjič je moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] imel nekja v ustih in mu ga je predpisala in ga nikjer nisva dobila. Na srečo sem ga imela še doma od Maše, da se je mazal.
neisha -> RE: NISTATIN (6.3.2007 19:50:32)
Nam nistatin pomaga, je že ful boljš. Daktarina pa ni in tudi ne vedo kdaj bo, če sploh še bo. Tko je men rekla farmacevtka v lekarni.
meri2 -> RE: NISTATIN (7.3.2007 19:00:06)
Mi smo imeli oboje, smo mazali in mazali, pa ni šlo proč in potem, potem, ki je zdravnica na kliniki rekla, da naj gazo pomočim v sladkano vodo in očistim z gazo - v momentu je šlo vse proč. meri