kakanje (4mesečnika) (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


miska2004 -> kakanje (4mesečnika) (6.3.2007 14:08:28)

Pozdravljene,
zanima me, kako kaj kakajo vaši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], predvsem me zanima za 4mesečnike - kolikokrat na dan?
In kako veš, če ima polno dojen otrok drisko (ker je kakec vedno tekoč)?

Naš namreč zadnje dni kaka po 3x na dan, pa še ponoči enkrat... Prej pa je, od 7 tedna dalje, kakal na 5 dni. Zdaj ne vem, a ga je kaj pognalo, kar sem jaz pojedla (čeprav nisem pojedla nič takega, kar ne bi v prejšnjih 4 mesecih), ali pa se mu je prebava uredila (ker ga tudi vetrovi ne matrajo več; je možno da je to od Actimela?)?!
Saj mi je bolj všeč, da pogosto kaka, kakec vsaj ostane v plenički [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], ampak me skrbi, če je to ok, pa še malo bolj rdečo ritko ima zdaj...

hvala za odgovore.




Anonimen -> RE: kakanje (4mesečnika) (6.3.2007 15:51:30)

Jaz mislim, da je vse v redu. Tudi naš 4,5 mesece star je polno dojen in kaka bolj tekoče, le da on kaka skoz 3x ali večkrat na dan. Tako da je včasih že precej težko ugotoviti, če ni slučajno driska - tisto je pa še veliko bolj tekoče. Če pa niste ziher pa kar do pediatra (saj so plačani, da nam pomagajo oziroma našim malčkom).

LP




ms3 -> RE: kakanje (4mesečnika) (6.3.2007 19:35:52)

tud naša je začela pri 4 mesecih manj kakat - 3-4 krat na dan.

če ima drisko, pa je kakec malo zelenkast.

lkar se tiče rdeče ritke, ti pa svetujem da [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] pri previjanju pustiš za kakšno minutko, da se zrači. jaz sem mazala z oljem in bepantenom.




Stran: [1]