|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cista na posteljici
6.3.2007 12:54:27   
Anonimen
kaj to pomeni? Lahko ogroža plod...?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cista na posteljici
7.3.2007 21:41:23   
Anonimen
A mi res ne zna nihče pomagati?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2007 22:18:48   
mika
moja prijateljica je imela strdek v maternici, ko je bila user posted image . na začetku je morala 99,9% mirovati, ker je veliko krvavela. le na wc je šla. mislim, da je trajalo nekje do 4mes nosečnosti. na začetku je bila nevarnost, da bi strdek'potisnil' pikice ven. potem ko je bila pikica že dovolj velika, je nevarnost minila in se je lahko gibala, ampak se nikakor ni smela fizično obremenjevati. rodila je dva tedna pred pdp, zdravo punčkouser posted image user posted image .

kako je s cisto ne vem mogoče tudi ona lahko potisne plod ven, zato veliko počivaj, dokler ne izveš vseh informacij pri g.

ne se sekirat, boš videla, da boš kmalu zibala zdravega user posted image . koliko pa si noseča?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.3.2007 20:56:44   
Anonimen
4 meseceuser posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2007 7:52:59   
mika
a si vprašala g kako je s tem? verjetno bo cista počila, ko bo pikica večja. glede na to da si 4 mesce user posted image  si nevarno mejo že prešla. hitro žalostnega smeška vstran in se nasmeeeejuser posted image , ker boš kmalu dobila zlategauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2007 8:51:14   
janapan
Ena moja kolegica jo je imela in ni nič vpivala na potek nosečnosti rodila je normalno fantek ima sedaj 8 mesecev lp

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?