njelci -> RE: Ločevalna dieta in njene pomankljivosti (7.3.2007 7:58:39)
|
meni je tudi ta dieta všeč, oz meni pomaga... no imam dve izkušnji z njo prva je izpred 4 let, ko sm prvič hujšala po njej, izgubila 16kg in jih potem dobila nazaj in seveda še nekaj več....potem 2 leti nism nič delala na tem... potem sm hujšala v šoli hujšanja, CINDI program če poznate, shujšala 7 kg, in to sm shujšala v 1 mesecu, še dva meseca vzdrževala kg, pol pa sm jih začela pridovati nazaj, ko sm dobila 2 kg nazaj sm rekla stop, tako ne gre več in začela projekt! no in marca 2006 sm začela ponovno hujšati po 90D ločevalni dieti z bombami, izgubila 7 kg, potem 3 mesece vzdrževala težo, zredila se nism niti za 1 kg (seveda je šlo v teh 3 mesecih pavze, po kg gor pa potem nazaj dol, pač tu se je gibalo), jedla pa sm skoraj normalno, nism nič ločevala v času pavze, samo tega sm se držala da sm jedla za zajtrk sadje! potem sm 1 septembra začela ponovno hujšati z mačkami, seveda spet ločevalna, izgubila še 6 kg, končala 1 decembra in se sedaj 15.1 spet lotila in izgubila še 6 kg.... tako da lahko rečem da je meni ta dieta spremenila življenje, je pa res da so vmes "potrebni" kakšni prekrški, da ne izgubiš volje... pri tistih z res preveliko težo je premalo da samo spremeniš prehralnevalne navade, najprej se moraš znebiti nekaj kg, potem pa jih lahko spremeniš..po moje je ta dieta najbolj uspešna za začetek, je pa res pomembno da kg ne izgubljaš preveč hitro, ker potem jih zelo hitro tudi dobiš nazaj....če pa greš postopoma, stopničko za stopničko je ta dieta uspešna....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] to govorijo tudi izkušnje posameznikov zato se tu strinjam tudi s cukrčkom, da je tu nekaj posploševati prav brezveze, ker je odvisno od posameznika ali mu dieta sede al ne to je seveda samo moje mnenje odločitev je odvisna od posameznika
|
|
|
|