|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nizek pritisk
6.3.2007 11:44:56   
Anonimen
ojla,

zanima me ali ima katera nizek pritisk in kako ga odpravlja...namreč jst sm že 2x padla v nezavest(to samo za par sekund, glih tolk da p0adeš)???? pri zadnjem sem padla tako grdo, da me je potem križ in lopatica bolela še par dni...sicer mi je G svetoval naj pijem kavo, ampak koliko sem slišala ni to najboljš...torej imate zame kakšen nasvet??? sem pa noseča 4 mesece in še nekaj dni...
hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nizek pritisk
6.3.2007 11:51:11   
marsovcek
Tud jaz sem imela nizek pritisk pa se mi je med nosečnostjo čudežno popravil, skoz sem imela čist normalnega. Kava pa pomaga sam tist trenutek, potem je pa še slabš, saj tko je bilo pri men. Gibanje pomaga, že sam počasen sprehod pa bo boljš. lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.3.2007 13:02:00   
Dajadada
Jaz sem tri dni pred rokom in sem imela celo nosečnost nizek pritisk 60/80. Včeraj mi ga je namerila največ v vsem času kar 70/105, ne morem verjeti.
Kakšna kava na dan ti ne bo škodila, pretiravati pa res ni treba. Predlagam ti, da se čim več giblješ. Meni je enkrat ena sestra v smehu rekla, naj se kdaj pa kdaj malo na glavo postavimuser posted image . Jaz sem se najslabše počutila, ko je bilo slabo vreme in takrat ko sem preveč posedala in poležavala.
Če le moreš, telovadi oz. vsaj hodi na sprehode. Meni je svež zrak vedno dobro del. 

(odgovor članu marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2007 13:15:26   
trinityslo
Meni se je to dogajalo non stop med nosecnostjo. Zarad stalnega omedlevanja nisem nikamor vec sla sama. K se mi je prvic to zgodil sem bila sama in sem komaj po 10 min. prisla k seb in zmogla do telefona v torbici prit, ker nisem mogla niti hodit. Je lahko zelo nadlezna stvar tale nizek pritisk. Men ni nobena stvar pomagala, mogoce mal gibanje do ene mere. Sem pa na koncu ze vedela kdaj prihaja tista ta huda, pa ce se pol ulezes na bok se stvar lahko lepo umiri in predihas pa je. Sicer pa ce zacutis da se ti zacne vrteti, megliti pred ocmi itd... potem se pac takoj vsedes na tla in ne cakas da pades po tleh, pa je cist vseeno ce je to sredi ceste, samo da ne pades, ker se lahko res fejst poskudujes, pa na koncu ne ves niti ce si se udaril v trebuscek. 
Kave jaz nisem nikol pila, je ze tak ne maram, kaj sele da bi jo privoscima mojim otrokom.  Poskusi, mogoce ti bo pa bolse po njej, izbira je tvoja.
Lp

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.3.2007 14:11:29   
Anonimen
Jaz imam skoz nizkega. Zaradi tega sem se zadnjič sredi špara zrušila. PA glavobole... Kava pri meni vsaj malo pomaga. Eno-dve na dan moram popiti, ker drugače je joj. Sem pa imela zadnje časa zgornjega od 90  pa mi je zdravnica rekla, da to ni nizek pritisk za mene, ker sem itak skoz hipotonik.

(odgovor članu trinityslo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.3.2007 14:31:38   
Mojca
Ena ali dve kavi na dan ne moreta škodovati otroku. Tako da jih ti kar pogumno popij. Bolj bo otroku škodovalo, če boš si kaj zlomila pri padcu in boš potem morala to na najrazličnejše načine zdraviti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.3.2007 14:35:00   
Eca
Imam enake težave in meni pomaga kos kruha potresen s ščepom soli. Sicer pa slana hrana dviguje pritisk. Pretiravati pa ni dobro, ker ti potem začnjejo zatekati noge in roke.

Lp, Eca

(odgovor članu Mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.3.2007 14:38:54   
kapica
Hm, gibanje bi res naj najboljse pomagalo, ali pa da jes nekaj slanega. Bobipalcke in nasploh bolj soljeno hrano. Ce pa lezis, je tudi dobro, da imas noge podlozene, oz. da so visje kot ti. To ponavadi malo krvni pretok vzpodbudi. To sem tudi jaz brala, da bi naj stojo delale, ampak se mi zdi malo nevarno. Ne vem, dovolj je ce se vlezes na tla in noge naslonis cisto ob steni, tako kot da bi sveco delala.
Ne vem, poskusi, tole padanje je res névarno.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.3.2007 15:17:25   
kjava
To, da kava dviga pritisk je larifari. Dvigne ti ga samo takoj za tistem ko jo spiješ za kratek čas, pol ti pa spet pade.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.3.2007 19:12:27   
Tinča1
Ja tudi jaz imam nizek pritisk, ko pa dobim user posted image , pa mi tako nevarno pade, da sem morala že 2X v bolnico, da so mi neke injekcije šopali. Nazadnje sem ga imela 60/40. Sem mislila, da bom umrla, tak sem bruhala in blodila.

Najboljša preventiva pred takim padcem pritiska je 1dcl refoška na dan po kosilu, saj zato še nisi pijanec. Ko pa se začnejo pojavljat simptomi, pa mi je zdravnik svetoval, da naj se vležem, noge rahlo privzdignem in pijem veliko tekočine, najbolje navadne vode. Nekje po kakšni uri se stanje vsaj približno normalizira, če temu lahko tako rečemo. 

Lp! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.3.2007 19:26:05   
Strawberrie Cherrie
Imam nizek pritisk in sem ga imela tudi med nosečnostjo. edino kar je pomagalo je bila ena ali dve kavici na dan obvezno pa seveda zjutraj en orng kofe user posted image

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.3.2007 7:46:44   
cv105
Tudi jaz imam nizek pritisk in sem že parkrat skupaj padla. Sedaj sem v 39. tednu. G mi je rekla, naj bom veliko na svežem zraku, jem naj slano hrano in občasno popijem kaj z mehurčki. Sicer pa pred napadom slabosti pazi, da se boš ustavila, globoko dihaj in se usedi ali vsaj nasloni kam, da ne usekaš na tla. Pa telefon imej stalno pri sebi in če se da ne hodi sama naokrog. Pa srečno.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......