|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
23.5.2007 9:17:14   
lunca2
Žaži hitr nabavte novo kišto, tud jz te pogrešam.
Elis lepo se mejte v ZOO in uživajte.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
23.5.2007 9:26:31   
mily
Hojla.

Elis@ naši so šli včeraj. No midve na žalost nisva šli zraven, ampak menda so se meli kr fino, čeprav so živalski vrt bolj kot ne le preleteli, ker žal ni nvem kuk časa. Je pa vseen fajn, a se tkole otročki in starši malo podružijo.

Lunca super, da te bo končno dala na CTG. Jst sem tuk rada šla, ker slišiš srček pikice kako močno utripa user posted image .

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
23.5.2007 9:38:19   
tea
lunca, boš vidla, kolk je na CTG-ju zanimivuser posted image  Slišiš srček, pa kako se premika...res lepi spominiuser posted image  Sem danes kar malce nostalgična, bo jutri 1 leto od kar imam mojga miškota. Lani takle čas sem mislila, da sem dobila neki trebušni virususer posted image  in sem bla vsa paf- sračuser posted image  in bruhala sem cel dan.Skratka panika! Zvečer se je pa umirilo, ob 1.30 so se pa rahli popadki začel. Tako da je moja "trebušna gripa" prijokala na svet ob 7.38 zjutraj. Lani takle čas je bil še v trebuhu, zdajle pa sedi tamle na tleh in se igra z enim pojočim polžemuser posted image  Kako hitro rastejo tile naši škratkiuser posted image
Bolje, da kar neham.... danes mam takšen čuden dan!

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
23.5.2007 9:55:06   
Anonimen
no, da se še jaz javim.. Itak spet iz službe..user posted image user posted image Jaz pa čakam da bo ura 11, da grem na user posted image .. Pol pa počas še mal user posted image pojem in bo ura 1.. Pol pa še 3 urce in grem domov...user posted image oz. proti domu, ker grem najbrž še po Romano, k se ji spet ne lup na predavanje... user posted image   Ti, ti romana...user posted image

Js bi tok šla na morje...user posted image user posted image user posted image user posted image Pa mnde spet ne bo šlo..user posted image user posted image user posted image user posted image Prou rabim že tist zabušavanje, ležanje, sprehajanje...user posted image

ma, mnde bo ja čim prej vsaj vikend, če že kaj drugega ne..user posted image

(odgovor članu tea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1829
23.5.2007 11:33:58   
lunca2
Sej res že komaj čakam, da grem na CTG in slišim bitje user posted image srčka. A kej veste a gre lahko user posted image zraven ? Jaz in on si ful želiva da gre zraven noter.

Biba12 ne sam mislt na morje.user posted image Sej bo hmal vikend tu boš vidla. Cajt kr beži. Le pejt na user posted image in na čokolado, jz sm jo tud prej mal jedla.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
23.5.2007 11:57:42   
mily
Ja valda da lahko gre zraven. Itak te samo prklopi in potem pol ure samo poslušaš utripe.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
23.5.2007 12:34:49   
Miss Piggy
čebelica-trot, a se še da dobit bombažke, ki si jih zadnjič ponujala, pliiiiiz!!!user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
23.5.2007 13:44:31   
kapesanta
Men se je clo zlo fajn zdel, če je mojmu poratal jt zraven na CTG, ker se mi je tiste pol ure zlo vleklo - no sem prvih par minut je blo nobel poslušat, sam pol je ratal pa mal dolgocajtno. Drgač sem pa knjigo brala, sem mela smolo, sem bla skor vedno edina na CTG.

Mi3 smo bli pa včeri na otvoritvi Charly's puba. Punce to morate obvezno jt pogledat, ker sta se arhitetktka in slikar enkratno izkazala. Bar je neverjeten, stoj in gledj. Kofi gremo pa danes stestirat, vem pa da je trenutno eden najkvalitetnejših v zasavju.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
23.5.2007 14:16:44   
Angellina
Kapesanta, men je že od zunaj (bar) fantastičen, pa al majo kavo al pa ne user posted image . špica, mormo prečekirat.

Ob 16-tih pride Žaži v Trbovlje. Grem ponjo na železniško, pol gremo pa na drink. Najbrž v polno luno. Če jo želi katera spoznat, se nama lahko pridruži. Bo zelo vesela. Bom čekirala, če je katera za in bomo po potrebi spremenile lokacijo.

Kapesanta, ti lahk tko v copatah priletiš. user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
23.5.2007 14:27:27   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

čebelica-trot, a se še da dobit bombažke, ki si jih zadnjič ponujala, pliiiiiz!!!user posted image

Seveda se, kr povej kdaj in kej.

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 1835
23.5.2007 14:46:32   
kapesanta
Ojej Angi, po mojem ne bom mogla - gremo v šoping, mare jutri praznuje RD, te pokličem ko se vrnemo, mogoče bosta pa še tuki... Bom obula takmašne copate, tavsakdanje so preveč zgojene za ven...
Sploh pa dejta upoštevat mojo reklamo (upam da bo Charly dal za kak kofe) - zapelta se do Charlyta prečekirat zadevo, ne? Kar se men tiče je Polna luna ena zakajena beznca in mi ni glih not za hodit. Čeprav majo super pizze....

l.p. Mateja

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
23.5.2007 14:48:32   
kapesanta
BDW: a katera ve kje bi se dalo kupiti Jasa osvežilec za tkanine? Sva kupila novo rabljeno sedežno in jedilnico, pa so kadili in se sploh noče razsmradit... Al pa če veste za kako drugo stvar, ki bi pomagala

l.p. Mateja

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
23.5.2007 14:49:00   
Angellina
sprememba-gremo nekam v Trbovlje. Mogoče kar v L. No, ni nobena za pijačko? Škoda, nobena se noče z nama družit user posted image user posted image user posted image . Itak, na čelu imave obe vžgano priznanje, za najbolj nori bitji pod soncem. user posted image

Hoti se mi je že itak odpovedala, tko da sem še v fazi žalovanja. Predvidevam, da jo bom prebolela čez kake 5 let. Če bo po sreči. user posted image

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
23.5.2007 14:55:31   
lunca2
Oj!

Moj user posted image ima v ponedeljek ko grem na CTG glih nočno tako da bo šel z mano.user posted image

Angellina jaz ne morem pa še vreme se kisa in mislim da bo dež. Žaži drugače že poznam in ona mene, tebe pa res ne poznam ampak te bom enkrat si bom vzela čas in prišla na user posted image .

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
23.5.2007 18:54:15   
Anonimen
Angie, nč se ti nism odpovedala, sam če te nič ni blo ven. Na kofe pa nisem mogla pridit, ker so deži padal. Pa tok jih je blo velik! user posted image
Mamo pa jutr kofe, ne? Jaz sem upala, da se dobimo že okrog 10ih, ker je ob enih že čist prevroče. Ste za? Elis@ prideš, da ti DVDje prinesem?

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1840
23.5.2007 18:58:31   
Anonimen
Aja, drugač pa čakam, da Ela kaka. user posted image  Že od sobote ni nič. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1841
23.5.2007 20:11:43   
tea
Hoti, pri dojenih otrocih ni to nič nenavadnega. Moj Jaško ni kakal celih 17 dni, pa so mi govoril, da če lepouser posted image  punka in če nima trdega trebuščka, je to čist ok. Spušu je pa take, kot bi 14 dni sam fižol jeduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
23.5.2007 20:39:04   
Anonimen
Vem tea, sam ponavad kaka na 4 dni največ. Pa prdi ko kak star dec. user posted image  Se mi zdi, da se neki pripravlja. Ziher bo ponoč nakidala plenico. user posted image

(odgovor članu tea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1843
23.5.2007 20:44:27   
Bubamaraa
Jaz upam, da jutri pridem...vse je odvisno od tega, če dobim avto...in, če ga dobim pripeljem s seboj Žaži, ki sem danes že z njo pokofetkala....user posted image user posted image user posted image .....

pa upite, da ne dobite naju skupi na kufetu, ker glede čvekanja da še mene v koš!!!! user posted image user posted image user posted image

res je prava čveka....user posted image

in kaj kej počnete????

jaz z Danajo delam verižice...že cel čas.... in to mora narediti za vse ki jih pozna.....ampak res...jih mamo že kr neki....tko, da če kera kupi...je unikat...cena: 100€/kom ( da me ne bo katera za res vzela) user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
23.5.2007 21:00:12   
Angellina
Men gre pa dans res vse narobe. Ampak nekaj se je pa krasnega zgodilo: POSTALA SEM TETAAAAAAAAAAAAA! DOBILI SMO PARČEEEEEEEEEK! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem jokala ko dež od sreče in vsega user posted image .

Jst sem jutri zaaaaaaaa kofe user posted image .

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
23.5.2007 21:01:34   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE

user posted image

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1846
23.5.2007 21:08:22   
Bubamaraa
čestitke Angi!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
23.5.2007 21:19:22   
brina_3
user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1848
23.5.2007 21:20:06   
Miss Piggy
Uf, sej ne vem kje bi začela....user posted image
  1. Sem glih pr lazanji, sem bla tok sestradana, da sem se kar tresla!
  2. Kje je ta Čarli klub al pub al kaj?
  3. Pridem na kavo, prinesem DVD-je, sam zjasnite se še kdaj. Zjutri al popoldan.
  4. Čebelca prnes bombažke jutri na kofe, če prideš. Thenks!
  5. Žaži!!!!!!!Nisem je vidla sto let.
  6. Angie, jutri častiš, k si dupla tetka postala! ČESTITAM!!!
  7. Mi smo bili dons v ZOO z vrtcem (mamice in otroči) je bilo super!!!!Je minilo ko šus. Se bomo enkrat sam mamice morale odpravit na tak izlet - pol bo šele žurka...
  8. Zihr sem kej pozabla....

user posted image za vse točke, razen za točko 7., kamor bolj paše toleuser posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Elis@ -- 23.5.2007 21:21:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 1849
23.5.2007 21:23:15   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Uf, sej ne vem kje bi začela....user posted image
  1. Kje je ta Čarli klub al pub al kaj?

10m pod mojo bajto..... user posted image user posted image user posted image

tko, da meni dogaja.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.