Miss Piggy -> RE: Zasavčanke (9.4.2007 21:42:56)
|
Cer! Mi smo bili tudi danes celo popoldne zunaj. 3 ure smo vztrajal na partizanu, pa sem se vseeno tavecjega komaj domov spravla. Je jokal ko dez. Me prov zanima kako bo dons spal, se je tko ustrasu.... Je bil na unmu toboganu al kaj je ze, k je v bistvu ena cev. In on glih noter v tunelcku in mimo en osebek s psom, pes neprivezan direkt v ta tunel, zacne moj ful jokat, ker se je pred kakim letom ful ustrasu ko ga je v liftu en pes napadel, in od takrat se boji psov. Sem prletela tja, in ko me lastnik vidi, zahakla tisto vrvico za ovratnico in pes se dalje na istem mestu. Pa recem, ce prosim umakne psa, in me ful debelo gleda. Jaz spet naj umakne psa, da vidi da se tamal dere in da ga je strah. Sam tok, da mim pride. Psa se vedno ne odmakne. Se je moj svak ful razkuru kaj se gre, da bomo policijo poklical, in tip al baba- nismo mogli ugotovit, kaj je, lepo vprasa svojega psa, ce greta stran. In pes ni odreagiral, zato je se vedno ostal/a tam. Koncno se je umaknil/a par centi, da sem tamalga vzela. Bogi revcek se je tresu k nevemkaj...Sej drgac mam jaz ful rada pse, tiste ki jih mate, ne me narobe razumet, sam ne morem pomagat, ce se otrok boji. Ah sem naklofala, sej vam ni treba brat. Se pa trakoj bolje pocutim, ko sem mal posinfala.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|