|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
13.8.2007 12:49:57   
KBM
Lunca, tudi mene zanima, kako kaj Ažbe?

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
13.8.2007 15:09:39   
Miss Piggy
Tugaaaaaaaaaa babe, no! Že tko mi neki zmanjkuje cajta za RR, ko pa pridem gor pa še brat nimam kajuser posted image ! Ccccccc!user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
13.8.2007 15:17:55   
ta.nja
IZVIRNO SPOROČILO: mtina

Tanja, a zdaj ko imaš pomoč pa kar na netu?   user posted image

pššš, nobenem ne povej user posted image user posted image

Anejko bejko

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
13.8.2007 17:33:17   
KBM
Tugaaaaaaaaaa babe, no!

Se strinjam, pa še dežuje - norouser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
13.8.2007 17:37:08   
lunca2
KBM in Biba v petek zjutraj smo bili sprejeti na pediatrično kliniko na oddelek gastro, kjer dela moj user posted image . Izivde in Ažbeta je pregledal zdravnik. Rekel je, da gre res za alergijo na kravje mleko. Vse ostalo pa je uredu (nevrološko in ostali izvidi). Dal nam je recepte za mleko pregomil, tako da ga že od petka pridno delamo. Smrdi pa ko user posted image . Dobr da ga Ažbe pije svaka mu čast.user posted image Je pa res po tem mleku bolje. user posted image ŠE isti dan pa smo bili tudi odpuščeni. Prej smo vsako jutro dežurali od 5 - 9 se je jokal, zdej pa je in zaspi nazaj, pa tud zvečer ni več hudo. Dons je jedel okol 6 pa je zaspal nazaj in se zbudil ob 8. Še dobr da smo ugotovili kaj je bilo.user posted image Res je bilo neznosno, ker je jokal in jokal. Se mi je že prav smilil, ker nismo vedli kako mu pomagat in kaj mu sploh je. Sem včasih že sama jokala tok mi je bilo hudo. Sam da se je rešilo.

Biba ajna je v Kranjski gori z družino.user posted image Mi je pisala, da so šli gledat Kekca, pehto in bedanca in da male upajo da jih ne bo več preganjal.Sam res dobr organizirajo, smo bli mi tud enkret tam s pediatrično kliniko na izletu.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
13.8.2007 18:06:08   
KBM
Lunca, super sam, da je z Ažbetom vse ok!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
   [Brisano sporočilo]
13.8.2007 19:59:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4282
14.8.2007 8:55:44   
kapesanta
Ojla
Lunca - super da ste našli kaj je narobe s škratom. Sem slišala, da to mleko res smrdi... no ja v glavnem da štima. Smo imeli pa tudi mi celo zgodbo z mlekom - navajanjem na pravo mleko. Šele kake 14 dni ga je. Prej sem probavala z raznimi kupljenimi mleki (razen alpskega), pa se je ponoči zbujal, ne glede na to, kakšno mešanico z vodo sem mu naredila. Po alpskem ni bilo problema, samo ga odsvetujejo (ne vem točno zakaj). Zdaj mu kupujem pa mleko v plastenki od mlekarne Kobarid, ta ga pa nič ne šraufa, pa ga nič ne redčim z vodo. Očitno je zelo naraven in ne dodajajo nečesa, kar je Roku pri ostalih škodvalo.

A grete kam jutri? Sej sploh ne vem kak je vreme napovedan... mi še nimamo nič planirano - mogoče se pa kaj vidimo na kakšnem sprehodu....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
14.8.2007 10:25:13   
lunca2
Zgleda da bo vreme kr uredu, baje bo takšno kot včeraj. Mi gremo ob 12 na pregled h dr.Kuharjevi, ker bo Ažbe 17.08 star 2 meseca.
Popoldne z mojimi starši na kosilo proti večeru pa greva z user posted image v Trbovlje v Burger bar, da kej spijema ker sem danes eno leto starejša.user posted image Matr gredo leta hitr naokoli.

Kaj bote pa kej ve počele?

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
14.8.2007 10:31:26   
Anonimen
Lunca: čestitke za rojstni dan..  user posted image user posted image user posted image  če se ne motim jih imaš 24??user posted image

Jaz sem doma, sem samo tok gor prletela, da ti čestitam.. Zdej greva pa neki urejat na banko, občino in zavarovalnico.... Pol pa pospravlat na parcelo..

se slišmo v četrtek ali petek, ko bom v službi..

uživajte.

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4285
14.8.2007 10:41:28   
lunca2
Biba hvala. Tako je stara sem 24 let. Sej smo sam en let razlike. Dej povej katerga januarja maš rpjstni dan, prosim.

Aha pol bota kr pridna! Sej mata prou, da se čimprej uredi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
14.8.2007 12:14:02   
KBM
lunca ,čestitke za tvoj user posted image user posted image rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
14.8.2007 12:50:44   
brina_3
lunca vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
14.8.2007 13:37:52   
Miss Piggy
Draga Lunca, VSE NAJBOLJŠE! Naj se ti izpolni vse, kar si sama njabolj želiš!!!!
user posted image

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
14.8.2007 13:43:34   
Anonimen
matr, čist sem ti pozabla osebno čestitat prejle v Šparu.. sem se šele pol spomnila, k smo ble na blagajni..user posted image  Sorry... Ha, ni en let razlike, ampak 1,5 leta.. user posted image  

Nč, zdej pa res šibam delat. Sem danes vzela dopust, da bova delala, pa je ura že 14, pa še nisva nič naredila..user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4290
14.8.2007 14:26:04   
KBM
Sem danes vzela dopust, da bova delala, pa je ura že 14, pa še nisva nič naredila..

Pol pa le hitro, ker čas hitro beži!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
14.8.2007 18:13:02   
lunca2
Dekleta hvala za čestitke.user posted image

Biba sploh ni problema.
KBM kdaj si ti prejela knjigo?

Mi smo bili na pregledu in je vse O.K. Ažbe je velik 57,5 cm in tehta 5680 gramov. user posted image

Tko zdej se grem pa počas zrihtat greva z user posted image v Burger bar.user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
14.8.2007 20:24:34   
Anonimen
evo, midva sva pa zdele šele zaključila...user posted image user posted image  Ampak sva bla res pridna.. Od 14 do 20.. Vmes sva sam za pol ure šla na kosilo k tašči..user posted image  Sva pa res velik nardila - ves les sva pospravila, vse cigle k niso bili na paleti sva prestavila, cigle k so bli na paleti sva prestavila kar z bagrom (hvala bogu da ga mamo, ker drugač bi 3 palete ciglov na roke premikala user posted image user posted image ), pa celo hišo sva pometla (5 šajtrg praha je bilo user posted image )..

Zdej pa moj user posted image  pravi, da bi šla v dolino na user posted image , ampak se men glih ne lup... Bom šla raj s knjigo mal na teraso posedet, pa eno ledeno kavo....user posted image

Fajn pančkite!!!

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4293
14.8.2007 20:48:14   
Angellina
Če ve katera za kakšno službo v zasavju, naj mi prosim javi na zs.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
14.8.2007 22:15:20   
kapesanta
LUNCA ČESTITKE IN NAJ SE TI URESNIČIJO VSE ŽELJE!!!

Angie - mislim nate.... če za kaj slišim ti takoj povem.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
14.8.2007 22:24:26   
KBM
KBM kdaj si ti prejela knjigo?

Takoj drug dan, od takrat ko si poslalauser posted image Zakaj?Kaj ne štima?

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
15.8.2007 1:21:01   
lunca2
Tko zdele smo pršl domov iz Trbovlej se je vse skup mal zavleklo. Če bo kaka črka narobe ne zamert je blo preveč bandinos ice-ov.user posted image

KBM
Sam uprašam, ker mi poštar še ni prinesel €.user posted image user posted image user posted image
Hothien jutr ukul 11.30 gremo s prijatli na kavo v polno luno. A boš doma? Bi ti prnesla knjigo. Dej mi prosim napiši GSm številko pa te pokličem ko bom gor.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
15.8.2007 9:32:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2
Hothien jutr ukul 11.30 gremo s prijatli na kavo v polno luno. A boš doma? Bi ti prnesla knjigo. Dej mi prosim napiši GSm številko pa te pokličem ko bom gor.

Najbrž misliš kapesanto. user posted image

Aja, pa lep pozdrav vsem! user posted image  Izkoristite sončka danes! user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4298
15.8.2007 9:39:13   
lunca2
Ja kapesanto mislim sej se mi je zdel, da sm se zmotla. Oprosti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
15.8.2007 12:37:29   
Anonimen
Lunca, res je blo preveč ICE-ov. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.