|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
18.7.2007 14:25:17   
Miss Piggy
Ja, sej tole je moral nekdo slikat iz Steklarne, pa s telefonom po moje.

Drgač pa, a katera kaj ve, je kaj novega?

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
18.7.2007 14:27:08   
KBM
Ja, sej tole je moral nekdo slikat iz Steklarne, pa s telefonom po moje.

Ja res jeuser posted image !Drugač pa nič novega ne vem!Upam, pa da bo vse ok user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
18.7.2007 15:01:21   
lunca2
Žalostno je ja. Ampak jz ne zastopm zakaj dajejo vozt tistim, ki nimajo vozniškega izpitauser posted image , že tko se prehiter kej nardi.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
18.7.2007 15:05:21   
KBM
Ampak jz ne zastopm zakaj dajejo vozt tistim, ki nimajo vozniškega izpita

Jaz se tudi sprašujem touser posted image , samo po toči zvoniti je prepozno!user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
18.7.2007 15:12:58   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: KBM

Jaz se tudi sprašujem touser posted image , samo po toči zvoniti je prepozno!user posted image user posted image

To je pa res ja. Ampak če nimaš vozniškega izpita bo pa kr kriza za starše in za dekle. Žalostno res.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
18.7.2007 15:40:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

IZVIRNO SPOROČILO: KBM

To je pa res ja. Ampak če nimaš vozniškega izpita bo pa kr kriza za starše in za dekle. Žalostno res.

Fora je v tem, da sta ble obe fuuuuuul pjane. In potem D ni mogla več vozt (iz De capota proti steklarni), sta se pa sredi poti nekje zamenjali. In je naprej vozila M, ki je bla prav tako pjana, pa še brez vozniške.
Hotle sta pa še (iz De capota) peljati domov eno punco tudi iz steklarne, pa se je le ta odločla (edino pametno), da gre peš. In ko je pršla do doma je imela kaj videti....

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3731
18.7.2007 15:47:54   
Miss Piggy
No vidiš žaži, da si ti bolj informirana kot jazuser posted image . Ktera je pa bla ta pametna punca?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
18.7.2007 15:52:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@  

No vidiš žaži, da si ti bolj informirana kot jazuser posted image . Ktera je pa bla ta pametna punca?

Ja sm od Regine zvedla potem sm pa še klicala sestrično od te ..ta pametne punce, k je vedla celo zgodbo. Ta punca pa je S. B. Se tut non stop z M druži.

Neposredna povezava do sporočila: 3733
18.7.2007 15:55:00   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: žaži
Ta punca pa je S. B. Se tut non stop z M druži.

Mi ne potegne, kva bi bla zaena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
18.7.2007 15:55:51   
Miss Piggy
Čudn da Regine ni nč sem gor. A ji nisi nič zreklamirala RR-ja?user posted image
Tamala je tak cukr!

Neposredna povezava do sporočila: 3735
18.7.2007 16:32:33   
KBM

Fora je v tem, da sta ble obe fuuuuuul pjane. In potem D ni mogla več vozt (iz De capota proti steklarni), sta se pa sredi poti nekje zamenjali. In je naprej vozila M, ki je bla prav tako pjana, pa še brez vozniške.
Hotle sta pa še (iz De capota) peljati domov eno punco tudi iz steklarne, pa se je le ta odločla (edino pametno), da gre peš. In ko je pršla do doma je imela kaj videti....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
18.7.2007 17:01:45   
Anonimen

Žalostno, ampak glede na napisano, sta punci dobili kar sta iskali. user posted image  Sama sreča, da nista še koga zraven poškodovali ali celo ubili. user posted image  Si pa ne predstavljam kako mora biti za starše hudo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3737
18.7.2007 20:57:19   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Žalostno, ampak glede na napisano, sta punci dobili kar sta iskali. user posted image  Sama sreča, da nista še koga zraven poškodovali ali celo ubili. user posted image  Si pa ne predstavljam kako mora biti za starše hudo. user posted image

Se čist strinjam s tabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
18.7.2007 20:59:05   
lunca2
Kjera je že men rekla za knjigouser posted image Če se ne motm Romana in hm...
Sm čist pozabla, zgleda da sem me občasno loteva teta skleroza.user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
18.7.2007 21:01:26   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

Kjera je že men rekla za knjigouser posted image Če se ne motm Romana in hm...
Sm čist pozabla, zgleda da sem me občasno loteva teta skleroza.user posted image

Kapesanta kokr se jaz spomnim user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
18.7.2007 21:05:22   
KBM
Kjera je že men rekla za knjigo

Pa jaz!user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
18.7.2007 22:44:19   
Bubamaraa
čer...

punce hvala za čestitke.....user posted image

ja sploh ne morem verjet, da je moja pupa stara že 3 leta... kako gre res cajt hitr naprej.....

dons sem bila do 17-ih v službi in pol šuza po največji vročini, ki jo premore moj avto domov..sem prišla tako crknjena domov, da sem vse kar sem lahk naredila Danajo stiskala in crkljala.....

a je katera slišala, da je Danaja dobila na Radio Kumu čestitko in glasbeno pesmico točno ob 20.00 od svoje tete iz Grčije... je njen dedi zrihtal, ker že komaj čakamo, da pride kmalu na obisk.... sam kaj, ko bo šla prehitro nazaj v Grčijo in je vprašanje kdaj jo bomo spet videli....user posted image

in kaj počnete???

kateri punci sta pa bili v tej prometni...a mi lahk katera magar na zs napiše ime pa priimek...da če vidim, da če je možn, da ju poznam...user posted image ..drgač pa mladost je norost....žalosto kaj se dogaja na cestah...user posted image

a je kera tle???

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
18.7.2007 22:46:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Čudn da Regine ni nč sem gor. A ji nisi nič zreklamirala RR-ja?user posted image
Tamala je tak cukr!

Regina nima interneta...kr drugač bi že čvekala tu user posted image  sm ji povedala za RR. Itak...sej vsaki težim user posted image user posted image

Ja tamala je pa res luškana...grem zdej avgusta na rojstni dan..pa če boš kaj v Hrastnik prišla se bova vidle user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3743
18.7.2007 22:48:33   
Bubamaraa
žaži ku-ku user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
18.7.2007 22:49:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Ja za starše je pomoje kr zelo šok..kr mama od te punce k je vozila (brez izpita) je priletela dol na cesto..pa še ni vedla da je njena hčera not....pol pa k je ugotovila je pa začela upit in vreščat...oo hudo..si kr predstavlam..da vidiš svojga otroka tko ukleščenga v avtu... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3745
18.7.2007 22:55:27   
Bubamaraa
žaži sm ti odgovorila na zs.....user posted image

in kaj zdej s temi puncami??? sta preživele al sta v komi???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
18.7.2007 22:57:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

žaži sm ti odgovorila na zs.....user posted image

in kaj zdej s temi puncami??? sta preživele al sta v komi???user posted image

Ja obe sta bili v komi. M se je zjutraj zbudila (ta ki je vozila), D je pa še vedno v komi.

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3747
18.7.2007 23:02:30   
Bubamaraa
grozno....user posted image

sam, če so tako brez možganov, da vozijo pijane pa še brez vozniškega dovoljenja, je res hvala bogu dobro vsaj to, da ni kdo nedolžen nastradu... žalostno samo to je moje mišljenje....

zdej grem pa spat....

nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
19.7.2007 7:49:22   
Angellina
Daaaaaaaaaaaaaaaaan user posted image

Jst grem zdele v službo in se oglašam sam tok, da vam zaželim lep dan! 
Pa preživite ga kje na hladnem, da ne boste preveč mokre user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
19.7.2007 8:02:49   
Anonimen
Jutro!

Angie, tudi tebi lep dan. user posted image  Romana, ti prihajaš v Trbovlje danes, ne? Sam da te informiram, midve se zadržujeva zunaj od pol devetih pa tja do 11ih, pa potem šele od 18ih naprej. Vmes pa dela kliiiiiiiiiiiimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!  user posted image  Jaz se prideš pa k men pod klimo hladit. user posted image  No, poklič me.

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.