|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
21.6.2007 13:21:31   
Bubamaraa
ja biba sploh nisem dvomla, datebi ne bi poratal pridit do kufetaaaa......user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
21.6.2007 13:24:52   
Bubamaraa
jaz pa vidim, da je lunca prisotna...zdej al je že iz porodnišnice prišla ali pa je novopečeni atek tle gor.... javi se...kdorkoli že si!!!!user posted image user posted image user posted image

auroraa jaz pridem mal čez pol šesto...user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
21.6.2007 13:28:02   
Miss Piggy
Hallo čveke!!!

Vroooočeeeeee!!!!(smajlikimajezikdopodna)

Neposredna povezava do sporočila: 2853
21.6.2007 13:39:06   
Anonimen
jaz pa mislm d je naš tamlad..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2854
21.6.2007 13:58:39   
mtina
IZVIRNO SPOROČILO: ta.nja
mtina - kje se potepata z Žanom?? A kar senco iščeta  user posted image ?

Hej hoj!

Midva sva se pet dni potepala na hladnem pri mojih v hiši. Luksus napram temu v bloku. user posted image   Je bil oči na službenem potovanju, midva pa šic se cartat.

Sem pa danes videla Aneja. user posted image   Sta si z žanom nekaj prikritega povedala.  user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
21.6.2007 14:03:34   
mtina
Jaz mal pogrešam našo lunco user posted image user posted image  na rr- ju.

A je šla rodit?  user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
21.6.2007 14:04:23   
Miss Piggy
Mtina, a nisi na tekočem. Lunca je že rodila!user posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
21.6.2007 14:05:17   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: mtina

Jaz mal pogrešam našo lunco user posted image user posted image  na rr- ju.

A je šla rodit?  user posted image

je že v nedeljo rodila...par strani nazaj je od Ažbeta očka prilimal slikco....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
21.6.2007 14:12:39   
mtina
A ma dejte no ... slikico sem vidla, sam nisem vedela, da je od Lunce, ker se mi pa toliko strani ni dalo brat ....

Torej Lunca user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    ČESTITKE!!!!!!

Sonce!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2859
   [Brisano sporočilo]
21.6.2007 14:53:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2860
   [Brisano sporočilo]
21.6.2007 14:54:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2861
21.6.2007 15:06:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

IZVIRNO SPOROČILO: biba12
jaz pa mislm d je naš tamlad..user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
najbrž ga je Lunca naterala naj bere - in potem njej poroča user posted image

bi znalo držat...user posted image user posted image očitno nas lunca ful pogreša...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2862
21.6.2007 15:10:20   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

bi znalo držat...user posted image user posted image očitno nas lunca ful pogreša...user posted image

Me pa njouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
21.6.2007 15:23:08   
Anonimen
o, pingvinčica, vidim da nas ti tud spremljaš?!??!user posted image user posted image user posted image

in kako si??  Gre??

Neposredna povezava do sporočila: 2864
21.6.2007 20:46:04   
ajna12
Zdravo!
Se spet malo javlam.Danes bila, tako kot vsak dan, malo pri lunci in user posted image . Vidim, da jo pogrešate. Sem skoraj 100 %, da se nam jutri že pridruži. user posted image user posted image . Ažbe ful luškan, pravi cukrček, lunca je tudi super, prav luštna mlada družinica.

BIBA, če je nama podoben,user posted image user posted image . Meni je, tebi pa ne. No, vsaj po lase.
Ampak to je tako, men še lastni otroc niso podobni.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
21.6.2007 21:42:41   
Miss Piggy
Halooooooooooooo!

A ste še vse v Zagorju?user posted image

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
21.6.2007 21:49:31   
Miss Piggy
Pa nič...user posted image grem gledat Talente.

Neposredna povezava do sporočila: 2867
21.6.2007 22:08:16   
Bubamaraa
kokodaaaaakkkkk

Neposredna povezava do sporočila: 2868
22.6.2007 7:21:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajna12
BIBA, če je nama podoben,user posted image user posted image . Meni je, tebi pa ne. No, vsaj po lase.
Ampak to je tako, men še lastni otroc niso podobni.user posted image user posted image user posted image

kok mislš da men ni podoben?!?!?user posted image user posted image Se zdele skregamo?!?user posted image user posted image Lase ma skor take barve k js..user posted image user posted image

Sam res.. glih zdele tuhtam.. tamaledve ti res niso neki podoben.. user posted image   ti temna, tamalidve pa čist blond...user posted image no sam ok.. sej je tvoj user posted image bolj blond.. Si predstavlaš najinga user posted image ?? Zihr bo na pol črnčk..user posted image user posted image

(odgovor članu ajna12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2869
22.6.2007 7:58:56   
Anonimen
romanca, kaj kokodakaš??? user posted image user posted image Nimaš nič bolj pametnega za delat?!?!user posted image

Matr, sm se komaj potolažila od včeraj.. user posted image    Pridem domov in mi user posted image reče, da so zidarji zajebuser posted image .. Pri postavljanju stene... user posted image user posted image Mislim, kako jim je to poratal mi tud ni čist jasn.. In zdej ne vema.. al podret vse skupaj in še enkrat.... user posted image user posted image Brezveze uglavnem..Mislm d bova sicer kar pustila, ker bi zgubil en teden.. Tko d... Sej dejansko bo mogoče celo boljš tko, amapak vseeno..user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2870
22.6.2007 8:13:14   
F*S*M
ja hudiča biba katere zidarje pa mate?

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
22.6.2007 8:38:09   
Anonimen
ma sej drgač so fajn.. nimam kej rečt..sam tole so pa res mal mim udarl...user posted image sej ni panike.. sva tud arhitekta klicala, pa je rekel da to nč ne spremeni.. vsaj to..

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 2872
22.6.2007 10:53:15   
ajna12

ja, biba, men res niso podoben. Pa tok let so mi pri biologiji vtepaval v glavo, da temna barva prevaga. Lari fari.
Zjutraj šla popestvat Ažbeta, sta čakala še vizito, potem pa domov!!user posted image user posted image
Tvoj ne vem, mogoče pa le bodo tebi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
22.6.2007 12:17:50   
Anonimen
no, lunca kje si zdaj?!?!? user posted image user posted image a zdej k maš pa user posted image pa nismo več dobre???user posted image user posted image
dej hitr prid, pa prlimi še kakšno slikco.. pa seveda jaz hočem tud recept za tak hiter porod..user posted image user posted image

Romanca, a je bla dobra pica?? matr, si mi take lušte nardila...user posted image user posted image

(odgovor članu ajna12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2874
22.6.2007 12:36:45   
lunca2
Lepo  pozdravljena dekleta!

Najprej hvala za čestitke. Sm vs mogla mal prebrat da vidm kaj se je dogajal te dni.Nekatere ste mi poslale tud kartico v bolnico in se vam iskreno zahvaljujem. Prišli smo domov malo prej. Jaz sem dobro malce še čutim šive a ni sile. Po porodu sem takoj zgubila 7 kilogramov do danes pa 10.user posted image

RES NAJLEPŠA HVALA VSEM!

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 22.6.2007 12:38:09 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.