|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naj se zaposlim?
6.3.2007 10:26:45   
baja*
Pozdrav!

Noseča sem 22 tednov. Sem brezposelna (prijavljena na zavodu), sedaj pa se mi je ponudila priložnost, da me znanec zaposli (na papirju), jaz pa ne vem, kako je s tem. Je to sploh legalno? On bi imel s tem tudi neke stroške, a ne? Kolikšno plačo naj bi mi nakazal - kar minimalno? PDP imam julija, torej bi morala vlogo za porodniško oddati v začetku maja. Kdaj naj bi se torej zaposlila - s prvim aprilom? Če ostanem brezposelna bom dobila le starševski dodatek... Kaj bi ve storile??

Najlepša hvala za odgovore!

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: naj se zaposlim?
6.3.2007 10:30:30   
Anonimen
Ja super če te hoče zaposlit. Seveda bi imel stroške s tabo ampak to itak ve pa ti je vseeno ponudil zaposlitev neuser posted image

V vsakem primeru manj kot starševski dodatek ne moreš dobituser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.3.2007 10:35:12   
Felicity
Itak! Čimprej!

Vsak € več je dobrodošel.
Za porodniško ti pa bodo šteli le par plač.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2007 11:04:28   
vesna fž
razmisli in se pozanimaj kaj potem to pomeni za otroški dodatek-jaz sem v istem primeru ampak se nisem odločla ker bi mi to pomenilo večje plačilo vrtca(imam dva otročka v vrtcu ) in dosti manjši otroški dodatek to pomeni vsaj 40.000 manj.Sej če si bla v roku treh let eno leto zaposlena bi ti morala pripadat celotna porodniška.

Vsekakro se pozanimaj kako in kaj - meni osebno se ne splača!!! Žaluser posted image

lp

<
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.3.2007 12:04:28   
baja*
Vesna fž, januarja sem diplomirala in sem do zdaj delala le prek študenta. Sicer pa me ravno to skrbi, o čemer si pisala: da se mi enostavno ne bi splačalo zaposliti user posted image . Ne vem, bom šla kar na socialno in bom tam odkrito vprašala kako je s tem...

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.3.2007 12:09:40   
Anonimen
Ampak kokr vem, ti porodniška pripada samo, če si bila v zadnjih treh letih zaposlena najmanj eno leto.
Naj me katera popravi, ampak tko so meni rekli.

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.3.2007 16:11:47   
baja*
hothien, velja tudi, če si zaposlena na dan, ko nastopiš porodniško. V tem primeru se gleda zadnjih 12 mesecev: če bi bila jaz zaposlena le zadnji mesec, se za ostalih 11 mesecev vzame minimalna plača, nato izračunaš povprečje vseh 12-ih mesecev in dobiš znesek porodniške.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.3.2007 19:56:38   
Strawberrie Cherrie
Naj te zaposli, in ima nekaj stroškov s teboj, ti pa idi v bolniško takoj. Tako ti mora on plačati samo 1 mesec bolniške, ostalo naprej pa država. In za ostale mesece (od dvanajstih) ti bodo šteli mini slovensko plačo.m Nekje 53tisoč???

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.3.2007 10:25:50   
baja*
Hvala vsem za odgovore. Nekaj me še zanima. Zdaj dobivam socialno pomoč, odločbo imam do 31. julija. Če se s 1. aprilom kao zaposlim, potem izgubim socialno al jo dobivam do julija? Ker če se mi prekine, ostanem čisto brez denarja - brez plače, brez socialne. Pa še to: kdaj se nakaže prva porodniška (začnem jo z 12. 6.)? Se nakazuje za nazaj? Torej bi jo dobila 12. 7.?

lp

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ko partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...
Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: