Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 9:09:48
|
|
|
|
lojzika
|
Eva Longorya mi ni slaba sam ne vem če je prav napisano
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 9:18:50
|
|
|
|
HuAnita
|
Ej, lojzika, to žensko je spoznal Matejev kolega, ki je šel v ZDA na obisk k bratrancu, ki igra v NBA, in sta šla na večerjo h kolegu, ki hodi z njo... On menda ni imel pojma, kdo je, je pa menda res čedna, ja.
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 12:59:01
|
|
|
|
petja
|
Definitivno najlepša mi je CHARLIZE THERON.
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 15:38:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja Definitivno najlepša mi je CHARLIZE THERON. ja ona je tud meni zelo! lepa...res je
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 19:37:03
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Scarlett Johansson
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 19:39:43
|
|
|
|
Seven*
|
Katarina Cas Martina Kajfez.. Od tujih pa pravzaprav nobena posebno...
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 20:39:43
|
|
|
|
žogicanogica
|
- Giselle Budchen-ne ven a je prv napisan, ona je res kulska - Naomi-ma ful lepo polt - Nicole Kidman - kot ena porcelanasta punčka - Beyonce - JLo od naših mi je pa Iris Mulej huda (dokler ne da kakšne bistroumne izjave ali komentarja )
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 22:17:18
|
|
|
|
HuAnita
|
od naših mi je pa Iris Mulej huda (dokler ne da kakšne bistroumne izjave ali komentarja ) IZVIRNO SPOROČILO: žogicanogica Nehaj, ona ima IQ ja tam njekje okoli 160?!
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 22:23:08
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Scarlett Johansson daj no, to je pa že scary . sem ravno njo hotla omenit.
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 22:23:43
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Scarlett Johansson daj no, to je pa že scary . sem ravno njo hotla omenit.
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 22:26:21
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja Definitivno najlepša mi je CHARLIZE THERON. A si gledala film Posast? Kok so jo ustimal, da je neprepoznavna . Drugac pa super baba.
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 22:33:24
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita - meni je bila prelepa Linda Evanglista od Slovenk: - Bernarda Marovt - Martina Kajfež - dodajam še Cindy Crawford
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 22:41:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita - meni je bila prelepa Linda Evanglista od Slovenk: - Bernarda Marovt - Martina Kajfež - dodajam še Cindy Crawford Meni je pa Cindy še vedno med najlepšimi in najbolj ženstvenimi. Pa Martina tudi, čeprav je že nekaj časa nisem nikjer videla.
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 22:51:49
|
|
|
|
Magi*
|
a vidiš, men pa Cindy nikoli ni bla kaj posebnega, mi je pa bila iz onih cajtov Christy Turlington - taka nežna in plaha se mi je zdela, saj mogoče sploh v resnici ni . drugače pa ženska vseh časov Audrey Hepburn. pa še kaka bi se našla.
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 22:52:47
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič Pa Martina tudi, čeprav je že nekaj časa nisem nikjer videla. a nisi slišala v reklami za jogurt, da se je oglašala iz Milana?
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 6.3.2007 23:27:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja Definitivno najlepša mi je CHARLIZE THERON. Tudi meni. Pa še moj mož je takega mnenja.
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 7.3.2007 7:12:21
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Andie Mac Dowell
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 7.3.2007 8:45:14
|
|
|
|
romy
|
Od naših mi je huda bejba Nina Osenar, prej ko je bila še črnolasa, vendar le če molči in se ne smeje.
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 7.3.2007 12:29:26
|
|
|
|
filipinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven Katarina Cas ??? Meni je navadna! Vsake oci imajo svojega malarja!
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 7.3.2007 12:44:44
|
|
|
|
Njuškalo
|
Po mojem okusu je ful lepa Nicole Kidman.Pa še bi se kakšna našla,samo se jo trenutno ne spomnim.
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 7.3.2007 17:48:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Od tistih res tastarih: Ava Gardner in seveda Marlynka (takšna, prava baba je bila). Od malo mlajših: večno lepa Linda Evangelista Pa seveda naša Martina Kajfež Od tanovih: Charlize - res, prav scary je
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 7.3.2007 20:52:20
|
|
|
|
arielca
|
Claudia Schiffer Martina Kajfež (dela reklamo za Zlatarno Celje http://www.zlatarnacelje.si/)
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 7.3.2007 22:18:37
|
|
|
|
Pilar
|
Claudia Schiffer Tudi meni je ona najlepša.
|
|
|
|
RE: Najlepši obraz kozmetične industrije... 10.3.2007 1:17:44
|
|
|
|
Annny
|
Scarlett Johansson se mi zdi nekaj posebega
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.