Lastniki lupinice MAXI-COSI Citi (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Sonka -> Lastniki lupinice MAXI-COSI Citi (29.9.2004 9:39:01)

Pozdravljene!
Ali ima kdo od vas omenjeno lupinico? Naša punčka bo stara 7 mesecev in mislim, da ji je v njej že neudobno. Ali ste ta del za glavo snele? Dvigniti ga ne morem, ker potem tisti del, ki je za ritko pride pod hrbet. Ste ga dale ven? Pomagajte prosim s svojimi izkušnjami.
Lep dan vam želim.
Pri nas v Murski Soboti je posijalo sonce. Super!:bravo:




malika -> Lastniki lupinice MAXI-COSI Citi (29.9.2004 9:51:56)

Naš je star 8,5 mes pa je še vedno v njej, sem pa vzela tisto podlogico ven nekje pri 7 mes.Zdaj zaenkrat še gre tako, bomo pa kmalu morali po pravi avtosedež.

Lp
pri nas v Mb je tudi sonček:bravo:




Anonimen -> Lastniki lupinice MAXI-COSI Citi (29.9.2004 10:22:50)

Ja, tisti del za oporo glave lahko že ven vzameš, če se ti zdi, da mu je neudobno. Saj najbrž že kar dobro drži glavo. Tudi jaz sem tako naredila pri istem sedežu. Z večjim, "tapravim" avtosedežem pa sem ga pri kakšnih devetih mesecih zamenjala zato, ker se je v lupinici tako jokal, da sem poizkusila, če bo v sedežu kaj bolje. Malo je bilo, je vsaj kam kaj videl. Še vedno pa sem morala vso pot peti pesmice...




A. -> Lastniki lupinice MAXI-COSI Citi (29.9.2004 18:08:13)

Mi smo oporo za glavico sneli že precej zgodaj, kmalu po tem, ko je samostojno držal glavico. Pa tudi lupinica ni trajala dlje kot do 6. meseca, ker je mali full velik in so mu že pri 4 mesecih noge ven štrlele, pri 6 pa jih je moral čisto pokrčit, če se je hotel kam peljat. Od takrat se vozi v sedežu 9-18 kg, sprva smo ga čisto polegli, zdaj pa po potrebi. Se mi pa zdi, da bomo tudi tega morali kmalu zamenjati za večjo varianto.




Stran: [1]