Nočno dojenje-zopet (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


bobek -> Nočno dojenje-zopet (5.3.2007 22:13:05)

Imam 8 mesečnega sina, ki čez dan že pridno papca po žlički in se 2 - 3x doji.Ponoči pa se zbudi vsaj 4x in na vsak način zahteva dojko.Če mu ponudim čaj ali pa ga želim samo umiriti v naročju popolnoma znori. Tudi če to naredi ati ne pomaga - na vsak način se želi dojit . Najbolj me jezi to, da je pred 2 mesecema še pridno spal ( zbudil se je okrog 1h in 6h) ,sedaj pa se dojimo.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].Tolažim se, da so za to mogoče krivi zobki, ki mu rastejo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Kaj naj naredim,kako naj ga odvadim tega nočnega dojenja - saj bi lahko že celo noč spal??




HuAnita -> RE: Nočno dojenje-zopet (5.3.2007 22:30:47)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
Da bi se moj samo 4x dojil, kaj bi dala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Zadnje dni se zbudi vsako uro[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ponoči, od tega ni me uide, da mu moram dati zizaland vsaj 7x... Se imam za zelo nenormalno mamico, sem popolnoma obupana, nikmor ne morem, ker mi z dretjem zna zbuditi ta veliko Capinko, skratka, dete je nenormalno!!!
Je pa res, da je prejšnji teden dobil 6. zob, 7. se mu že vidi. Ampak je tu mač. Nimam ideje, razen če imaš dudo, pa jo hoče. Naš še to ne, pa sem si rekla, da mi bom ju3 do grla nalila umetnega mleka!!!




bobek -> RE: Nočno dojenje-zopet (5.3.2007 22:46:46)

Vidim, da imaš ti še hujše probleme ponoči.Očitno jih res moti izraščanje zobkov, da so tako nemirni ponoči. Zato se ne smeš imeti za nenormalno mamico, saj nisi ti kriva, da se zbuja -jaz že nisem. Pri nas rastejo zobje 100/h in tudi dude več ne mara.Dobiva homeopatske bombončke za zobke pa očitno tudi to ne pomaga.Upam,da bo kmalu boljše in se  bomo naspali[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.3.2007 9:42:04)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Baucka -> RE: Nočno dojenje-zopet (6.3.2007 11:36:41)

Isti problemi.
Stara je pa 10 mesecev. Podnevi me še pogleda ne (mislim moje dojke), cel dan se noče dojit, zvečer se noče dojit, zjutraj se noče dojit. Ponoči pa vleče kakor da smo jo cel dan stradali. Nič druga ne pomaga. Že od začetka pa mi odklanja flašo in dudo in kakršnokoli ninico. Jaz sem njena ninica. Zvečer, da zaspi mi lase vrtinči, ponoči ziza. Če pride ati da bi jo uspaval, pa bojni kriki, se mu zvija v naročju in dere, da mu skoraj dol pade.

Hoče samo mene in mene in mene. Tako sem zapečatena ob njej. Pa počasi grem nazaj v službo. To še bo veselo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].




lysa -> RE: Nočno dojenje-zopet (6.3.2007 13:01:23)

Moj malček je star 2,5 meseca in se tudi ponoči hrani redno na 1,5 do 2 uri (od rojstva). Začne ob 20h in zaključi ob 6h zjutraj. Čez dan pa le malo "pocuza", če je ravno pri volji. Tudi ne vem, kaj naj storim, da bi se več hranil podnevi, ponoči pa manj.




BONHEUR -> RE: Nočno dojenje-zopet (6.3.2007 20:54:48)

Dobesedno isto je bilo pri nas, dokler hčerke pri 9-ih mesecih nisem dala v svojo sobo in je bilo prvo noč hudo (jokala se je uro in pol, pri čemer sem hodila k njej čez 5 min, 10 min, 15 min itd., iz postelje pa je nisem vzela), od takrat naprej pa spi 12 ur brez pavze (zdaj je stara 2 leti). Omenjena metoda je pri nas čudežno delovala.
Zdaj imam iste probleme s sinčkom, ki je star 5 mesecev in samo čakam, da bo že en čas jedel GH, in bom poskusila z istim. Ker zdaj, ko se samo doji, je res lahko kdaj tudi lačen. Pa premalo najbrž poje čez dan (tako kot je opisala Lysa).
Poskusi mojo metodo in poročaj!




Stran: [1]