TODI -> Noče več jesti (5.3.2007 17:27:44)
|
Z gosto hrano sva začeli pri starosti 5,5m in vse je potekalo vredu tako da smo prišli do polnega obroka. Včeraj pa se je prvič ustavilo, ko ni hotela jesti in se je po cca 10. žličkah začela daviti. Krivila sem bučko, ki ni bila čisto sveža in je imela take čudne "špage " Danes pa sem ji skuhala samo korenčer in krompir, ga stlačla, kot ponavadi in je spet po ene 10. žličkah se začela daviti. Dodala sem še vode da je bilo bolj redko a vseeno se je še naprej davila in ni hotela jesti. Potem pa sem ji še vse skupaj pretlačila s paličnim in še dodala vode, tako da je bilo čisto vodeno, vendar kljub temu ni nič pomagalo, tako da sem ji morala dati mleko. Bojim se kaj bo jutri, a ji naj poskušam dati samo krompir in jabolko ali naj prekinem za kakšen dan?? A ima katera izkušnje s tem?? Aja pa včeraj je dobila pikice, ki so izrazite po obrazu, malo jih je po trebuhu in nekaj na nogah, zato sem včeraj in danes kuhala samo tisto, ki je dobro prenašala na začetku. A bi jo mogoče tudi to motilo?? Hvala za odgovore
|
|
|
|