že krema z zaščitnim faktorjem?????? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


solatja -> že krema z zaščitnim faktorjem?????? (5.3.2007 11:03:56)

povejte mi prosim, če je že čas zanjo. mi preživljamo prvo leto tukaj na obali, ta mala je stara 8m in zdej smo že 4 dni zunaj brez bundice in dekce, ker je tako toplo (ja, vem, da je bil na kontinentu nek dež [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], ki ga tu ni blo, sam mal vetrčka)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. kapco ma na glavi, tako zelo tanko in ji je praviloma zelo toplo v rokce, če ne že vroče. skratka, prej, npr. v Lj se je začelo tako toplo vreme sredi maja, ko so bli sončni žarki že kar močni in sem bla kar hitro opečena, če smo se na sončku zakofetkali, zdej me pa za tamalo kr mal skrbi. sama pred hišo že skačem v trenikrki in navadni dolgi majci.

in kero kremo priporočate za take [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]???




tulip -> RE: že krema z zaščitnim faktorjem?????? (5.3.2007 14:12:25)

Ne je direkt sončit, pa bo.
Jaz bi jo čim manj mazala s kremami s faktorjem, če se ti zdi potrebno pa poišči kakšno, ki ima noter mahansko zaščito, ne pa kemične. Ne pa kakšnih Nivei in podobnega, čeprav nekaterim tudi to ustreza. Naš je imel zelo občutljivo kožo in sem kremo kupila v lekarni,  eno od Avenee za na morje, kjer sem mu namazala le lička in rokice, na sončku pa je imel oblečeno srajčko.




solatja -> RE: že krema z zaščitnim faktorjem?????? (5.3.2007 15:37:41)

sem v lekarni vprašala, če jo je že teba mazat, pa je rekla, da je sonce že kr močno in da naj kr mažem. na vprašanje, s kero kremo pa (mam eno nivea za otroke doma) pa je rekla, da je vseen, sam da naj ma dovolj visok faktor. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

kk pa zgleda mehanska zaščita v kremi? kere  kreme jo majo???




Stran: [1]