|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neučakana
5.3.2007 8:46:42   
t*e*j*k*a
OJ!
No da vam najprej razložim moj problem.
Jutri greh k G, ker po abraziji nisem dobila tretje M, Pa tudi prve dve sta bile komaj vidne. Verjetno mi bo predpisala klomifen. Zdaj pa me zanima ali mislite, da bom morala počakati na prvo M po klomifenu ali bomo kar lahko delali na user posted image . Jaz si namreč ful želim čimprej bit user posted image tko kot verjtno vse tuki goruser posted image . In bi rada kr začela delati na tem in če mi  bo predpisala Klomifen bom verjetno tudi kr zanosila, če pa mi ga predpiše sam za M in pol nč več pa bo lahko to trajalo še v nedogled.
Ali ima kera izkušnje kakršne koli s čim podobnim, sej vem da bom jutr vse zvedla tam, sam jaz ne morem do jutri čakat user posted image .

ČAO
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neučakana
5.3.2007 10:17:43   
pot
Če se  prav spomnim, je ena klomifenka dobila tablete kar sredi ciklusa, ker njene  M ni bilo, pa ji je uspelo zanositi v prvo. user posted image

Počakaj na pogovor z G, ne se sekirat prehitro. Če dobiš klomifen, se nam pa pridruži v klubu klomifenk na Upamo skupaj.
Veliko sreče.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2007 9:14:35   
t*e*j*k*a
Oj!

No ginekologinja mi je dala dabroston da bom dobila M, potem sem pa na klomifenu dokler ne zanosim!!

Tako da aprila sploh ne pričakujem več M.user posted image

Samo neki bi še vprašala a M pride takoj po prenehanju jemanja Dabrostona ali prej ali je treba par dni počakat??

Hvala za odgovore čao

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2007 12:24:58   
alpog
Mislim, da je treba 2-3 dni počakat. Saj bo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2007 10:16:57   
surdi
Oj!Jaz sem nova na tem forumu-tudi midva že ene 4 mesece delava na te, jem folno, pa nič.prav nučakana sva.G mi je dala dabroston za sprožitev in ga jem že ene 3 mesece ker nimam redne in do zdaj sem jo vedno po dveh dneh ko sem dabroston nehala dobila-nazadnje pa teden in pol nič-no pa je sedaj prišla m-tko da sem prav slabe volje-ker niuser posted image . Bojim se jesti Klomifen ker je potem večja verjetnost za dvojčke-baje-tako so  mi rekli?

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2007 10:23:01   
t*e*j*k*a
Pozdravljena!!

Ja pri uživanju Klomifena je res večja verjetnost za večplodno nosečnost.
Ampak jaz sem prvič bila noseča samo z enim plodom (pa je je nažalost slabo končalouser posted image ).
Če pa bi bila noseča z dvojčki bi bilo pa veselje toliko večje.
No vsaj jaz bi rada mela dvojče, oz nebi imela nič proti če bi bili.

Zakaj pa jih ti nebi imela??

(odgovor članu surdi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2007 10:36:16   
surdi
ma saj bi jih imela-sam tako ali takoi jih imam lahko že tako,ker imamo v družini že to tradicijo-tko da seveda bi bila vesela,ampak vseeno raje najprej enega potem pa drugega.

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?