VNETA RITA! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


kamy -> VNETA RITA! (5.3.2007 8:19:58)

Opazila sem, da ima moja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] vneto rito in sicer vodne mehurčke! Od česa se ji je to naredilo? Je morda vzrok kakšna hrana ali  so krive pleničke ali kaj drugega? Malo me skrbi, ker imam občutek, da se ji še delajo ti vodni mehurčki in ne vem ali tudi zato joka, če jo morda peče? Videti ni prav lepo ali naj pokličem pediatra? Kaj mi priporočate, s čim naj mažem? Trenutno imam lekarniško hladilno mazilo pa nič ne pomaga!

LP,K




Felicity -> RE: VNETA RITA! (5.3.2007 8:29:20)

Vejetno joče ker jo peče, ja.
Na tvojem mestu bi jo kar peljala k P (ali pokliči), on(a) bo bolje vedel(a) kaj naj ji predpiše, da bo čim prej minilo.




Alessia -> RE: VNETA RITA! (5.3.2007 8:36:10)

Verjetno je glivična okužba. Mi smo o tudi imeli. Mazala sem z daktarinom in povrhu še s praško pasto (oboje kupiš v lekarni) pa je bilo v parih dneh OK. Je pa res, da ko se enkrat to vnetje z mehurčki začne, izredno hitro napreduje.




asso -> RE: VNETA RITA! (5.3.2007 8:46:16)

Najbrž bo res glivično vnetje in jo peče.
Speri s hrastovim lubjem (kupiš v lekarni in skuhaš kot čaj - 20 minut), nato namažeš z Daktarin kremo ali Canestenom, povrh pa še hladilno mazilo. Moralo bi biti že v enem dnevu boljše in v treh dokončno. Vendar moraš potem še nekje en teden mazati z Daktarin ali Canestenom 3x na dan, da se ne ponovi.

Lp asso




Stran: [1]