sara28 -> razveseli me... (4.3.2007 20:34:40)
|
Pozdravček, ko sem brala pesem od Lanščka, sem ratala kar žalostna, tako pogrešam tisto, kar te razveseli, tiste drobne stvari, ki toliko dajo. In potem sem se tolažila...ah saj ni skoraj nikjer tako idealno. Meni se zdi, da razmišljam samo, da bo hčerkici lepo, kaj bom kuhala, kdaj likala, kdaj in kam po opravkih,...in to je to.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Pa napišem pesem in čakam vaše komentarje... " Prinesi mi rože, ki divje cvetijo, odpelji me v goro kjer škratje živijo, pokaži mi zvezdo z mojim imenom zloži mi pesem z bizarnim pomenom. Povabi me včasih v kraje neznane in zjutraj pod okno pripelji cigane. Povej mi o sanjah četudi so grešne, zaupaj mi želje četudi so smešne. Napravi to zmeraj ne bodi kot drugi. Ljubezen ni reka, ki teče po strugi. napravi to zopet, ne hodi po poti, saj sreča ni nekaj kar pride naproti. Poljubi me nežno, ko drugi hitijo. povabi me v mesto, ko drugi že spijo. Usoda je živa in mrtvi junaki, naj še hrepenijo postaje in vlaki." Se opravičujam za kakšo slovnično napakico. imejte se lepo
|
|
|
|