|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   elevit-nova folna kislina
4.3.2007 17:46:33   
buča
dobila sem jo v lekarni v supernovi v Kr.Ena nova folna kislina,ki vsebuje več železa in več folne kisline,kot ostali tableti.Baje jo po evropi predpisujejo nosečnicam že 15 letuser posted image ,v glavnem,jaz sem jo nabavla,malo manj kot 2 eura je dražja od npr centra med mami.Jo že katera ima?
Vem,da veliko nosečnic tega sploh ne jemlje,jaz jem že 2 leti(kaj morem,če ne rata?)...po splavu sep.2006 mi je dr.rekel,no drugič pa folno kislino jejte?user posted image ok,kt da jo nisem???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: elevit-nova folna kislina
4.3.2007 17:54:32   
Sulfinija
Ojla!

Glej meni je po folni kislini zelo slabo ,azto sem si nabavila centra mami in 23.03 mi je zdravica v neplodnosti na razgovoru za iVF priporočala naj si kupim Elevit,če želim zanositi.Zraven tega pa jemljem vitamin e ki je baje ful dober za rodila in po eno kapuslo mtičnega mlečka.Pred IVF aprila bom pa matične mleček povečana na dve tabletki elevit mam tkole eno in vitamin E 3x na dan.

LP mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.3.2007 17:54:37   
manca79
Jaz sem imela Elevit. Mislim da niti ni tako zelo nova zadeva. Ima tolk folne kot Tifol, nekaj magnezija pa nekaj vitaminov, to je razlika od Tifola.
Baje pa so precej pogostejše slabosti po tem kot po Tifolu, tako so mi rekli v posvetvalnici.

lp
M.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.3.2007 17:56:04   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: manca79

Jaz sem imela Elevit. Mislim da niti ni tako zelo nova zadeva. Ima tolk folne kot Tifol, nekaj magnezija pa nekaj vitaminov, to je razlika od Tifola.
Baje pa so precej pogostejše slabosti po tem kot po Tifolu, tako so mi rekli v posvetvalnici.

Manca!

Tifol ima 0,4mg folne kisline na mojih elevit pa piše,da imajo elevit tabletke 0,8mg folne kisline torej imajo elevit enkrat več folne kot tifol in še veliko drugih dodatkov,ki jih tifol sploh nima.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu manca79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.3.2007 18:22:25   
manca79
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

IZVIRNO SPOROČILO: manca79

Manca!

Tifol ima 0,4mg folne kisline na mojih elevit pa piše,da imajo elevit tabletke 0,8mg folne kisline torej imajo elevit enkrat več folne kot tifol in še veliko drugih dodatkov,ki jih tifol sploh nima.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

OK, sorry. Tako so me podučili v lekarni. Tifola pa sama nisem nikoli jemala!

lp
M.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.3.2007 18:34:39   
buča
jah,jaz jo do sedaj še nisem zasledila,pa ponavadi zmeraj vprašam,kaj je novegauser posted image ,sj kadim pa pijem ne,tko da si loh mal dražje privoščim...če bodo bolj delovale,pa sam Bog ve...važn,da ve moja psihauser posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.3.2007 18:42:28   
soraja
jaz sem elevit začela jemati 2 meseca preduser posted image ,zdaj pa ko semuser posted image  jih še vedno redno jemljem in se mi zdijo super vsaj po tem,ker imajo veliko vitaminov in največ folne 0,8mg(so pa vsaj zame,ker mi ne povzročajo nobene slabosti veliko boljše od tifola

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.3.2007 18:49:52   
April
Jaz sem tudi porabila eno škatlico elevita. Nisem pa ga ravno dobro prenašala. Če želiš jesti samo folno kislino prosi g naj ti da recept za folic tablete. Jaz sem jih jedla po četrt na dan celo prejšnjo nosečnost.
Sedaj pa imam Centrum Materna. To pa je res ena nova zadeva, je prehransko dopolnilo za ženske, ki načrtujejo nosečnost, nosečnice in dojilje. Meni je tole velik bolj odgovarja kot elevit.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.3.2007 19:03:17   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: April

Jaz sem tudi porabila eno škatlico elevita. Nisem pa ga ravno dobro prenašala. Če želiš jesti samo folno kislino prosi g naj ti da recept za folic tablete. Jaz sem jih jedla po četrt na dan celo prejšnjo nosečnost.
Sedaj pa imam Centrum Materna. To pa je res ena nova zadeva, je prehransko dopolnilo za ženske, ki načrtujejo nosečnost, nosečnice in dojilje. Meni je tole velik bolj odgovarja kot elevit.

A maš tole centra med mami?Joj jaz pa teh ne prenašam,ker imajo okus po sami cedeviti moj želodec pa te snovi ne prenaša.A folic plus pa se dobijo tudi na recept?Jza sem si ene dve škatlici tkole kupila pa gori piše da naj bi se jdle 3x1 in na tak način bi drago prišle pa še elevit ma veliko več folne kisline kot folic plus.

LP mojcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.3.2007 19:22:04   
April
Ne mojca, to je neka čist nova zadeva. Saj Centrum prehransko dopolnilo je že kar nekaj let v lekarnah, sedaj so pa ven prišle še te tabletke. centrum materna. So pa brez okusa, vsaj ne da bi jaz vedla, ker jih itak pogoltneš z vodo. Imajo pa manj folne kot elevit, a meni je g rekla, da je toliko folne čez glavo dost. Več folne priporolajo edino ženskam, ki so že rodile otroke z boleznimi, ki jih lahko folna kislina v prvih tednih po zanositvi prepreči.
Folic so pa plivine tabletke, v lončku jih je 30. Ker je dosti, da vzameš četrt tabletke jih imaš lahko kar za tri mesce. Pred dvemi leti so stale okol 700 sit. G mi jih je dala na bel recept.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.3.2007 21:58:42   
katipi
Jaz sem po samo dveh dnevih jemanja elevita dobila hudo alergijo, ki ni izginila cel mesec, vzeti pa nisem smela nič proti alergiji, ker bi lahko škodilo plodu. Je pa v elevitu vseh elementov količinsko občutno več kot v centramed mami in če imaš uravnoteženo prehrano, je morda z elevitom vsega preveč. Lahko pa da vsebuje kakšne primesi, ki jih moje telo ne prenaša dobro.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?