|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodnišnica Ptuj in zapleti
4.3.2007 2:18:14   
brinaa
Pozdrevljene,
toliko je bilo že debat o porodnišnicah, pa vendar. Zanima me ali ve katera kaj bolj konkretnega, pozna katera kak konkreten primer, ko se je pri porodu nekaj zakompliciralo zaradi nestrokovnosti zdravnikov?
Sama sem pred leti že rodila v ptujski porodnišnici, porod je bil res enostaven in vse kar je bilo s porodom povezano je bilo 1A, babice, zdravnik, sestre na oddelku. Nobenih negativnih pripomb, vsi so bili zelo prijazni in ustrežljivi. Vendar ko svojim znancem omenjam, da bom ponovno rodila v omenjeni porodnišnici mi vsi govorijo o neki nestrokovnosti zdravnikov, v primeru, ko pride do zapleta. Celo neka sestraiz Mb porodnišnice je mojo prijateljico opozorila, da naj  bi  na Ptuju imeli slab kader.
Zdaj pa bi se rada prepričala, na podlagi česa se širijo takšne govorice. Prosim vas za informacije. če jih slučajno imate.
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Porodnišnica Ptuj in zapleti
4.3.2007 8:17:44   
max81
Pozdravljena

moram ti povedat da na nestrokovnost lahko naletiš v čisto vsaki (bolnišnici) user posted image user posted image porodnišnici, tko da če si bila v prvo zadovoljna res ne vidim vzroka zakaj bi sedaj rodila drugje.

lp

(odgovor članu brinaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.3.2007 8:40:40   
žarnica
nevem,tudi jaz imam zelo dobro izkušnjo s ptujsko porodnišnico, osebjem (se pač najdejo določeni primerki, ki so res nesramni),... Tudi naslednjič grem tja.

NIsem pa slišala še nič negativnega

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.3.2007 10:00:31   
Blacky30
Moja znanka je rodila predčasno s ful komplikacijami v Ptujski porodnišnici in res za otroka niso imeli ustrezne opreme, zato so ga z rešilcem takoj prepeljali v MB porodnišnico, kjer so poskrbeli zanj. Žal so mu ostale posledice, ker je bilo premalo časa za vse skupaj, vendar ni hujšega, le počasneje se razvija. Če pa prvič nisi imela večjih težav s predčasnim porodom ali kaj takega, mislim, da ni nobene panike glede tega. Moj g. dr. Rosič je delala v Ptujski porodnišnici (ne vem, če še vedno) in je res super in odličen ginekolog.

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.3.2007 23:24:05   
brinaa
Saj ravno to me skrbi, da morajo otroka pri bolj zakompliciranem porodu voziti v Mb z rešilcem. Po drugi strani si pa mislim, da tudi v Mb kdaj pride do komplikacij in čisto vsakič reagirajo malo kasneje kot bi bilo treba. No ta teden se bom odločila, se pa spet nagibam k Ptuju, saj imam res dobre izkušnje.
Lp

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?