Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Porodnišnica Ptuj in zapleti 4.3.2007 2:18:14
|
|
|
|
brinaa
|
Pozdrevljene, toliko je bilo že debat o porodnišnicah, pa vendar. Zanima me ali ve katera kaj bolj konkretnega, pozna katera kak konkreten primer, ko se je pri porodu nekaj zakompliciralo zaradi nestrokovnosti zdravnikov? Sama sem pred leti že rodila v ptujski porodnišnici, porod je bil res enostaven in vse kar je bilo s porodom povezano je bilo 1A, babice, zdravnik, sestre na oddelku. Nobenih negativnih pripomb, vsi so bili zelo prijazni in ustrežljivi. Vendar ko svojim znancem omenjam, da bom ponovno rodila v omenjeni porodnišnici mi vsi govorijo o neki nestrokovnosti zdravnikov, v primeru, ko pride do zapleta. Celo neka sestraiz Mb porodnišnice je mojo prijateljico opozorila, da naj bi na Ptuju imeli slab kader. Zdaj pa bi se rada prepričala, na podlagi česa se širijo takšne govorice. Prosim vas za informacije. če jih slučajno imate. Lp
|
|
|
|
RE: Porodnišnica Ptuj in zapleti 4.3.2007 8:17:44
|
|
|
|
max81
|
Pozdravljena moram ti povedat da na nestrokovnost lahko naletiš v čisto vsaki (bolnišnici) porodnišnici, tko da če si bila v prvo zadovoljna res ne vidim vzroka zakaj bi sedaj rodila drugje. lp
|
|
|
|
RE: Porodnišnica Ptuj in zapleti 4.3.2007 8:40:40
|
|
|
|
žarnica
|
nevem,tudi jaz imam zelo dobro izkušnjo s ptujsko porodnišnico, osebjem (se pač najdejo določeni primerki, ki so res nesramni),... Tudi naslednjič grem tja. NIsem pa slišala še nič negativnega
|
|
|
|
RE: Porodnišnica Ptuj in zapleti 4.3.2007 10:00:31
|
|
|
|
Blacky30
|
Moja znanka je rodila predčasno s ful komplikacijami v Ptujski porodnišnici in res za otroka niso imeli ustrezne opreme, zato so ga z rešilcem takoj prepeljali v MB porodnišnico, kjer so poskrbeli zanj. Žal so mu ostale posledice, ker je bilo premalo časa za vse skupaj, vendar ni hujšega, le počasneje se razvija. Če pa prvič nisi imela večjih težav s predčasnim porodom ali kaj takega, mislim, da ni nobene panike glede tega. Moj g. dr. Rosič je delala v Ptujski porodnišnici (ne vem, če še vedno) in je res super in odličen ginekolog.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?