|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oktobrčice- ali se že kaj dogaja? ((-:
28.9.2004 16:46:33   
Annny
Živjo,

sem oktobrčica z rokom 17.10...(noseča 37t 2d).
Danes sem imela ponovno UZ (na Jesenicah pri dr. Tratnjeku) in kaj je ugotovil...da se počasi že nekaj pripravlja:sloncek:
Počasi se odpiram, tako da sem v petek ob 7h zjutraj naročena na CTG.
Torej, že dva dni me pošteno črviči v spodnjem delu trebuha, prej pa sem en lep čas imela lažne popadke (otrdel trebuh)..Najbolj me je zvijalo včeraj, ko sem kake 4 ure hodila po centru LJ in nakupovala stvari, ki jih ne bom imela časa kasneje..
To je taka bolečinica: čutim, da se pojavi in potem nekaj sekund narašča, doseže višek in potem se umiri. Kot bi me nekdo špikal z iglo, zaenkrat nič takega. Občutek v trebuhu je tak, kot da se pripravlja malo bolj boleča menstr.
No ja, saj bo..Če počivam, je bolje.

Oktobrčice, kako vam gre? Koliko vas je postalo septembrk?:)
Upam ,da ste dobro in vam želim vse najnaj9nebesa9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
28.9.2004 18:13:06   
sonček2*
Tut jst sm oktobrčica - 12.10. pa se še nič ne pripravlja oz. neki me čriviči (podobno kot menstrualne bolečine), ampak nč posebnega. Pregled imam zdaj v ponedeljek (prestavljeno iz petka), tm bomo pa pol točn vidl, če je že kej zares ;).

Komi čakam, da bom še bolj v 9nebesa

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2004 18:44:06   
Miško
Hi

še ena oktobrčica, 14.10., ampak se mi zdi, da se nič še ne dogaja. Edino brcko kolca vedno bolj nizko spodaj in nekam več vodenega izcedka imam kot ponavadi, ampak mislim, da to še ni sloviti čepek. Malo se sprašujem, kako je z odtekanjem plodovnice -ali lahko odteka po kapljicah? Verjetno se bom jutri spravila do Sanolaborja po tiste slavne indikatorske vložke za plodovnico.

Pa še to me zanima, ali te na CTG pošlje G ali greš v porodnišnico? Kdaj sploh greš v porodnišnico - ali šele,ko začutiš popadke, ali ko te pošlje G, ali na PDP, če se nič ne zgodi? Moja G me je naročila na pregled šele na 7.10. (in to prejšnji teden) - kaj ne bi morala zdaj imeti pregled vsak teden?

Hja, bolj ko se bliža dan D, manj mi je jasno, ampak se zanašam na to, da VSAKA ženska ve, kdaj pride čas za porod, pa upam, da ja nisem tista svetla izjema, ki ji ne bo jasno :-))

LP

Miško&:duda:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2004 19:46:29   
filipinka
:((Se mi zdi, da se bom iz septemberke, spremenila v oktoberčico! kajti danes sem 4 dni čez rok.
Mogoče pa bo to noč polna luna s svojo močjo na ta svet zvabila tudi našega :duda:!
Ve, pa še le uživajte s svojimi trebuščki, mali pa naj še lepo rastejo, na toplem!
V. in :duda:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2004 19:55:28   
Lunca1
Ena moja prijateljica je rodila pred nekaj dnevi fantka, pa ima rok 26.10. Čestitke!

LP Lunca:torta:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2004 19:56:30   
ZARA
:rozica: ooooooooooojjjjjjj ANNNY,ce bo v petek dobr oprav pa cimhitrej se razume....

papa :rozica:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2004 19:59:57   
Tejči
Ojla punce!

Torej, da vas spomnim: rok imam 20.10. Nazadnje sem vam sporočila, da mi je CTG kazal popadke. Naslednji dan sem spet imela CTG in je bilo vse vredu. Imam obvezno počivanje-ležanje na levem boku. Maternični vrat imam že malo zmehčan, ampak ne vem kaj naj to točno pomeni??? Ve katera kaj več o tem? V četrtek imam spet pregled (tudi CTG) in bomo videli kaj bo novega. Mi pa full trebuh otrdeva in tu in tam imam krče-kot pri menstruaciji.

Lepo se mejte, pa pobožajte bušije9nebesa

Tea&:duda:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2004 20:25:18   
Aly
Lep pozdrav,

PDP imamo po novem 10.10 in tudi mi smo včeraj imeli pregled CTG v porodnišnici, in sem šla kar z vso prtljago - sem mislila, da se že kaj dogaja..... Namreč že več dni imam lažne popadke, pa tudi CTG jih je precej pokazal - (pojavilo se mi jih je kar nekaj na 8-10 minut) - vendar je maternično ustje še na miru, malo sicer zmehčano, vendar zaprto..... Se malo bojim, da ne bom ugotovila razlike, ko se bo začelo zares ???????? Je že predolgo od prvič :)-:)- :)-.

Torej, če ne bo nič prej, pa bomo videli kakšna je situacija na ponovnem pregledu drugi teden 9nebesa .

Lepe zadnje dni s trebuščkom ! :rozica::rozica::rozica: Aly

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2004 20:42:18   
niki5
Tejči,
zmehčano pomeni, da se počasi pripravlja na porod.

Kar se tiče mene pa imam zadnji teden že kar močne lažne popadke, ki se z vsakim dnevom stopnjujejo. Zadnje dni je že bilo tako, da nisem mogla hoditi v tistem trenutku, ko me je prijelo.. Ampak zaenkrat ni še nič resnega :) Upam, da bodo tudi takrat, ko jih bom potrebovala, ker namreč prvič svojih nisem imela :(
Jutri imam CTG, čeprav si ne obetam nič posebnega. Upam samo da je z otročkom vse vredu, malo me skrbi prehitro staranje posteljice in to da ne bi bil mali predolgo notri.

Rok ima 16.10., no bomo videli pa kdaj se bo odločil priti ven :) Mogoče bo pa za moj rojstni dan, ki ga imam tudi oktobra :sloncek: to bi bil hec :bravo:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2004 20:44:42   
niki5
Mogoče pa bo danes kaj pomagala polna luna :bravo:
Držim pesti ;)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.9.2004 20:59:27   
Pikca
Moja mala še tudi prav zadovoljno brca in se ji očitno nič ne mudi ven... vedno bolj se mi zdi, da bom postala oktobrčica.

Lp, Pikca

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.9.2004 23:06:21   
ksenija.
Tudi pri meni se še ne dogaja nič resnega. PDP imam 2.10. (še 4 dni) na ta dan moram v porodnišnico na CTG. Trebuh mi sicer že kar nekaj časa otrdeva. Danes me je parkrat melo zaščipalo, ampak me doma tolažijo, da še to ni to in da bom takrat, ko bo šlo zares že vedela.
Bila pa sem že pred 14 dnevi odprta za slab prst.

LP od Ksenije in uživajte še zadnje dni v nosečosti.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.9.2004 13:05:09   
Bejba
Hojla
Tudi mi imamo rok 17.10. Prejšni teden se je začelo nekaj dogajati, odprta sem bila že za dva centimetra, v petek pa se mi je odlušćila ta znameniti čepek (če je to bilo to - gosta kepica sluzi).
Ta teden pa kot bi odrezal - nič. Vsake toliko časa me počrviči kot pred menstruacijo, to pa je tudi vse. CTG ne pokaže nobenega popadka. Jaz bi pa kar že rodila, pa noče in noče ven. Zgleda, da je tako že prav. Smo pa v nizki pripravljenosti.

LP; Bejba

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?