Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.4.2007 11:09:45
|
|
|
|
madejka
|
Ok pocasi bomo mogle Kungocanke nardit svoj forum
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.4.2007 11:12:09
|
|
|
|
rakinja
|
Malo sem nesramno nardila saj s3 vam nisem niti predstavla.Ime mi je Petra stara sem 22 let in pričakujem drugega otroka.Nahajam se iz okolice maribora kje natrančno iz kungote. 02.05.2004 se mi je rodila hčerkica larisa moj največji zaklad 28.08.2007 pa pričakujeva najin drugi zakladek ki še ne vem kaj bo Tako zdaj sem se vam predstavla.Povejte mi kaj delate lepega kako se počutite v tem čudovitem dnevu?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.4.2007 11:17:18
|
|
|
|
rakinja
|
ne vem če sem prav zasledila da nisem edina kungončanka kakšno naklučje.Sem malo še zgubljena ampak bo
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.4.2007 11:22:24
|
|
|
|
madejka
|
rakinja: Ja se vsaj dve Kungocanki sma. Jaz sem sicer ze ene 3 leta v mestu, ampak glede na to, da sem prej 24 let zivela tam, se se kar stejem za eno izmed vas Pa se Ursyka21 je. Dobrodosla med MB noseckami!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.4.2007 11:27:32
|
|
|
|
rakinja
|
A tako no super.In v katerem mesecu nosečnosti si?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.4.2007 11:45:44
|
|
|
|
madejka
|
Rakinja sem ti napisala na zasebno sporocilo. Kje pa ste druge kaj? Se vse nekje zunaj soncite??
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.4.2007 11:52:11
|
|
|
|
alekseja
|
no lepo, da mamo tud mariborske svoj forum. No naj povem, da se vam z veseljem pridružujem in da vas je prijetno brat. Moj PDP je v novembru pričakujem pa tretje dete. Pa prijetnega sončka vsem. alekseja
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.4.2007 12:18:04
|
|
|
|
rakinja
|
madejka:ne gre mi odposlat zasebnega sporočila kr imam verjetno nekaj zmrdano.Moram pa ti povedat da je priimek pravilen in kako to ve?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.4.2007 12:24:38
|
|
|
|
madejka
|
Kar dve novi MB nosecki smo dans dobili! Bravo mi! So se pa stare nekam potuhnile... Dobrodosla Alekseja! A ti pa ze kar tretjega? Kolko sta pa ze stara tvoja cmrlja?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.4.2007 12:33:00
|
|
|
|
rakinja
|
madejka:zdaj pa že vem katera si pozdravljena.In katera tvoja nosečnost je to? Kje ste vse ostale?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.4.2007 12:37:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobrodošle nove na forumu.. Kako smo kaj?? Danes je taki sonček, jaz pa še vedno tko zaspana...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.4.2007 12:40:17
|
|
|
|
rakinja
|
Pozdravljena res je danes čudoviti dan
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.4.2007 20:04:57
|
|
|
|
Laubica
|
Zdravo moram se pohvalit -da g. ni videla več nič krvavitev in je zdaj vse ok
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.4.2007 20:30:07
|
|
|
|
madejka
|
Bravo že 35!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2007 9:19:54
|
|
|
|
rakinja
|
Jutro zaspanke danes pa več ni lepega vremena tako utrujajoči dan je.Komaj sem se vstala in sem že spet zaspana.In kako bote preživele dan?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2007 9:22:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pravkar zajtrkujem. Pol grem pa še malo dremat. :) Drugače mam pa kup perila za zložit. Pa pojma nimam kaj naj skuham. A ima katera kakšno idejo?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2007 9:32:00
|
|
|
|
rakinja
|
Dober tek.Saj tudi jaz imam še veliko dela samo kaj čem če sem se danes zbudla neka lena katastrofa.Jaz pa bom danes kuhala gulaž ga že dolgo nismo jedli
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2007 9:35:29
|
|
|
|
NRMM
|
Ojla nosečke! Da bo malo Lenart prevladoval . Najprej dobrodošle ta nove. Zvesta dober tek. Moj zajtrk je pa že mimo,Maruša je v varstvu,jaz se nekaj matram z diplomo,pana rr visim.........kuhala si bom pa testenine s polivko......sej se mi nonstop sam tole lušta . Se je pa sonček pokazal izza oblakov .Še bo veselo popoldne.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2007 10:03:06
|
|
|
|
madejka
|
Ojlala babe! Jaz sem pa šele zdaj vstala, cela zlomljena ko da bi spala v škatli Naš pa je migal za vsako, ko sem šla na WC. Kaj se vaši tudi takrat zbudijo? Kaj kuhat ja? Večni problem. Jaz vedno v skrajnem primeru naredim krompirjev golaž in kake hrenovke zravn pa solato, pa je. Ja tudi pri nas je zdaj (sicer nekam sramežljivo) začel izza oblakov gledat sonček. Tud jaz upam, da bo se vesel dan, ker morm v mesto (seveda peš) in mam do večera opravke. Samo da ne bo dež!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2007 10:16:31
|
|
|
|
mehurčica
|
No, da se končno še jaz javim tukaj. Ponavadi se za srečanja dogovarjamo na forumu "srečanja in dogodki". Jaz sem pa včeraj za kosilo, po ne vem kolikih letih, jedla golaž s pire krompirjem. Mmm, kako je bil dober. Za danes pa tudi jaz še ne vem kaj bi. Najraje bi šla nekam ven jest, ker se mi ne ljubi kuhat. Pizza pri Marogici(Moja pizzerija-Pobrežje) se mi lušta že ene 3 tedne. Madejka, pri prvi nosečnosti se je tamali zbudil čisto vsakič, ko sem šla na WC(bolj proti koncu)in potem nisem mogla nazaj zaspat, ker je nekaj časa rabil, da se je umiril spet. Zdaj mi je smešno, takrat mi pa ni bilo, ko sem bila vsa utrujena. Aja, prej me je skoraj avto zbil! Jaz pa brez nezgodnega zavarovanja. En z ful dobrim mercedesom-najprej je enemu žmigal in trobil, ker mu je prednost vzel, potem je pa mene za milimeter zgrešil-še dobro, da je zadnji trenutek naredil ovinek okoli mene in da je cesta tam malo širša. Huh...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2007 10:25:54
|
|
|
|
madejka
|
Ojla mehurcica! Jaz bom cez dober mesec doma dve hisi naprej od Moje pizzerije! To bodo pojedine! Ja tud jaz rabim potem, ko se ta mali zbudi se kar nekaj casa da zaspim. Pa me zdaj se niti ne moti tako, verjetno me bo pa kmalu zacelo Peekola kak norijo po cesti, a? Eni so pravi bedaki! Jaz sem zdaj med nosecnostjo prav neki strah dobila pred prometom. Sploh ne maram it z avtom v mesto, pa se peski me je strah. Vseeno nismo samo za sebe odgovorne vec! Pa mobilna nisem vec tak in ne morm tak hitro pobegnit s ceste.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2007 10:39:34
|
|
|
|
rakinja
|
Dan danes se rajši vprašamo če je še sploh varno it na cesto nikoli ne veš kaj se ti lahko pripeti že ko hodiš samo po pločniku.ko grem na sprehot z mojo malo divjakinjo jo sploh ne spustim iz rok.Najraje sem tam kje avti sploh ne vozijo(na igrišču)Ne vem kako bo to ko še bo drugi divjakec na svetu in ko bom šla z njima na sprehot.Enega v vozičku drugega pa zvezanega zraven sebe
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2007 11:04:13
|
|
|
|
Freycha
|
Dober dan babike!! jah nič, mi smo včeraj uspešno dan preživeli na sončku, tako uspešno, da sem sedaj opečena po levi roki, po levem delu obraza in po vratu Glede na to, kak dan je danes, mi sploh ni žal! torej, kdaj se dobimo? Eca..... kako je s tabo? Si še doma?? aja, pa vsem, ki ste mi lepo zaželele za r.d. se vam najlepše zahvaljujem
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2007 11:17:45
|
|
|
|
Eca
|
Hej Štajerke! Jaz bom pa danes delala lazanjo. Sem pravkar iz trgovine, ker mi je zmanjkalo sestavin. Sicer pa v tej nosečnosti nimam nekih posebnih lušt razen sladoleda, ki vedno paše, pa kaka tortica tudi . Freycha - sem še doma , vsake par minut hodim na WC in razmišljam, da še samo par dni....do poroda. Danes teden imam zadnjo kontrolo pri g. potem pa porodnišnica. Glede na to, da se še bebi ni obrnil na glavo, me čaka CR, ki si pa ga prav nič ne želim. No, upanje umre zadnje, tako da sem optimistična. Če se boste kaj doble v centru na kavi ali tortici ali sladoledu , sem zraven, če bom le v enem kosu . Tak, zdaj pa moram it kuhat..... Lepo se imejte! Eca
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.4.2007 12:49:43
|
|
|
|
alekseja
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Kar dve novi MB nosecki smo dans dobili! Bravo mi! So se pa stare nekam potuhnile... Dobrodosla Alekseja! A ti pa ze kar tretjega? Kolko sta pa ze stara tvoja cmrlja? no s ponosom imam dve punčki taprva bo čez en mesec 6 let, tamala pa ma 18 mesecev, tako da bo pri nas res full hause in komaj že čakam. Sem zasledila, da bi naj organizirale srečanje............jaz sem takoj za samo da pravi čas izvem kje in kdaj. pa lep dan čeprav ni sončka
< Sporočilo je popravil alekseja -- 4.4.2007 12:50:08 >
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?