|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
3.4.2007 11:09:45   
madejka
Ok pocasi bomo mogle Kungocanke nardit svoj forumuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 176
3.4.2007 11:12:09   
rakinja
Malo sem nesramno nardila saj s3 vam nisem niti predstavla.Ime mi je Petra stara sem 22 let in pričakujem drugega otroka.Nahajam se iz okolice maribora kje natrančno iz kungote.

02.05.2004 se mi je rodila hčerkica larisa moj največji zaklad
28.08.2007 pa pričakujeva najin drugi zakladek ki še ne vem kaj bo

Tako zdaj sem se vam predstavla.Povejte mi kaj delate lepega kako se počutite v tem čudovitem dnevu?

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 177
3.4.2007 11:17:18   
rakinja
ne vem če sem prav zasledila da nisem edina kungončanka kakšno naklučje.Sem malo še zgubljena ampak bo

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 178
3.4.2007 11:22:24   
madejka
rakinja: Ja se vsaj dve Kungocanki sma. Jaz sem sicer ze ene 3 leta v mestu, ampak glede na to, da sem prej 24 let zivela tam, se se kar stejem za eno izmed vas user posted image Pa se Ursyka21 je.
Dobrodosla med MB noseckami!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 179
3.4.2007 11:27:32   
rakinja
A tako no super.In v katerem mesecu nosečnosti si?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 180
3.4.2007 11:45:44   
madejka
Rakinja sem ti napisala na zasebno sporocilo.

Kje pa ste druge kaj? Se vse nekje zunaj soncite??

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 181
3.4.2007 11:52:11   
alekseja
no lepo, da mamo tud mariborske user posted image  svoj forum. No naj povem, da se vam  z veseljem pridružujem in da vas je prijetno brat. Moj PDP je v novembru pričakujem pa tretje dete.
Pa prijetnega sončka vsem.
alekseja

Alekseja

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 182
3.4.2007 12:18:04   
rakinja
madejka:ne gre mi odposlat zasebnega sporočila kr imam verjetno nekaj zmrdano.Moram pa ti povedat da je priimek pravilen in kako to ve?

(odgovor članu alekseja)
Neposredna povezava do sporočila: 183
3.4.2007 12:24:38   
madejka
Kar dve novi MB nosecki smo dans dobili! Bravo mi! So se pa stare nekam potuhnile...

Dobrodosla Alekseja! A ti pa ze kar tretjega? Kolko sta pa ze stara tvoja cmrlja?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu alekseja)
Neposredna povezava do sporočila: 184
3.4.2007 12:33:00   
rakinja
madejka:zdaj pa že vem katera si pozdravljena.In katera tvoja nosečnost je to?

Kje ste vse ostale?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 185
3.4.2007 12:37:13   
Anonimen
Dobrodošle nove na forumu..

user posted image

Kako smo kaj??
Danes je taki sonček, jaz pa še vedno tko zaspana... user posted image

(odgovor članu rakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 186
3.4.2007 12:40:17   
rakinja
Pozdravljena res je danes čudoviti dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 187
3.4.2007 20:04:57   
Laubica
Zdravo moram se pohvalit -da g. ni videla več nič krvavitev in je zdaj vse ok

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 188
3.4.2007 20:30:07   
madejka
Bravo že 35!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 189
4.4.2007 9:19:54   
rakinja
Jutro zaspanke danes pa več ni lepega vremena tako utrujajoči dan je.Komaj sem se vstala in sem že spet zaspana.In kako bote preživele dan?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 190
4.4.2007 9:22:58   
Anonimen
Jaz pravkar zajtrkujem. Pol grem pa še malo dremat. :)

Drugače mam pa kup perila za zložit. Pa pojma nimam kaj naj skuham. A ima katera kakšno idejo?

(odgovor članu rakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
4.4.2007 9:32:00   
rakinja
Dober tek.Saj tudi jaz imam še veliko dela samo kaj čem če sem se danes zbudla neka lena katastrofa.Jaz pa bom danes kuhala gulaž ga že dolgo nismo jedli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 192
4.4.2007 9:35:29   
NRMM
Ojla nosečke!

Da bo malo Lenart prevladoval user posted image .

Najprej dobrodošle ta nove.

Zvesta dober tek.

Moj zajtrk je pa že mimo,Maruša je v varstvu,jaz se nekaj matram z diplomo,pana rr visim.........kuhala si bom pa testenine s polivko......sej se mi nonstop sam tole lušta user posted image .

Se je pa sonček pokazal izza oblakov user posted image .Še bo veselo popoldne.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 193
4.4.2007 10:03:06   
madejka
Ojlala babe!

Jaz sem pa šele zdaj vstala, cela zlomljena ko da bi spala v škatli user posted image Naš user posted image pa je migal za vsako, ko sem šla na WC. Kaj se vaši tudi takrat zbudijo?

Kaj kuhat ja? Večni problem. Jaz vedno v skrajnem primeru naredim krompirjev golaž in kake hrenovke zravn pa solato, pa je. user posted image

Ja tudi pri nas je zdaj (sicer nekam sramežljivo) začel izza oblakov gledat sonček. Tud jaz upam, da bo se vesel dan, ker morm v mesto (seveda peš) in mam do večera opravke. Samo da ne bo dež! user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 194
4.4.2007 10:16:31   
mehurčica
No, da se končno še jaz javim tukaj. Ponavadi se za srečanja dogovarjamo na forumu "srečanja in dogodki".

Jaz sem pa včeraj za kosilo, po ne vem kolikih letih, jedla golaž s pire krompirjem. Mmm, kako je bil dober. Za danes pa tudi jaz še ne vem kaj bi. Najraje bi šla nekam ven jest, ker se mi ne ljubi kuhat. Pizza pri Marogici(Moja pizzerija-Pobrežje) se mi lušta že ene 3 tedne.

Madejka, pri prvi nosečnosti se je tamali zbudil čisto vsakič, ko sem šla na WC(bolj proti koncu)in potem nisem mogla nazaj zaspat, ker je nekaj časa rabil, da se je umiril spet.user posted image Zdaj mi je smešno, takrat mi pa ni bilo, ko sem bila vsa utrujena.

Aja, prej me je skoraj avto zbil! Jaz pa brez nezgodnega zavarovanja.user posted image En z ful dobrim mercedesom-najprej je enemu žmigal in trobil, ker mu je prednost vzel, potem je pa mene za milimeter zgrešil-še dobro, da je zadnji trenutek naredil ovinek okoli mene in da je cesta tam malo širša. Huh...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 195
4.4.2007 10:25:54   
madejka
Ojla mehurcica! Jaz bom cez dober mesec doma dve hisi naprej od Moje pizzerije! To bodo pojedine! user posted image
Ja tud jaz rabim potem, ko se ta mali zbudi se kar nekaj casa da zaspim. Pa me zdaj se niti ne moti tako, verjetno me bo pa kmalu zacelo user posted image
Peekola kak norijo po cesti, a? Eni so pravi bedaki!  Jaz sem zdaj med nosecnostjo prav neki strah dobila pred prometom. Sploh ne maram it z avtom v mesto, pa se peski me je strah. Vseeno nismo samo za sebe odgovorne vec! Pa mobilna nisem vec tak in ne morm tak hitro pobegnit s ceste. 

soooonček je, soooonček

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 196
4.4.2007 10:39:34   
rakinja
Dan danes se rajši vprašamo če je še sploh varno it na cesto nikoli ne veš kaj se ti lahko pripeti že ko hodiš samo po pločniku.ko grem na sprehot z mojo malo divjakinjo jo sploh ne spustim iz rok.Najraje sem tam kje avti sploh ne vozijo(na igrišču)Ne vem kako bo to ko še bo drugi divjakec na svetu in ko bom šla z njima na sprehot.Enega v vozičku drugega pa zvezanega zraven sebe user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 197
4.4.2007 11:04:13   
Freycha
Dober dan babike!!

jah nič, mi smo včeraj uspešno dan preživeli na sončku, tako uspešno, da sem sedaj opečena po levi roki, po levem delu obraza in po vratu user posted image  Glede na to, kak dan je danes, mi sploh ni žal!

torej, kdaj se dobimo?

Eca..... kako je s tabo? Si še doma??user posted image

aja, pa vsem, ki ste mi lepo zaželele za r.d. se vam najlepše zahvaljujem user posted image

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 198
4.4.2007 11:17:45   
Eca
Hej Štajerke!

Jaz bom pa danes delala lazanjo. Sem pravkar iz trgovine, ker mi je zmanjkalo sestavin. Sicer pa v tej nosečnosti nimam nekih posebnih lušt razen sladoleda, ki vedno paše, pa kaka tortica tudiuser posted image .

Freycha - sem še domauser posted image , vsake par minut hodim na WC in razmišljam, da še samo par dni....do poroda. Danes teden imam zadnjo kontrolo pri g. potem pa porodnišnica. Glede na to, da se še bebi ni obrnil na glavo, me čaka CR, ki si pa ga prav nič ne želim. No, upanje umre zadnje, tako da sem optimistična.

Če se boste kaj doble v centru na kavi ali tortici ali sladoleduuser posted image , sem zraven, če bom le v enem kosuuser posted image .

Tak, zdaj pa moram it kuhat.....

Lepo se imejte!

Eca

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 199
4.4.2007 12:49:43   
alekseja
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Kar dve novi MB nosecki smo dans dobili! Bravo mi! So se pa stare nekam potuhnile...

Dobrodosla Alekseja! A ti pa ze kar tretjega? Kolko sta pa ze stara tvoja cmrlja?

no s ponosom imam dve punčki taprva bo čez en mesec 6 let, tamala pa ma 18 mesecev, tako da bo pri nas res full hause in komaj že čakam.
Sem zasledila, da bi naj organizirale srečanje............jaz sem takoj za samo da pravi čas izvem kje in kdaj.
pa lep dan čeprav ni sončka

< Sporočilo je popravil alekseja -- 4.4.2007 12:50:08 >

Alekseja

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?