Blacky30 -> RE: Kaj pa Mariborske nosečke? (19.10.2008 16:11:38)
|
Jaz ne bi šla. Sicer moji ali njegovi niti ne bi pričakovali, da bi prišla, ker je nekak samoumevno, da se s tako malim ne hodi v družbo. Če otrok stakne rotavirus, je to zanj lahko smrtno nevarno. Pa te nočem strašit zdaj, samo za tvegat pa tudi ni. Tak otrok v zelo kratkem času lahko dehidrira. Mi bomo zato Tejo naslednji teden cepili proti rotavirusu, ker mi lahko Nejc to mimogrede iz vrtca prinese. No, kar se tiče obiskov, pa sem pri prvem in drugem striktno povedala že vnaprej, da prvih 14 dni obiskov ne sprejemamo, kasneje pa tako, da me pokličejo in se najavijo. So se lepo tega držali, ker sem potem imela skoraj vsak dan kak obisk, kar mi je sedaj pri Teji veliko bolj pasalo, ker smo lahko bili zunaj. Pri Nejcu pa so se razvlekli na daljše obdobje, ker tisti, ki so kašljali ali kihali, niso upali priti. Pa prav je tako. Trgovine ali šoping centra pa Nejc ni videl vse do 5m starosti, Teja pa še do zdaj tudi ne. Imam pa to srečo, da imam varstvo doma v hiši, tak da jih nisva izpostavljala, če ni potrebno.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|