Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.9.2008 17:12:56
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Saraya, jaz bi tudi imela geslo, prosim!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.9.2008 21:24:12
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica odstavila od prsi Pa kr tako iz danes na jutri? Na hitro al kaj? Še stari dolg da ti odgovorim pa tako nekako par dni ni bila več čisto nič kaj zainteresirana. Pol pa zjutraj sploh ni več hotela, zvečer in ponoči (če se je zbudila) pa je glih za glih potegnila. No, potem pa že naslednjič ko je šla spat pa sem jo samo dol odložila in je že spala. Se nisem niti rabila zraven nje vlečt. Saraya jaz bi tudi geslo Mehurčica no dobro da si vrtec dobila. Kam pa si jo vpisala? K&M pa ti je zadnjič bila ena tam pred Rotovžom ful podobna. Samo sem bila jaz not v knjižnici, pa sem mislila da si to ti .
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 15.9.2008 20:20:01
|
|
|
|
frutolina
|
Ojla punce! Mam eno butasto vprašanje... ne mi zamerit, samo nisem čisto iz MB in sem malo zmedena. Nazadnje sem pri svoji ginekologinji dobila naročilnico, spremni list za mikrobiološke preiskave in napotnico za laboratori, zdaj pa me zanima: kam lahko grem v laboratorij? Samo v bolnico in na vošnjakovo al lahko tudi tam pri parku ? Pa kaj morem it na tešče? Hvala vam že vnaprej nosečke
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 15.9.2008 20:38:56
|
|
|
|
arabela*
|
frutolina,nevem kam lahko vse greš,vem pa,da moraš bit tešča
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 15.9.2008 21:11:16
|
|
|
|
mehurčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Mehurčica no dobro da si vrtec dobila. Kam pa si jo vpisala? Na Tezno, vrtec Lupinica.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 15.9.2008 21:49:10
|
|
|
|
frutolina
|
OH joj, tešča...jaz bom umrla od lakote. Upam da ne bo treba dolgo čakat.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 16.9.2008 11:19:32
|
|
|
|
*bubi*
|
Nazadnje sem pri svoji ginekologinji dobila naročilnico, spremni list za mikrobiološke preiskave in napotnico za laboratori, zdaj pa me zanima: kam lahko grem v laboratorij? Če imaš G v zdravstvenem domu, lahko greš v katerikoli ZD iz mreže. Jaz imam G na Vošnjakovi, hodila pa sem v Novo vas v laboratorij. Če pa imaš G v bolnici, pa boš verjetno morala tudi tja it v laboratorij
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 16.9.2008 11:20:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Sicer pa čestitke za , nisem te še zasledila med Mariborčankami
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 16.9.2008 11:52:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: liju : upam, da bo tvoj pikec čim prej doma, mogoče pa je že, saj par dni nisem bila nič kaj na RR. Kdo ti je delal CR? Pa super da si imela tako kot si želela. Mleko pa mislim, da je ok, ker sem tudi jaz toliko načrpala prvi teden. Čiščo sem pa imela točno 4 tedne. Lepo se cartajta in čim prej domov! .... sem komaj zdaj malo pogledala ... Cr mi je delal dr. žebeljan, zraven je bil dr. čuič.... sta bila takrat ravno dežurna....
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 16.9.2008 12:08:11
|
|
|
|
frutolina
|
Bubi hvala sem vas iskala in našla. Sem še bolj frišna nosečka in upam da bo vse ok, potem se vam pa sigurno kaj večkrat pridružim! Ginekologinjo imam na vošnjakovi.Sem danes razmišljala da bi šla tja v laboratorij ampak mi je bilo nekako preveč slabo. Prvič sem imela filing da me bo kar bruhat. Bom jutri šla vprašat tu Pri parku ko mi je bližje. Bubi, ful maš lepa otročka ( ok,,slonček se ne vidi najbolj, ampak slončki so mi tudi všeč )!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 16.9.2008 20:30:25
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Dobrodošla Frutolina in iskrene čestitke za nosečnost. Saraya, šele zdaj sem pogruntala, da si mi poslala ZS. Pogledala sem tvoji punčki in moram reči, da sta pravi cartiki. In to obe!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 16.9.2008 20:31:50
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Bubi, ful maš lepa otročka ( Se strinjam, res je! Mala je prava cartika... Komaj čakam, da jo bom še pocartala - da se považim, v živo sem jo že videla!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 16.9.2008 20:34:21
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Mimogrede, da ne bom še tukaj dala enke za aktivnost na forumu!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 16.9.2008 21:25:27
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Mimogrede, da ne bom še tukaj dala enke za aktivnost na forumu! a že službo pogrešaš???? Saraya lepe pupike imaš Frutolina dobrodošla Bubi kako ste se že navadili drug na drugega? Mehurčica a tako, sem mislila da ste jo kam v centru vpisali. Mene pa je neka vitoza al kaj dobila. Sem danes popoldne skozi letala na wc . Zdaj pa čajeka pijem in jem vitamine- pomaranče. Kaj drugega danes sploh dal ne spravim.
< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 16.9.2008 21:28:06 >
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.9.2008 6:56:39
|
|
|
|
cati
|
Frutolina dobrodošla in čestitke za
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.9.2008 9:03:57
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Službe ne pogrešam niti malo, mi je preveč lepo ob tem malem čmrleku. Ampak enke pa vseeno lahko delim. Itak bi pa zdaj bila doma na bolniški, ker je moj najmlajši zbolel in že v bistvu tretji dan straši z vročino 38. Upam, da bo kmalu ponehalo to sranje. Bili smo pri pediatrinji (naše ni bilo), pa je rekla, da je samo prehlad tako močan. Jaz pa ne vem no... ne zaupam ji, ker je ne poznam. Ko bi vsaj tako uredili, da bi na tej enoti bil neprestano en in isti nadomestni pediater (npr. dr. Muršakova, ona je tudi zakon!). Vrtnica, a ob driski ti pomaranče ješ? Nam so agrume in sadje STROGO prepovedali, ker to samo povečuje drisko.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.9.2008 9:04:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Bubi kako ste se že navadili drug na drugega? Fajn nam gre Bubi itak obožuje svojo sestrco. Tak je nežen do nje. Je pa res, da tudi išče pozornost. Kot vsak. Dojenje nama ni čisto steklo Nimam ravno upanja, da bo. Se bom pa trudila vsak toliko obdržat, kot je trenutno. Ker mamina ziza je še vedno najboljša tolažba
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.9.2008 9:05:07
|
|
|
|
*bubi*
|
Službe ne pogrešam niti malo, mi je preveč lepo ob tem malem čmrleku. Ampak enke pa vseeno lahko delim. Jaz še enk ne bi mogla talat
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.9.2008 11:09:38
|
|
|
|
Blacky30
|
Oj! Mi smo prišli v ponedeljek nazaj z morja. Imeli smo se fajn, kljub vremenu. Smo se veliko sprehajali in delali kilometre, tak da smo si nabrali malo kondicije. Teja je bila ful pridna, je spala celo noč od 22h do 6h. Sicer tudi doma tako lepo spi. Danes sva spali do 9.30, sva zaspali kar med dojenjem. Danes praznuje 2 meseca starosti!!! Pa je že prava baba. Bubi, bubika je res pravi cukerček, bubek pa tudi. Saraya, se priporočam še za tvoje geslo, prosim.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.9.2008 13:50:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Danes praznuje 2 meseca starosti!!! Pa je že prava baba. Čestitke za 2 meseca Pa res lepo spi ponoči. To je čisto brez dojenja?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.9.2008 17:02:34
|
|
|
|
Vrtnica79
|
K&M ja vem da pomaranče niso glih prava stvar. Samo tako cel dan nisem nič kaj mogla jest, zvečer pa so se mi tako zluštale. Danes je že bolje, samo me zeeeebbbbeeee ful. Mehurčica preden sem jaz skapirala kdo mi maha, si se skoraj že odpeljala. A zdaj pa vem kje delaš . Je fajn, a si skozi mobilna? Blacky čestitke za 2. meseca tvoji babiki!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.9.2008 23:34:44
|
|
|
|
kekec in mojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Službe ne pogrešam niti malo, mi je preveč lepo ob tem malem čmrleku. Ampak enke pa vseeno lahko delim. Jaz še enk ne bi mogla talat Rajši jih zdaj razdelim, ker jih potem, čez pol leta v šoli ne bom mogla. Bom v OPB. (Tam se pa ne bom hotela izživljat nad otroki. No, al pa tudi - bom jih gnjavla, da se ne smejo igrat "porok med seboj, ker to ni primerno za njihovo starost." Vrtnica, te to na kaj spominja? )
< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 17.9.2008 23:42:32 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.9.2008 23:40:42
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Bubi, marsikatero mamico poznam, ko je prvi mesec dodajala, kasneje pa je lahko dodatek ukinila, ker je dojenje steklo. Tako da se ne sekirat, če dodajaš, glavno je, da malecka nekaj dobi od tebe. In da se lahko pocartata, ko vama je. Moj mali pa se noče cartat na zizi - dobra je samo za hranjenje. Včasih je bilo krasno uspavanje ob dojenju (izkušnje od Kekca), samo joško daš v usta in otrok zaspi. Kaj je lepšega? Je bilo prelepo, da bi trajalo še pri drugem otroku. Ta je zdaj še dudo začel odklanjat. No dobro, ne bom mu je tiščala v usta, če je noče. Glavno, da je zadovoljen in sit. Sumim, da je staknil 6. otroško bolezen. Danes mu je opoldne najprej vročina izginila, proti večeru pa je postal ves pikast po glavi, pikice se mu širijo na telo. Grem jutri pokazat pediatrinji, pa bo ona povedala, kaj je z njim. Si pa želim, da bi res bilo to to, ker potem smo jo dokaj dobro odnesli - ni bilo previsoke vročine.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 18.9.2008 9:35:32
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca da se ne smejo igrat "porok med seboj, ker to ni primerno za njihovo starost." Vrtnica, te to na kaj spominja? ) ja, ja, samo letos pa se bodo lahko poročali, pa zaljubljali,............... tista uč. je ostala v prvem . Ajoj, upam da z malim ni nič hujšega. Pozdravita se! Glede dojenja pa res, vsak otrok je drugačen. Pri meni je tudi Lataša bila prava odvisnica od zize, Vana pa že kot dojenček jo je imela samo za hrano. Pa še to je bilo brzinsko. Čeprav zaspala je tudi ob zizi, ampak tudi če bi ji dala dudo je nebi motilo.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 18.9.2008 9:36:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Sumim, da je staknil 6. otroško bolezen. No, če je res, je najhujše itak že mimo. Dajte se porihtat, mi vas čakamo
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?