atteya
|
Ne, narobe ste me razumeli. Ker že tako želite vedet, zakaj je nimam najraje, bom pa napisala, pa čeprav to zdaj pa bo ogovarjanje. Si mar vi želite sodelavke, ki vam bo ukazovala, celo zahtevala kaj od vas, bo oblastna in gospodovalna? Poleg tega ji nobena ideja sodelavk ni všeč, njene pa so najboljše in idealne. Po navadi od nas pobere ideje, češ da niso dobre pa jih kasneje s stavkom ali dvema obrnjenima okoli, šiba do ravnatelja in se hvali kako krasno reč se je spomnila. V razredu si iz neproblemov dela probleme, in to samo zato, da lahko jamra pri ravnatelju kako je uboga, potem pa jih kao čez dan ali dva reši in to spet hiti povedat vodilnim in izpade kot boga revčka, ki ima ogromno dela s svojimi učenci in tako uspešno vse skupaj rešuje, da je joj. Vsak dan posebej razlaga, kako fajn so se imeli s kulturnim društvom in kaj zrecitira, pa čeprav tega pogosto nikogar ne zanima, se moramo delat kako je zanimivo pripovedovanje, drugače nas v prihodnje začne ignorirat. No, če si vsi vi, ki ste tako hitro obsodili mene in stopili na njeno stran res želite takih sodelavcev, vam jih želim čimveč in obenem ogromno hladnih živcev. Zaradi vsega tega spadam med večino tistih, ki je nimajo najraje. Je pa sicer OK punca, saj me nikoli ni pustila na cedilu in za to sem ji hvaležna, kapo dol!!!!!!!! Glede obsojanja pa... Ne, ne obsojam je, da ne mara otrok, ker jih nima ali še manj, da je zaradi tega slaba učiteljica! Napisala sem "Zlagana ljubezen do otrok?" in tale vprašaj pomeni, da nisem prepričana v to in zato sprašujem po vašem mnenju. Pa tudi ljubezen se ne meri po številu otrok, bog ne daj! Tudi materialni pogoji niso tisti, ki naj bi odločali o času prihoda otroka na svet, pa vendar, če kadarkoli poslušate ankete, ki jih delajo v zvezi s tem, potem vedno kakih 90% ljudi odgovori, da za otroke potrebujejo službo, denar in stanovanje. Tule ste vi obsojali mene, kritike sem sprejela in čeprav se nisem nameravala več javiti semle, ker vidim, da vsaka moja beseda povzroči nadaljni napad, sem morala zadevo obrazložiti bolj na dolgo in široko. Upam, da zdaj drugače razumete stvar in da jerazburjenje malo usahnilo, nikogar nisem obsojala in ne napadala, le svoje razmišljanje sem napisala in vprašanje vam, na kratko, kot je napisala Ankica. Pa tudi vtikam se s tem ne v nikogar!
|