|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obup...navada na voziček...
3.3.2007 15:43:51   
naja78
punce mi imamo 4 mesece starega fanta...ne mara se vozit in ne mara se vozit v vozičku,...smo probali čisto vse:
-z jokom
-z dretjem
-s histerijo......
-igračke,
-dudika

...večina ga nosim,zdrži cca 10min....,slabe izkušnje nima
že kot novorojenčka sem vozila bol dvignjenga,.....imate kak nasvet....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obup...navada na voziček...
3.3.2007 15:51:58   
April
Naš se tudi prve mesce ni maral voziti z vozičkom. Zato sem ga jaz večinoma nosila v kengurujčku. Čez čas, takrat ko je že sam sedel, se je pa zelo rad vozil.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: obup...navada na voziček...
3.3.2007 15:52:00   
frutka_
Vztrajaj, ker bo vedno težji. alternativa je tudi nahrbtnik za dojenčka.najbrž bo ga minilo.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: obup...navada na voziček...
3.3.2007 19:22:16   
ami2
naš se zdaj, pri sedmih mesecih zelo rad vozi  prej pa ne in ne... pa sva se nosila v štorklji user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: obup...navada na voziček...
3.3.2007 20:27:05   
Anonimen
Poskusi s kengurujčkom, če se rad nosi user posted image .

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: obup...navada na voziček...
3.3.2007 20:27:16   
metaa
Tudi pri nas, pri obeh, obup. Smo zato raje uporabljali kengerujčka. Okoli 8, 9 mesecev pa sta se peljale že brez problema na krajšo turo. Tavelka, ki je stara 2 leti, šele zdaj porajta vozek, ko bi mogla pravzaprav hodit. Namesto, da bi tako navdušenje pokazala na začetku. Narobe svet.
Boš videla, bo bolje, ko ga bo okolica bolj pritegnila, ko bo starejši. Jaz ga ne bi silila.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: obup...navada na voziček...
4.3.2007 0:01:53   
mojsoncek
Tudi nas se ni maral voziti z vozickom, razen prvih sest tednov. Nikoli ni hotel spati v njem, ampak je raje firbcal naokrog. Pa smo mu na vozicek namontirali lupinco, da je mali moz lahko gledal okrog. Ko je imel stiri mesece, mu je zacelo presedati tudi to in smo ga obrnili, da je gledal naprej.

Pa obvezno se (se sedaj pri skoraj desetih mesecih) morava sprehajati po prometnih cestah in tam kjer se kaj dogaja, da lahko firbca. O kaksnem mirnem sprehodu po gozdni potki lahko samo sanjam.

lp

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: obup...navada na voziček...
4.3.2007 9:12:01   
lenika
Pri nas je bilo isto, zato smo hodili ven z vozičkom 2x na dan na krajše sprehode in to takrat, ko je bvil že popolnoma zmatran in sem vedela, da bo po 3. mitutah joka, zaspal. Pri 4,5 meseca smo ga prestavili v športni del vozička, v katerem je bilo občutno bolje, a sprehod še vedno ni smel biti daljšei kot pol ure. Nekje okoli 6. meseca se je stanje toliko izboljšalo, da sva se lahko vozila tudi po 1 uro ali več, s tem da je tokrat moral biti spočit, da je gledal naokoli, ker spati notri ni več hotel. Sedaj pri skoraj 10. mesecih, pa grem lahko kadarkoli in kamorkoli z njim (ga čisto prevzame opazovanje okolice), seveda pa glede na letni čas ne hodiva ravno na celodnevvne pohode.
Kaj naj rečem, tudi sama sem obupavala in gledela ostale otročke, ki so se lepo vozili, a vse enkrat mine. Pri nas je bilo najhuje ravno sponladi in poleti, ko bi se lahko cele dneve vozičkali, pri vas bo pa takrat že bolje, po vsej verjetnosti.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: obup...navada na voziček...
4.3.2007 9:23:35   
Seven*
Meni je bil vozicek nocna mora!!! user posted image user posted image Otroka nista zdrzala v njem niti 10 minut. Zelo redko, da je bilo drugace. Pa se potem sem bila cela nervozna kdaj se bosta zbudila, ker je bilo dretje dretje dretje...


Voznja otroka z vozickom mi je bila vse prej kot pa uzitek. Eni otroci so pac taksni..


_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: obup...navada na voziček...
4.3.2007 11:36:30   
monika30
Tudi naš ni hotel biti v vozičku. Smo mal kombinirali z kengurujčkom. Po 4. mesecu pa smo ga obrnili v športni del in dvignili za 1 stopnjo (dovolila pediatrinja) in je blo takoj boljš. Menda sem mu bila jaz dolgočasna user posted image .

Po 6. mesecu je tako kot pravi Lenika, gremo lahko kadarkoli ven, ali gleda okoli, ali pa zaspi.
Lp

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: obup...navada na voziček...
4.3.2007 21:17:33   
Naja30
Mi imamo tudi tamalo kar v lupinici, ker leže je zdržala v vozičku samo malo več kot en mesec. Vedno je po cca pol ure začela godrnjat in to je seveda vodilo do dretja user posted image  Odkar pa je v lupinici, pa je bolje, ker vidi še kaj več kot samo mene.

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: obup...navada na voziček...
5.3.2007 9:18:08   
naja78
oh me veseli da nisem sama...edina...ampak vidim pa res nobene nosit otroka,in zraven hodit....user posted image

včeraj sem ga pustila zdreti se do konca,bil je mir pol ure in potem isto...se mi pa zdi,da moram vztrajat.....kljub temu da se dobesedno davi ko joka...user posted image no ni več tako hudo kot je bilo pred dvemi meseci,res pa je da moj otrok nikol in nikol ne spi vc vozičku....bomo videli,sem ga pa z igračkam zamotla....
hvalauser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: obup...navada na voziček...
5.3.2007 10:21:00   
bini
no, mi imamo enega otroka, ki tudi ni prenašal vozička več kot zelo kratek čas - sem imela kar s sabo kengurujčka, če sem šla kam dlje, da sem kričečo damo prestavila notri in je bilo bolje... potem ko je znala sedet in je lahko opazovala svet je bilo boljš, ni pa bilo dobro... in bog ne daj, da bi jo obsvetilo sonce - sirena na ful user posted image user posted image

naš drugi otrok je veliko bolj idealen kar se tiče vozičkanja - prvih nekaj mesecev je v njem itak večino prespal, potem se je zamotil s kakšno igračo, sedaj pa sedi in opazuje kot kralj.. .sem ter tja tudi potarna, ampak potem dobi v roke kakšno palčko ali piškot in je spet bolj srečen :)) ...

otroci so si različni in eni izuma vozička pač čist nič ne cenijouser posted image user posted image ... ampak važno da so zdravi a ne??

_____________________________

Svet je lep!!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: obup...navada na voziček...
5.3.2007 11:10:15   
lenika
Ja, to sem pozabila povedat. Sonca pa še vedno ne prenaša. SIcer ne joče, a zelo odločno pove, da mu ne paše.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: obup...navada na voziček...
5.3.2007 11:18:45   
Seven*
Ne ga pustit jokat no.. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: obup...navada na voziček...
5.3.2007 13:01:11   
Naja30
Ne jokat ga pa res ne puščat. Ga pa nesi. Jaz jo tudi včasih ven vzamem in nesem, da se malo razgleda in kadar smo na kavici, mi sedi v naročju, da prisostvuje čvekam user posted image  
Jaz si mislim tako, da vse tako hitro mineva, tudi njeno otroštvo bo, zato ji marsikdaj ugodim tudi v situacijah, ko bi me stare mamce kar debeo gledale češ joj, kako jo boš razvadila in podobno. Ja pa kaj, saj bo zrastla in ko bo stara 10 let verjetno ne bo hotla več bit v mojem naročju ne? user posted image

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: obup...navada na voziček...
6.3.2007 12:23:48   
topstar
Tudi naš voziček ima žeblje user posted image , sicer je zdaj pri šestih mesecih malenkost boljše, zdrži cca 30min, ampak se mora full dogajat okoli nje. Drugače se pa nosimo pa je vse OK user posted image , jokat je pa ne bi niti jaz pustila... saj jo vendar ne moreš prisilit naj se vozi samo samo zato, ker ti misliš, da bi se morala... saj ne veš kaj oz. zakaj se ji upira....user posted image user posted image

_____________________________

Če imava dve jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno po eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, imava vsak po dve. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: obup...navada na voziček...
7.3.2007 19:22:08   
incabinca
Mojemu prej ni bilo problema niti v vozičku, sem ga imela non stop notri in je itak spal, zdaj se pa včasih naprdne in se trmsato začne dret kot jeshar!! Itak da bi on najarje videl da ga mamica nosi, pa še voziček zraven poriva, sam to nekako pri 10 kilskem šestmesečniku ne  gre.

Jaz ga poskušam zamotit z igračkami, velikokrat greva "vadit" vozičkanje ko je dobro razpoložen, da vidi da to ni nič groznega...
Kar se pa tiče jokanja - jaz nisem pistaš tega, da bi otroka pustil da se otrok "izdere", ampak če pa vidim, da samo trmo zganja, ga pa tudi kar mal pustim... halo, tudi sebe pa svojo hrbtenico imam mal rada!



(odgovor članu topstar)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako se živi brez mame? Težko. A nekateri ...
Kako živeti brez srca, pod katerim ste dihali in rasli, preden je svet postal nepredvidljiv.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?