Izkušnje z wenice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

Wahoo RR -> Izkušnje z wenice (3.3.2007 7:59:40)

Lep pozdrav

Zanimajo me vaše izkušnje z otroškimi oblačili Wenice. Kakšne se vam zdijo cene in kvaliteta ?
Slišala sem, da naj bi bile cene konkurenčne z H&M ? Je to res ?

vesna.com -> RE: Izkušnje z wenice (3.3.2007 8:32:31)

Jaz sem pred leti kupovala za ta večjo,cena je bla takrat ugodna,nižja od HM,kvaliteta pa zelo dobra.Večino je še ta mala za njo ponosila,pa še naprej sem dala.Kako je danes s cenami ne vem,sem pa bila zadnjič v Šenčurju, tam imajo svojo outlet trgovino,majo lušne stvari.Cene pa ugodne.

mojcapr -> RE: Izkušnje z wenice (3.3.2007 9:09:24)

Jaz kopujem hlače za tavečega in so res kvalitetne in ker je ful suh mu pašejo, ker je bolj ozek kroj. Cena pa je kar ugodna.

Anonimen -> RE: Izkušnje z wenice (3.3.2007 9:11:02)

Mi smo tudi že kdaj pa kdaj imeli kaj njihovega, pa se mi zdi, da je vse kvalitetno, brez izjeme.

Anonimen -> RE: Izkušnje z wenice (3.3.2007 10:21:20)

Kje se pa to dobi?

žiža -> RE: Izkušnje z wenice (3.3.2007 23:30:41)

kroji so res precej ozki. Sploh majčke za punčke imajo ful ozka rokava.
Kvaliteta se pa tud meni zdi dost v redu.

arielca -> RE: Izkušnje z wenice (4.3.2007 7:46:44)

Številke se mi zdi, da so malo manjše, kvaliteta pa je dobra. Mi smo zadovoljni!

NiLe -> RE: Izkušnje z wenice (4.3.2007 7:59:42)

Tudi sama se nakupila nekaj kosov, vendar so številke res manjše. Lani poleti sem moji [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ko je nosila št. 80-86, kupila majčke št. 92 in celo 98. Kvaliteta OK.
Se mi pa zdi, da so ta teden odprli trgovino s tem imenom v  Kamniku. 

29 marc -> RE: Izkušnje z wenice (5.7.2008 21:45:30)

Hoj!

Jaz imam 5.mesecev staro hci in me zanima kje bi najdla te trgovine, ki prodajajo oblacila wenice. Sem slisala, da so kar kvalitetne.

Hvala! 

Volga -> RE: Izkušnje z wenice (5.7.2008 21:47:34)

IZVIRNO SPOROČILO: 29 marc

Hoj!

Jaz imam 5.mesecev staro hci in me zanima kje bi najdla te trgovine, ki prodajajo oblacila wenice. Sem slisala, da so kar kvalitetne.

Hvala! 

Ja, 29. marc, s kje si pa doma? Ena trgovina je v NM, če ti ni predaleč.

In ja, je kar kvalitetna roba, nimam pripomb, cena pa tudi primerljiva s kvaliteto.

katjes -> RE: Izkušnje z wenice (7.7.2008 20:30:21)

Evo, tukaj imaš vse njihove trgovine:
http://www.wenice.si/wenice/index.php?option=com_content&task=view&id=46&Itemid=46

Stran: [1]