|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   herpes
28.9.2004 11:39:48   
toya
Pozdravljene!

Mene pa prav skrbi, da bo nasa mala dobila herpes na spodnji ustnici. Tam se ji ze vidi pikica. Stara je 4,5 mes., polno dojena. Zadnjic sem ga imela jaz, pa sem zelo pazila in si res dosti umivala roke. A mislite, da je mozno, da bi ga zdaj pa dobila nasa Eva? Kaj pa potem sploh narediti? Saj si ga bo, ce se bo res razvil, prenesla po celem obrazu?!
Se trudim, da zauzijem zadosti vitaminov cez dan, a vsake toliko mi ustnica v koticku poci in enkrat sem pa dobila celo herpes. Je prav naporno tole dojenje, a seveda se vsekakor splaca dojiti, kar nameravam, dokler se bo dalo.
Lepo se imejte!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   herpes
28.9.2004 11:42:11   
malika
Take rdeče pikice na ustnicah so pogoste in kar hitro izginejo tako kot so prišle-vsaj pri nas je tako.
Glede tvojega herpesa pa bodi res pazljiva, samo kaj moraš ko pa se ta :hudicek: pojavi ravno takrat, ko je najmanj treba.

Lp

(odgovor članu toya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   herpes
28.9.2004 11:58:11   
Erdbeere
Toya nikjer ne piše, da če imaš ti herpes, da ga bo dobil tudi otroček....ke rpri meni sem ga jest imela en teden nazaj in ne enega ampak kar tri na spodnji ustnici pa sem svoji hčerkici ravno tako lubčke dajala pa ga ni dobila.......pa tud mož ga ni še nikoli dobil pa verjemi da tudi ko imam herpes se ljubiva, včasih še celo bolj, ker potem herpes izgine ;)

(odgovor članu toya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   herpes
28.9.2004 12:15:11   
Ezi
He, he ... :)-:)-:)-

Herpes je virus, ko ga enkrat imaš, se ti herpes lahko pojavlja.
Jaz bi ti svetovala, da malčici masiraš to pikico z olivnim oljem, mogoče bo pomagalo. Nekateri priporočajo ognjičevo mazilo ali pa propolis(NE VEM, ČE JE PRIMERNO ZA OTROKE!!!!-propolis takrat, ko se šele začenja delati).
Res pa je, da je pomembno, da imaš močan imunski sistem ... zdrava hrana, vitamini, vitamini ...

Lp, Ezi:racka:

(odgovor članu toya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   herpes
28.9.2004 12:23:36   
Erdbeere
aja drugač pa meni zelo pomaga kristalni kamen (kupila v lekarni, sicer ga prodajajo kot deodorant pa so me mal čudn gledat) sam če se namažem z njim takoj ko se začne delat se sploh ne naredi do konca, drugač sem pa prejšnji kamen zgubila in je trajal celo nedeljo pa se skor cel ponedeljek da sem do lekarne prišla in rezultat je bil tle 4-je herpesi, eden celo pod očesom tak bl velik :((

(odgovor članu toya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   herpes
28.9.2004 15:04:53   
jožica-2
Jaz sem prvič imela herpes pred tremi meseci (smo ga pa imeli kar eni 4 sodelavci v službi kar po vrsti). Zdravnica mi je dala tablete, ker je bil herpes kar zajeten. Rekla je, da je to virus in sploh ni nujno da se okužiš z dotikanjem, ampak tudi kapljično (kihanje, dihanje...).

Zelo me je opozorila, naj pazim da herpesa ne stakne še enoletni sinček. Tako da ti svetujem, da paziš kolikor je v tvoji moči, če pa bi se ji res pojavil pa TAKOJ k zdravniku. Nočem te strašiti, ampak bolje da si seznanjena, ker je pri malih otrocih lahko ta zadeva bolj zoprna (po nasvetu zdravnice).

Želim vama čimboljše zdravje :)

LP

Joži

(odgovor članu toya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?