Anonimen -> RE: Obletnica... (3.3.2007 9:00:33)
|
Verjetno se po 3 letih že toliko poznata, da vesta drug za drugega, koliko to komu pomeni. Jaz iz svojega vidika gledano bi bila sigurno užaljena, ampak tudi zato, ker me je navadil, da se res vsake obletnice spomne, vsega, tudi če ne izgleda tako pomembno. Je še bolj pedanten glede tega od mene. Samo imava pa tudi midva res take urnike, da se zelo malo vidiva, šihtava se, on dela pretežno dopoldne ali pa cel dan, jaz delam več ali manj zvečer in zelo poredko dopoldne. Pa on tudi po terenih hodi. In nisva haklih na točne datume, ampak praznujeva ob prvi priložnosti. Saj ne, da mi je vseeno, ker to ni na točno določen dan, ampak če ne gre, ne gre, samo nama je to itak že vnaprej jasno. Mogoče je skrajni čas, da dorečeta take zadeve in razpucata, ker malenkosti se nabirajo in sčasoma niso več malenkosti. Danes je morda z nekaterih vidikov to res nepomembno, samo čez čas, ko se bo še več takih "nepomembnosti" nabralo, bo pa hudo. Povej mu, da te je to prizadelo, povej mu vse, pa tudi zakaj je tako. Res bi bilo fino, da se pogovorita. Ali pa ti je mogoče kakšno presenečenje pripravil? Po vsem napisanem mi je ravnokar to na pamet padlo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|