Marogica -> RE: polemike o vrtcih (2.3.2007 21:12:29)
|
Seveda je najprej treba govoriti o stroških. Torej od kod vzet denar? Torej bo vrtec potem za nas, starše pač dražji. In odpremo lahko novo temo, zakaj so vrtci tako dragi. Torej tukaj ni konca, ne kraja. Ja, tudi moj otroka kdaj padeta in to vpričo mene, pa imam samo enega oz. dva otroka za čuvat. To seveda ni opravičilo, vendar so to sekunde, ki se jih ne da predvideti, pa če bi imel vsak otrok svojo vzgojiteljico. In ja, sem 100% prepričana, da tudi moj otrok pade v vrtcu, saj je prišel zadnjič iz vrtca z buško, ki je bila čez pol čela. Je tekal, ker on ne hodi, temveč raje teka(to poznam od doma), se mu je spodrsnilo in je priletel na rob previjalne mize. Grozno, ko so me poklicali iz vrtca. Res grozno-prvi trenutek, dokler se nisem spomnila, da je doma že tudi tako tekal in padel, kljub meni in možu doma. Tudi buška, ki je 2 tedna spreminjala barve. Torej sem 100%, da se mu je to zgodilo že tudi doma. In se mu še bo. Aja, pa jaz sem se tudi danes skoraj "zložila" na hodniku. Je bil mokro, čevlji so fajn drseli..... pa pač nisem predvidela, da bi lahko padla. Torej? Koga pa potem potrebujem jaz?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|