muki1 -> RE: ZA ali PROTI (3.3.2007 13:15:18)
|
Kot jaz razumem zadevo, je problem edino moževa sestra. Pa zakaj sploh teži? Bi jo vidva morala izplačati, ker sta dobila mansardo ali kako? To se da rešit, z darilno pogodbo, ali pa starša naredita oporoko, pa imaš vse črno na belem, potem pa se lahko razgrize če se hoče. Ampak vem kako je, če v žlahti kaj ne štima, nikoli ni miru. Nekaj časa morda, pa spet nekje poči in tako minevajo leta ko se žereš in sekiraš zaradi drugih. Žalostno je, da nimaš več staršev, res ti verjamem, da bi vse dala za še en dan z njima, ampak ga ne bo, veš. Pa tudi če se boš še tako krvavo oklepala tega vikenda, tudi s tem si ne boš vrnila staršev. Spomini itak živijo v nas samih in ne v stvareh. Jaz bi najverjetneje vikend prodala, pobrala vse stvari, ki me kakorkoli spominjajo na mamo in očeta in šla naprej, le tako boš res svobodna. To, da mož pravi, da je vikend neke vrste naložba za vajine otroke..... potem bi se verjetno večina nas tu morala razgrizti od skrbi, ker bom zmagala že, če bom zbrala dovolj sredstev, da bom lahko puncama omogočila željeni študij ( če bosta seveda želeli študirati). Da bi že zdaj razmišljala o tem, kako jima bom pomagala zgraditi hišo....potem me res pobere. Z malimi koraki. Je pa mir res največ vreden in toliko dobrega za sabo potegne, da ti sploh ne bo žal. Srečno.
|
|
|
|