Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Najprej morava dobiti menstruacijo , bohve kdaj bo prišla.No potem pa bova odštevali te "tete", najbrž pa bo malo strahu, da se ne bo ponovilo-mene sigurno bo:).Upam, da bomo kaj na medenih tednih ustvarjali, samo da ne bo menstruacija prišla 7.7.-takrat se poročim, pa potem ko grem na Djerbo-čeprav imam občutek da bo ravno takrat prišla . Lovorjeve kapljice-prvič slišim, no če ti kaj pomagajo je super , tudi če samo psihično-samo da ti:)
p.s. Kako pa kaj vajine priprave na poroko - (ali je to mogoče tisti datum, ko se je zeloooo dobro poročiti - sem nekje na TV slišala - ali pa si nisem čist prav zapomnila).
Meni pa je izcedek izginil...mogoče pa bo spet prišel čez par dni:)
Poročim se 7.7.......vidim da je ta datum zelo oblegan...midva sva se spomnila prejšne leto na morju enkrat junija..sva se kar odločila da se bova poročila...pa sva potem gledala datume pa vidiva da je 7.7. prišel na soboto...sva se mal nasmejala, pa sva se kar odločila takrat..imava vse že rezerviran, tako da samo še odštevamo...samo upam da ne bo prišla na tisti dan..potem pa greva za 2 tedna na honey moon na Djerbo.