Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vzhajanje testa za pizzo 2.3.2007 17:44:29
|
|
|
|
Tula
|
Živijo! Če ti pride prav, imam recept za testo, ki ne rabi vzhajati in je super, ker ko ga zamesiš, samo pustiš 15 min in ga razvaljaš. LP
|
|
RE: Vzhajanje testa za pizzo 2.3.2007 18:07:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Tula jaz bi ta recept!!! Prosim
|
|
|
|
RE: Vzhajanje testa za pizzo 2.3.2007 18:09:38
|
|
|
|
Anonimen
|
No a bo kej? Jaz bi tudi.
|
|
|
|
RE: Vzhajanje testa za pizzo 2.3.2007 18:09:56
|
|
|
|
Kajč
|
Prosim Tula.
|
|
|
|
RE: Vzhajanje testa za pizzo 2.3.2007 18:10:28
|
|
|
|
Kajč
|
Pol ga ne bi dale v mikrovalovko?
|
|
|
|
RE: Vzhajanje testa za pizzo 2.3.2007 19:25:37
|
|
|
|
paris
|
Za mikrovalovko pa tudi mene zanima, še nisem slišala. Zmrznit pa dam testo in je v redu.
|
|
RE: Vzhajanje testa za pizzo 2.3.2007 21:01:15
|
|
|
|
sjug
|
Moje testo pa haja v pečici na 50 stopinj. Itak moram pečico segreti za peko, pa jo najprej dam na malo, potem pa orenk. Zaenkrat mi še ni spodletelo z nobenih kavsom, samo da je bilo malo življenja not, tudi v prahu je OK.
|
|
RE: Vzhajanje testa za pizzo 3.3.2007 0:21:51
|
|
|
|
saving
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjug Moje testo pa haja v pečici na 50 stopinj. Itak moram pečico segreti za peko, pa jo najprej dam na malo, potem pa orenk. Zaenkrat mi še ni spodletelo z nobenih kavsom, samo da je bilo malo življenja not, tudi v prahu je OK. Uhhh, sem se nasmejal !!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?