Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vzhajanje testa za pizzo 2.3.2007 17:44:29
|
|
|
|
Tula
|
Živijo! Če ti pride prav, imam recept za testo, ki ne rabi vzhajati in je super, ker ko ga zamesiš, samo pustiš 15 min in ga razvaljaš. LP
_____________________________
Tia 26.11.2002 Lea 16.7.2005 Matija 11.11.2009
|
|
|
|
RE: Vzhajanje testa za pizzo 2.3.2007 18:07:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Tula jaz bi ta recept!!! Prosim
|
|
|
|
RE: Vzhajanje testa za pizzo 2.3.2007 18:09:38
|
|
|
|
Anonimen
|
No a bo kej? Jaz bi tudi.
|
|
|
|
RE: Vzhajanje testa za pizzo 2.3.2007 18:09:56
|
|
|
|
Kajč
|
Prosim Tula.
|
|
|
|
RE: Vzhajanje testa za pizzo 2.3.2007 18:10:28
|
|
|
|
Kajč
|
Pol ga ne bi dale v mikrovalovko?
|
|
|
|
RE: Vzhajanje testa za pizzo 2.3.2007 19:25:37
|
|
|
|
paris
|
Za mikrovalovko pa tudi mene zanima, še nisem slišala. Zmrznit pa dam testo in je v redu.
_____________________________
Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem. (M. Prust)
|
|
|
|
RE: Vzhajanje testa za pizzo 2.3.2007 21:01:15
|
|
|
|
sjug
|
Moje testo pa haja v pečici na 50 stopinj. Itak moram pečico segreti za peko, pa jo najprej dam na malo, potem pa orenk. Zaenkrat mi še ni spodletelo z nobenih kavsom, samo da je bilo malo življenja not, tudi v prahu je OK.
_____________________________
Never Ever Give Up!
|
|
|
|
RE: Vzhajanje testa za pizzo 3.3.2007 0:21:51
|
|
|
|
saving
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjug Moje testo pa haja v pečici na 50 stopinj. Itak moram pečico segreti za peko, pa jo najprej dam na malo, potem pa orenk. Zaenkrat mi še ni spodletelo z nobenih kavsom, samo da je bilo malo življenja not, tudi v prahu je OK. Uhhh, sem se nasmejal !!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki RECEPTI: Tri jesenske enolončniceNa jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?