Nika v službi -> RE: Žusterna (16.3.2007 11:01:45)
|
To samo dokazuje, kako različne so izkušnje. Očitno ste res imeli smolo, Raho. Mi smo vedno imeli polpenzion, tako da s polnim penzionom nismo ravno seznanjeni. Kakšnega izrednega hrupa v superior delu še nismo doživeli, je pa v hotelih vedno tako, da občasno pač slišiš prihajajoče goste v jutranjih urah, ko klepetajo in se smejijo na hodniku (največkrat Italijani[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]), ampak nas to ne moti. Včasih je tudi prag naše občutljivosti različen. In če si že v štartu malce znerviran zaradi neustreznih storitev, potem ti gre hitro vse na živce. Skratka, v Žusterni smo bili že velikokrat, pa je bilo vedno zelo prijazno. Prav nasprotno pa lahko rečem za Morski park Laguna Mi niso dovolili z otroškim vozičkom noter). Tudi Histrion me ni navdušil, v lobby baru so bili prav neprijazni, pa še večkrat kot ne je bil zaprt. Tudi GH Emona ni vredna svojega denarja. Na Obali smo se mi imeli najbolje v h. Apollo, pa smo dali skozi praktično vse hotele kategorije 4 in 5 zvezdic.
|
|
|
|