Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: V kolikem času odločba CSD-ja? 2.3.2007 9:58:06
|
|
|
|
mala maja
|
kolikor jaz vem moraš paprije oddati 60 dni pred PDP ali 30 dni pred nastopom porodniške. Ti pa si krepko prepozna. Bi morala bit malo bolj pozorna kaj piše na listih. Sigurno pa bi jaz na CSD poklicala in jim razložila zadevo.
|
|
|
|
RE: V kolikem času odločba CSD-ja? 2.3.2007 10:05:12
|
|
|
|
juniorka
|
jaz sem poklicala, pa jih lahko pošljem po pošti- pa če je vse, so mi rekli, da je to tko al tko urejeno v enem dnevu pol pr njih- pokliči, ni pa panike... jaz sem hotla 60 mdni pred pdp uredit, pa so mi rekli, naj še na eno plačo počakam :)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.3.2007 10:06:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: V kolikem času odločba CSD-ja? 2.3.2007 12:57:38
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja kolikor jaz vem moraš paprije oddati 60 dni pred PDP ali 30 dni pred nastopom porodniške. ne bo držalo. Papirjev naj ne bi oddali prej kot 60 dni pred PDP. Lahko pa jih kadarkoli med 60 in 30 dni pred PDP. Sama sem jih oddala 1 teden pred nastopom porodniške, pa me ni na CSD-ju niti čudno pogledala. Pregledala, je papirje, ki sem jih sprintala z neta in vse izpolnila sama, rekla, da je vse OK. Kaliko po tistem sem dobila odločbo, se pa ne spomnim.
|
|
|
|
RE: V kolikem času odločba CSD-ja? 2.3.2007 12:59:15
|
|
|
|
sazi
|
Sem šla preverit med moje papirje: oddaja vloge 9.1.06, izdaja odločbe 10.1.06 (ne vem, kdaj je prišla po pošti), nastop porodniške 16.1.06. Na cel postopek ni bilo nobene pripombe. bi pa verjetno bila, če kaj med papirji za vlogo ne bi štimalo - tu pa samo bodi previdna, da bo vse izpolnjeno in da ti kak papir ne manjka.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?