Lulanje v hlače (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

ostrouskaduska -> Lulanje v hlače (1.3.2007 20:56:52)

Moja 3,5 letna hčerka je brez plenic od 2.leta. Včasih se ji še zgodi, da se ponoči polula. Čez dan se že dolgo ni, na stranišče gre sama, sama se obriše in obleče, torej brez problema. Je pa lulanje v hlače, se mi zdi, njen način reagiranja na stres. Ko je dobila sestrico, so se 3 dni dogajale "nesreče", potem je to minilo. No, danes se je pa 3krat polulala v dopoldanskem času v vrtcu. Bila sem zelo presenečena. Opazovala sem jo doma, pa se ni nič drugače obnašala. Sploh ne vem, kaj bi bil razlog za ponovno lulanje v hlače.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Je imel kdo podobne probleme? Kaj svetujete?

nynna -> RE: Lulanje v hlače (1.3.2007 21:20:47)

Mogoče se je pa kej prehladila pa ji mehur nagaja. boš vidla kaj bo jutr, čebo še bi jo bilo mogoče dobr mal k zdravniku pelat, če pa to ni vzrok pa mal v  vrtcu vprašat.

srki -> RE: Lulanje v hlače (2.3.2007 7:51:50)

Jaz sem tudi pomislila, da ji mogoče mehur nagaja in jo večkrat tišči lulat, pa enostavno ne more zadržat.

Druagače se pa tudi našemu še kdaj zgodi, da enostavno spusti v hlače, če je npr. zatopljen v kakšno igro in čisto pozabi, da mora na wc.

Stran: [1]