Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: najljubši kosi oblačil? Čevlji? 1.3.2007 17:38:25
|
|
|
|
Annny
|
Moja slabost so tudi polo majčke z izrezom, lepo oprijete...
|
|
|
|
RE: najljubši kosi oblačil? Čevlji? 1.3.2007 17:41:19
|
|
|
|
Magi*
|
definitivno čevlji. pol pa gor vse skombiniram:) za poroko sem obleko naredila tako, da je pasala k čevljem, ki sem jih že imela v službi: krilo ali hlače (po možnosti kaj bolj nenavadnega), zgoraj pa večinoma kar kakšna nevpadljiva črna oprijeta majčka + jaknica (imam jih vseh sort, z leti se nabere) + izbran kos nakita. doma - trenirka, oprijeta majčka, jopica.
|
|
RE: najljubši kosi oblačil? Čevlji? 1.3.2007 18:08:52
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Rutice...predvsem rute, ki si jih dam na glavo - trenutno mi je najljubša ena rebrasta črna Suknjiči...pa obvezno dvignjen ovratnik...potem pa kombiniram zraven hlače, krilo, hlače + krilo, tunike, pulije... nakit...lesen, kovinski, bronast....veliki kosi nakita, ki pridejo do izraza.
|
|
|
|
RE: najljubši kosi oblačil? Čevlji? 1.3.2007 18:17:08
|
|
|
|
Moyca_
|
hmmmmm trenutno se mega počutim v enem dolgem puliju in ga nosim ves čas, operem ,posušim mater sem dolgcajtna
|
|
RE: najljubši kosi oblačil? Čevlji? 1.3.2007 18:32:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Razne majčke...pisane, enobarvne...pa kavbojke...ali pa črne žametne pa roza puloverček z v izrezom. Take rada nosim. Za v službo. Doma pa trenirka. Pa majčke...reklamne z dolgimi rokavi so najbolj super
|
|
|
|
RE: najljubši kosi oblačil? Čevlji? 1.3.2007 20:34:29
|
|
|
|
lojzika
|
Jst pa sam da so adidaski ne ravno adidas ampak vsaki športni copati
|
|
|
|
RE: najljubši kosi oblačil? Čevlji? 1.3.2007 21:45:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Čevlji. Vse drugo kombiniram nanje Najraje oblečeno? Hlače in kakšna majica v kombinaciji z jakno. Ponavadi večina stvari: črno Rada imam tudi kostime, ki niso klasični, ampak imajo kombinacijo hlač in dolge jakne (plašček varianta) ali pa kakšno krilce (všeč mi je tisti ciganski stil - še vedno). Ampak najpomembnejši so ČEVLJIIIII!!!!!! Doma - trenerka in majice z miki miško (moja druga strast)
|
|
|
|
RE: najljubši kosi oblačil? Čevlji? 1.3.2007 21:58:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Rdeča poletna obleka z belimi pikicami. V njej se počutim božansko.
|
|
|
|
RE: najljubši kosi oblačil? Čevlji? 1.3.2007 22:00:06
|
|
|
|
Anonimen
|
definiivno pižame, velike, udobne, mehke, tople..če ne lezejo rokava in hlačnice gor in so iz frotirja ali kakega drugega toplega materiala pa še toliko bolje :)
|
|
|
|
RE: najljubši kosi oblačil? Čevlji? 1.3.2007 22:08:13
|
|
|
|
Marogica
|
doma: trenirka-ozka in "mehka" , široka majica, copati ne smejo manjkati in flis dokolenke(pozimi). za ven:definitivno zmagajo kavbojke v 90%, pa kavbojske škornje oz. "gležnarje". S temi bi lahko še spat šla , se mi zdi... za na vrt: stara trenirka, majica,katera pač pod roke pride in seveda "highlight": zeleni gumijasti natikači .(ki zgledajo, kot cokli). SE hitro operejo, še bolj hitro posušijo, pa ves drek lahko z njimi obhodim. Pa še pes ima veselje z njimi . Že razmišljam o vzorčastih- da vpeljem malo mode za na vrt.
|
|
RE: najljubši kosi oblačil? Čevlji? 1.3.2007 22:56:19
|
|
|
|
frutka_
|
Najljubši kos oblačila je najbrž črni svileni korzet z izvezenimi umazano belimi rožami gor. Najljubši čevlji pa so ultra visoki špičaki Mango, črni, pol-odprti, usnjeni. v kombinaciji z ozkim črnim krilom trgajo gate...preverjeno...večkrat!
|
|
|
|
RE: najljubši kosi oblačil? Čevlji? 1.3.2007 23:06:09
|
|
|
|
taja27
|
čevlji in škornji, obvezno usnjeni adidaske, ampak samo adidas originals torbice, ufffff noro ure, jupi
|
|
|
|
RE: najljubši kosi oblačil? Čevlji? 1.3.2007 23:45:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Bokserce (oz hotke al kaj smo ze pogruntal tukaj na RR .. skratka, ta nizke) in tri majice iz H&Ma, isti kroj, samo druga barva (bela, siva, rjava) - oprijeta, pa v izrez pa na koncu ''spice'' je blago nabrano - te, ki so letos ble povsod. Pa se eno imam tako CIST DRUGACNO isti kroj, samo 3/4 rokavi, vecji dekolte in temno rjava je Za doma ponavadi v cunjah, v katerih peljem Luno ven - sportne hlace, kavbojke .. jazz hlace (pac, take siroke, na zvonc pajkice) + majce. Reklamnih ne maram in ne nosim, razen ce so posebej za zenske in res mejhna stevilka (lih super mi je npr. od 7/8 let ali pa S zenska). Za v solo & ven itd. sem itak enako oblecena - kavbojke, krila, sportne hlace .. + majcke (razlicnih barv .. bolj je oprijeta, bolj je fajn .. ampak bombaz, ne sintetika). Pulover/jopa obvezno rabi kapuco .. Jakne brez kapuce sploh kupila ne bi .. Cevlji - balerinke & adidaske! Pa cimbolj ravni spredaj, okrogli (kar je zdaj moderno) mi niso vsec. Poleti pa obvezno japanke!!! LP, Ribica
|
|
|
|
RE: najljubši kosi oblačil? Čevlji? 2.3.2007 7:52:13
|
|
|
|
Pajaca
|
Jaz pa najraje kupujem sexi spodnje perilo. Pa dostkrat se najprej za spodnje perilo odločim, pol pa čez pokombiniram kaj bom oblekla.
|
|
|
|
RE: najljubši kosi oblačil? Čevlji? 2.3.2007 8:13:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Za doma trenirke in razvlečene majce, take k jih ni škoda, ker me tamala dnevno zapaca z vsem živim, za ven pa največkrat kavbojke, enkrat na dve leti me piči, da se malo bolj elegantno oblečem, pa mogoče poleg kavbojk še kakšne druge bolj športne hlače, samo trenutno tega moja garderoba ne premore (oz. ja, samo premajhne številke, ker sem se zredila), zgoraj pa športno elegantne majice, najraje imam iz H&M z dolgimi rokavi in V izrez, zgoraj pa največkrat puloverje s kapuco, včasih pa kakšno športno jopico ali pa tudi malo bolj elegantno. Obute mam pa pozimi več ali manj vedno čevlje a la gojzerje, samo ne glih gojzerje, drugače pa superge ali pa, ko je toplo, kakšne športne sandale.
|
|
|
|
RE: najljubši kosi oblačil? Čevlji? 2.3.2007 10:14:15
|
|
|
|
muška
|
perilo, perilo, perilo,...
|
|
|
|
RE: najljubši kosi oblačil? Čevlji? 2.3.2007 10:16:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Majčke.
|
|
|
|
RE: najljubši kosi oblačil? Čevlji? 2.3.2007 10:45:42
|
|
|
|
ksenjak
|
Kar naprej bi copate kupovala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?