|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trebušns gripa
1.3.2007 10:11:46   
maca123
Saj ne vem kaj je našemu malemu. Vem, da dobiva zobke zgoraj, da nič ne je in da je siten. Ampak tudi ponoči nič ne spimo. Spi do enajstih potem je pa samo še jok. Če bi bili zobki se nebi tako zvijal. Naš pa se meče po postelji in se full zvija. Joka se tako da je že čisto hripav. Ali je možno da ima trebušno gripo. Vročine nima, je nič, ima pa drisko samo ne pogosto enkrat do dvakrat na dan. Če ga masiramo po trebuščku zaspi ampak ne za dolgo? Kaj bi to bilo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trebušns gripa
1.3.2007 13:18:00   
NRMM
Nekaj podobnega se je dogajalo z mojo nagajivko pred 14 dnevi. Kakala je tudi samo 1x do 2x dnevno,ampak takrat ornk user posted image .Bila je tudi brez vročine. Smo na začetku mislili,da nas tudi jezijo zobki ampak potem smo očitno prebolevali trebušno virozo,ki se je končala šele po 7 dneh user posted image  in tako dolgo bi to naj trajalo. Naj ti veliko pije,kaj drugega pa meni pediater ni svetoval. No za ziher sem ji dala za pit Isostar,da ni bilo dehidracije,čeprav mi je pediater rekel,da če ne bruha in ne kaka večx kot 6 x dnevno se ni za bat dehidracije,če pije ok.

Čimprej se pozdravite.

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu maca123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: trebušns gripa
1.3.2007 17:04:53   
maca123
najlepša hvala za odgovor!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: trebušns gripa
2.3.2007 12:48:37   
Leone
Pri nas se ravnokar dogaja podobno. Najhuje je zvečer in ponoči. Zvija se nazaj in z glavo tolče naprej. Pomislila sem že na ušesa, ker je imel že parkrat vneta in je bil podoben vriskajoč jok. Zdaj mu nos vztrajno čistim s fiziološko, pa dajem mu dosti tekočine (trudim se, da bi pil), kaj drugega pa ni za nardit. Tut vročine nima, apetit mu pa niha. Bomo vidli kaj se bo iz tega razvilo. Dvomim, da je trebušna gripa, ker bi najbrž imel vročino in tudi bruhal user posted image
LP

(odgovor članu maca123)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: trebušns gripa
2.3.2007 21:22:06   
Tia27
DRISKA aliDIAREA je tekoče blato, ki ga otrok izloči do 10 krat na dan.Če pa otrok 2 krat odvaja tekoče blato to zagotovo ni DIAREA oziroma po domače driska.Tako da brez skrbi,lp

(odgovor članu Leone)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: trebušns gripa
3.3.2007 20:32:55   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: Tia27

DRISKA aliDIAREA je tekoče blato, ki ga otrok izloči do 10 krat na dan.Če pa otrok 2 krat odvaja tekoče blato to zagotovo ni DIAREA oziroma po domače driska.Tako da brez skrbi,lp


Je pa posledica porušitve trebušnega ravnovesja in to pomeni trebušna viroza. Tako je meni rekel pediater,kajti ko je to minilo po 7 dneh je kakala normalno.

Leone,naša je bruhala samo 1x ponoči,vročine pa ni imela niti 1x v 7 dneh.

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako se živi brez mame? Težko. A nekateri ...
Kako živeti brez srca, pod katerim ste dihali in rasli, preden je svet postal nepredvidljiv.




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?