|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trgovina za dušo
1.3.2007 9:09:30   
Anonimen
Ali jo imate? Takšno trgovino, kamor greste, pa četudi nič ne kupite? Samo, da si napasite oči?

Jaz imam tri:
ORNAMENT na Malem Lošinju
TRI MUHE - stara LJ
INCOGNITO - stara LJ
Te tri so res za dušo, za oči "napast" user posted image  Sicer kdaj tudi kaj kupim, ampak enostavno mi je všeč občutek v teh trgovinah user posted image

Ko imam "svoj" dan, grem zelo rada v HM, ker se izgubim v množici in ne maram, da me prodajalke sprašujejo, kaj želim....ko pa takrat še sama ne vem, kaj bi rada user posted image  Rada gledam Baby oddelek, čeprav ga je Gašper že prerastel....pa vedno pogledam, kaj je novega na spodnjem perilu...pa mogoče vržem oči na kaj moškega...če nisem ravno jezna na dragega user posted image
Rada grem v Mullerja. Po kakšen lak za nohte. Čeprav ga potem redkokdaj uporabim. Ali pa špangice...te so sploh moja slabost user posted image
Včasih se mi zdi, da se spočijem tudi v Leclercu, ker je tako velik. Ker lahko pol ure hodim med policami, ne da bi sploh vedla, kaj naj kupim....

Pa ve?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trgovina za dušo
1.3.2007 9:11:59   
Anonimen
MERKUR-vse za gospodinjstvo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2007 9:15:02   
Strawberrie Cherrie
Tele tri muhe moram pa res najti user posted image
Moram dragega mal it žicat da greva mal v Lj NOOOOOOuser posted image user posted image user posted image

Hm, najljubša trgovina?
Toy'r'us user posted image user posted image - men je tam not ttttkoooo fffajjjnnn user posted image
potem hm
kakšen Art pa Leonardo user posted image user posted image
Kar se pa cotik tiče -> Naf Naf in Benetton, lokacija je pa ne opredeljiva, kajti tja vedno rada zavijem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2007 9:22:17   
facka
Kakšna drogerija, kot recimo Douglas ali Limoni, ko tako lepo zadiši, ko vstopiš, ali pa Lush trgovina, ko sploh ne veš, kaj bi kupu, ker je taka velka izbira.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2007 9:26:36   
Seven*
L`occitane
Limoni

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2007 9:39:16   
muška
Jaz sem zaljubljena v perilo, tako da v vsaki trgovini najprej zavijem na oddelek s perilom in se tam pasem in vzdihujem in oh in sploh uživam, potem pa seveda MORAM nekaj kupit user posted image

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.3.2007 11:17:47   
Anonimen
L'Occitane in raznorazne trgovinice z darilnim programom. Se ne spomnim imen.user posted image Aja, pa to ne tiste trgovinice z zafrkantskim programom daril, ampak tiste s takimi bolj fensi šmensi darili, kot sta npr. dve v City parku.

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 1.3.2007 11:21:33 >

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.3.2007 11:20:12   
Blink1
Jaz enkrat na teden prečekiram Orsay-zase, H&M-za tamalo in Muller - če je kaj v akcijiuser posted image

Včeraj sem se odpravila nekaj kupiti v Europark...žalost...edino eno krajše krilo mi je bilo všeč v Zari, ampak je stalo 35€user posted image

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.3.2007 12:12:57   
Moyca_
Orsay-zase, H&M-za tamaladva pa tudi za mamo se kaj najde
Limoniuser posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.3.2007 13:07:37   
nizozemka
Uh, vse trgovine s cevlji!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Slovenija: 19.9.-30.9.2008 :):)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.3.2007 17:35:18   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: nizozemka

Uh, vse trgovine s cevlji!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, tam gor pri vas je fino, tukaj je bolj švoh. a je Sacha še tako v redu? jaz sem si tam poročne čevlje kupila - take luštne roza-zelene natikače - fensi pa čisto poceni.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu nizozemka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.3.2007 17:44:00   
Annny
Jaz imam za dušo samo restavracije....resnouser posted image user posted image Prav gotovo pa najbolj uživam v nakupovanju otroških oblekicuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.3.2007 19:40:22   
zverinca
meni je pa zakon s'oliver, pa za tamalo HM cunjice, pa v drogeriji se zgubim, pa tu sam špecerijo mi je v užitek nabavljat....

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.3.2007 20:18:28   
taja27
jst tud uživam v H&M in S'Oliverju za tamalo. kr božam cotke. zdej ma že št. 80, pa še kr hodim gledat 50 in 56. se čist stopim.

pa Ikeja in Kika. tam bi pa itak kr ostala.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.3.2007 20:30:58   
Anonimen
Jaz sem bila pa danes v enem precejem velikem rastlinjaku in mi je bilo takooooooo zelooooooo lepo user posted image  user posted image .

Ena soba cvetočih živih ciklam, ena soba mačeh, dve sobi zelenih bršljank (se mi zdi?).

Bilo mi je veliko lepše kot trgovine z oblekami ali čevlji. Verjetno bom šla še kdaj :).  Sem se kar sprehajala tam....med tistimi cvetovi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
2.3.2007 8:36:23   
polona2
Definitivno tale;

http://www.trgovina-ika.si/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.3.2007 10:22:15   
jakaracman
Muller, pa Trst Rossini, pa Damiani v Lj.Pa Gap trgovine povsod kjer so.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.3.2007 10:26:21   
lemavrica
Muller ker imajo Essence kozmetiko, ki je ravno prav poceni za hitro razvajanje, Intimissimi za spodnje perilo. Drugače se pa najbolj sprostim ko greva gledat kake bolj tehnične zadeve oz. so meni dost že reklame z TV-ji, računalniki in podobno. Jest bi kar vse te napravce imela.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.3.2007 10:31:59   
Naja31
Lush.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.3.2007 12:05:58   
Anonimen
Vse trgovine s čevlji in Toys

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
2.3.2007 12:48:18   
filipinka
Qlandija na Ptuju...user posted image , če verjamete ali ne! Vsak dan sem tu, če hočem ali ne! (služba)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.3.2007 13:36:38   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Mič

Jaz sem bila pa danes v enem precejem velikem rastlinjaku in mi je bilo takooooooo zelooooooo lepo user posted image  user posted image .

user posted image user posted image user posted image  ko želim bit sama s svojimi mislimi...
                     ...potem je to Florina!user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.3.2007 13:51:34   
nizozemka
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

IZVIRNO SPOROČILO: nizozemka

ja, tam gor pri vas je fino, tukaj je bolj švoh. a je Sacha še tako v redu? jaz sem si tam poročne čevlje kupila - take luštne roza-zelene natikače - fensi pa čisto poceni.

Uh, tukaj so vse trgovine s cevlji v redu:):) zdej poteka zadnja runda znizanja, dobis vse cevlje za deset evrov, al pa placas ene, dobis dvoje, al pa dvojne za 30... In to znizane tudi od 150 na 10 evrov...user posted image  cist znizajo. hehe, me mal potegne vcasihuser posted image user posted image
Lani bi lahk kupla trojne balerinke za 6 evrov skupaj, samo so ble semis umazano roza barve, tk da je pol bil cevelj rjav na koncu. in ko dobis zraven neomadezevan nov levi, ne mors kupit zaradi razlicne barve, kljub ceni..
Ko sta mama in Breda kle, si vedno vsaka kupi po 3, 4 pare cevljevuser posted image user posted image user posted image user posted image

no, povzetek, ce je NL za kaj dobra, je za cevlje, to pa...user posted image

Slovenija: 19.9.-30.9.2008 :):)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.3.2007 0:27:03   
* Mateja *
Joj sam da cunje prodajajo, pa se že fajn počutim. Če pa še kaj kupim je moj dan polepšan,...sem precej zapravljiva.
Večkrat pa samo tavam med cotami in gledam kaj vse bi imela, hkrati pa  se zavem da imam doma prenabasane kosme....user posted image user posted image

(odgovor članu nizozemka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?