to ne moreš verjeti (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

Blejka26 -> to ne moreš verjeti (28.2.2007 21:00:28)

danes sem šla na socialno vprasat če mi pripada kaj denarne pomoči,ker sem trenutno brezposelna imam 14mesečno hči in zopet sem noseča.No in tista gospodična iz socialne mi odgovori,da 3članska družina lahko preživi z 96.000tisoč na mesec.Sramota.In ker moj malo bolje zasluži,me je gledala kao češ kaj sploh počneš tuki.Potem pa se država sprašuje kako naj pomaga ljudem da bo več rodnosti.To je katastrofa

Anonimen -> RE: to ne moreš verjeti (28.2.2007 21:21:51)

Se strinjam. Za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image]

lelaval -> RE: to ne moreš verjeti (28.2.2007 23:17:36)

Absurd

srki -> RE: to ne moreš verjeti (1.3.2007 7:39:18)

Bom spet napisala, da dobijo samo tisti, ki sploh niso reveži in res lahko brez kakršnih koli pomoči preživijo. Ja, z 96.000 lahko preživiš, kar se hrane tiče. Kje so pa še ostali stroški? Položnice? Tega pa se noben na žalost ne vpraša. Banda.

Elysabeth -> RE: to ne moreš verjeti (3.3.2007 11:57:45)

Mater, smo pa res socialna država. Tudi jaz poznam ene par družinic, kjer je zaposlen samo eden od staršev, imajo pa po najmanj enega otroka - pa jim socialna pomoč ne pripada!!!! Katastrofa!!!

Da pa ne govorim kolk "mladine" dobiva pomoč - živijo pri starših, so prijavljeni na Zavodu, v šolo ne hodijo oz. ne študirajo in lepo furajo z "dobro žepnino" od države. Res "lepo" od države.

daysi -> RE: to ne moreš verjeti (5.3.2007 10:21:19)

Jaz bi rada videla, da bi nekdo od tistih, ki je napisal te zakone poizkusil preživeti s toliko denarja na mesec. Po mojem mnenju bi zakon še isti dan spremenili. Od nas pa zahtevajo, naj preživimo s toliko denarja. Sramota za Slovenijo.

lemavrica -> RE: to ne moreš verjeti (5.3.2007 10:25:39)

Kar pogreje me ko preberem kaj takega. Nič drugega niso kot ene navadne barabe, ki jim je čisto vseeno za ljudi samo da imajo oni polno rit. Najbolj me pa razkurijo te uradnice, ki te znajo tako z viška obravnavat, da bi jim človek kar vrat zavil. Ker one se imajo za boljše ker so zaposlene,....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image]

Stran: [1]